Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durex

jakie prezerwatywy?

Polecane posty

Gość durex

Mam pytanie? jakich używacie prezerwatyw? co sądzicie o firmie rosetex? ja zawsze uzywalam z chlopakiem durex, ale ostatnio chlopak zaczal kupowac znacznie tansze rosetexy i nie wiem co o tym myslec.

Gość kuba27
ja używam i polecam Durex Classic, kumpel z pracy 2 razy wpadł (tzn 1 wpadł a drugi raz niechciana ciąża) jak jechał na Rosetexach

Gość durex
Jak prezerwatywa pęknie to nie wazne jaka by nie byla zawsze jak ryzyko wpadki. Ale chcesz mi powiedziec ze restexu przepuszczaja??

Czasem te tansze wcale nie sa takie zle. Ludzie tak gadaja, a w niektorych przypadkach nawet tych tanszych nie probowali, tylko pierdola. Z Durexow najlepsze sa Extra Safe i Arouser, najgorsze Pleasure Max, niby z jakims srodkiem rozgrzewajacym, ale to jest nie do wytrzymania. Nie boj sie sprobowania tych tanszych, w niektorych przypadkach one sie prawie w ogole nie roznia niczym od durexow i innych drozszych

oczywiście durexy. ale jak byłam z chłopakiem poza miastem używaliśmy rosetexów i mówił, że nie widział prezerwatywy, która się tak idealnie zakłada. w ciązy nie jestem. w ciązy nie jestem

Gość Rozpustny40lat
A ja odradzam durexa - tak się składa, że w życiu tylko 2 razy zdarzyło mi się pęknięcie gumki i to za każdym razem był durex - po tym drugim razie już więcej nie kupiłem tej marki, kupuję najtańsze w biedronce lub tesco i zawsze wytrzymują.

Kupiłem kiedyś na próbę Roseteksy. Ale do próby nie doszło, bo jak zobaczyłem napis "made in indonesia" od razu wylądowały w koszu. Przeprosiłem się z Dureksami, które jak na razie mnie nie zawiodły i odpukać miejmy nadzieję że nie zawiodą :) No sorry, ale nie jestem jakiś idiota, żeby bawić się w ruletkę. P.S. Nie kupujcie gumek w marketach, kioskach, sklepach osiedlowych itp. Nigdy nie wiadomo, czy jakiś świętojebliwy moher nie poczuje pociągu do wypełnienia misji zbawienia świata i nie zacznie bawić się w ich przedziurawianie. Tylko apteki! A wtedy to schowajcie wstyd do kieszeni. Bo wstyd to kraść, a nie być uświadomionym i odpowiedzialnym. A jak jakaś babcia albo dziadek zacznie fukać, że co to dzisiejsza młodzież, to śmiało powiedzcie, że lepiej w młodości nagrzeszyć, by na starość nie być takim zrzędą... Pozdrawiam.

Gość ja i moj facet
tez uzywamy tych tanich a jeszcze ani razu nie pekla i jest ok. Tylko raz mielismy prezerwatywy TABOO i sie zsunela, musialam leciec do gina po tabletke "po". Generalnie uzywamy rosetexu. polecam