Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wies spiewa i tanczy

smiac mi sie zkolczyków u no rocznych dziewczynek i mniej

Polecane posty

Czerwona limonka, wiem , ale napisalam tak specjalnie, bo to ze przebija sie dzieciom uszy to nie znaczy , ze biegnie sie za moda (nie wspominajac juz tej babci) , czy nie ma sie gustu wciskajac sie w cokolwiek. W ogole nie ma czegos takiego, ze wiekszosc ludzi co przbija dzieciom uszy , to sa tacy, czy tacy! Bogaty , biedny, gruby, inteligentny, chudy, doktor, czy robotnik! ´NIE MA ZNACZENIA

Chyba rocznym , nie miesiecznym. Przeczytaj to co pisalam wczesniej, to sie dowiesz dlaczego przebilam. Albo oszczedze Ci szukania. To byl prezent na pierwsze urodziny od chrzestnej. Oczywiscie spatala mnie czy ja tego chce. Chcialam, bo MNIE SIE TO PODOBA i nie widze w tym zagrozenia zycia, smiesznosci, dziwactwa. Sama nosze kolczyki, bo lubie!

Czerwona limonka szykuj sie i baw sie dobrze tam gdzie jedziesz! A!!! I nie zapomnij zalozyc jakis superowych kolczykow!

Dzięki ;) Wprawdzie roczek już jakiś czas temu skończyłam, ale wezmę jedne, więcej nie bo to malutkie takie, boję się, że się zgubią ;p

Gość asdfg
jeżeli to nasze dziecko- to proszę bardzo, proszę sobie dumać czy zakładać mu kolczyki czy nie!!!!! Jeżeli to nie nasze dziecko- to "wara" od maleństwa- NIE WASZ INTERES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość natjul
moja córcia ma teraz prawie 11 miesięcy i na niespełna 6 przekłóliśmy jej uszka.Mało tego,że robione jest to teraz pistoletem to jeszcze z maścią znieczukającą.Mała nawet nic nie poczuła.Wygląda cuuuudowie.Zgioło się w mgnieniu oka.Polecam! A co do tego czy to będzie jej wybór o przekłóciu uszu to jezeli keidyś nie będzie chciała je nosić to zdejmiemy,proste.

Gość Moja koleżanka
przekuła uszy swojej 3 miesięcznej córce i niestety wróciła z poczuciem winy bo mała tak strasznie się tam rozdarła i płakała tak jeszcze całą drogę do domu. W kolczykach wyglądała nijak, bo buźka niemowlaczka , łebek i ta łysinka a tu na uszach dwie błyszczące szpileczki, nieciekawy wygląd. Uważam że szkoda stresować dziecko i niech mi ktoś sensowny powód poda na takie przekłuwanie . Ja przekłuję córce uszy jak sama mnie o to poprosi bo póki co nie wydaje mi się żeby takie rzeczy były w jej wyglądzie najistotniejsze , prawdą jest też że takie matki robią to dla połechtania oka i wizualnej przyjemności że o to mam super dziewczynkę która ma zaakcentowaną płeć i piękne kolczyki. Głupota.

Gość Moja koleżanka
przekłuła - przepraszam za błędy