Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha.3

Szukam mam znudzonych codziennoscia!

Polecane posty

widzisz martucha my się przeniosłyśmy na gg a inne dziewczyny po tym całym zamieszaniu nie chcą tu wchodzić

Na to wyglada Emilcia! Jak bym wiedziala ze tam bedzie to bym je spławila szybciej! No ale miejmy nadzieje ze wszystko wroci po staremu :)

cześc dziewczyny. jakoś mnie nie było bo ponidziałaek byłam cały dzień w pracy ,potem we wtorek zaprawiałam ogórki,robiłam leczo,i do pracy na popołudniówke,wczoraj szłam na rano a pop byłam umówiona z koleżanką z poznania,a dzisiaj ide na pop i teraz leżę w łóżku hehe. babcia zabrała małą sonię do prababci do ogilna i wróci w sobotę dopiero,a starsza jest u mojej mamy więc zostałam sama szkoda tylko że mam popołudniówki akurat. Mojeskarby ja też mam szczeniaczka w domu ma 3 miesiące teraz koleżance kto do stajni podrzucił a my go przygarneliśmi i wabi się LOLA,jakoś szybko nauczyła się sikać na dworze naszczęście dosłownie 2,3 dni a teraz jest na wakacjach ze starszą córą. Wiecie co jeszcze mi satelitę odłączyli bo zapomniałam rachunku zapłacić i siedzę bez telewizora buuuu.

NO DZIEWUSZKI ALLLLAAAAARMMMM PISAĆ MI TU COŚ NA NASZYM FORUM BO NIE MAM ZAMIARU SZUKAĆ INNEGO

Czesc Aniu!:) Masz racje cos nasz topik upada! Ja dzisiaj niestety mam duzo spraw do zalatwienia na miescie wiec niestety nie moge teraz posiedziec :) Ale napewno jak wroce to sie odezwe! :)

o ania luboń fajnie że jesteś :) malinki jeszcze potrzeba i będzie git :) ja też lecę do miasta muszęjeszcze parę rzeczy dokupić kubie do szkoły będę później :)

cześc martucha cześć emilcia. ja dla juli do szkoły jescze nic niemam kupione hehehe taki luzak chester ze mnie hahah

Cześć mamusie:) Jestem z Wami, czytam codziennie, ale pisać to nie zawsze jest czas... mąż w delegacji tzn pojechał dziś rano, a wróci jutro :) także taka niedługa delegacja:) No i mam tych całych fachowców na budowie, kładą tą nieszczęsną dachówkę, strasznie długo im to schodzi, nie wiedziałam że tak długo się to kryje... a szkoda gadać. Idę tam od czasu do czasu, bo to lenie straszne, tylko by siedzieli. No ale zagladam tam czy wszystko ok. Chłopaki mi teraz śpią, a ja zjadłam obiad i idę teraz pranie wywiesić. W sobotę idziemy na wesele do mojej kuzynki:) POZDRAWIAM WAS !!!

Hej :) Ja za chwilke zmykam na spacerek z małą, bo syn u dziadków odpoczywa no i juz powoli konczą mu sie wakacje a od września znowu nauka i szkola no i moja mała zaczyna edukacje przedszkolną. Na razie, szkoda dnia na siedzenia w domku skoro pogoda dopisuje. Właśnie skonczyłąm obiadek, pranie wywiesiłam ieska nakrmiłam i mam luz. Ale zaraz zmykam bo małą już nosi :)) haha

ja już synkowi do szkoły wszystko kupiłam :) już może isć uczeń gotowy :) ale ci malinka zazdroszczę tego wesela chętnie bym poszła się pobawić na weselu niestety nic mi się nie szykuje nawet :(

Gość anialuboń
A JA LECę DO PRACY PAPAPAPA

no proszę i znowu nikogo nie mam a wczoraj popołudniu to się chyba ociągałyście z pisaniem. J właśnie wstałam i jestem sama w domu dzieci na wakacjach mąż w pracy a ja siedzę w luboniu bez samochoduuuuuu OŁ NOŁ no i nadal mam telewizor wyłączony ale juz zapłacony :) wyślę faks to odblokują. Komu kawkę zrobić bo właśnie robię

Gość anialuboń
no nadal was nie mam koleżaneczki to wy chyba nie jesteście takie znudzone bo widzę że każda ma coś do roboty skoro nie ma czasu na kompa wejśc hehe;)

martucha wyjechała do rodziców na parę dni dlatego jej nie ma, iskierka w sumie nie wiem czemu u nas nie pisze a malinka jak pisała wcześniej pilnuje budowy :) ja dziś też troszkę zalatana jestem a to na spacerku z małym byłam a to obiadek gotowałam, potem zakupy na weekend a jutro do aquaparku jedziemy to się wyszaleję :)

witam dziewczyny.moje skarby a do jakiego sie zapisałas? ale pogoda sie zrąbała,ale ja dzisiaj pracuje od 10 do 21 więc co mi tam

Kochane - ja będę dopiero po niedzieli, bo mam dziś wesele a jutro poprawiny ide sie szykować:) Rany - mam 4 ludzi do wystrojenia: ja mąż i chłopcy:):):) udanego weekendu!!!!!!!!!!!

u nas za to pogoda do dupy pochmurno wietrznie :( ale co mi tam właśnie szykujemy sie i jedziemy do aquaparku do ostródy yuppppi ale będzie fajnie :) malinka udanej zabawy życzę :)

Witam malinka i emilcia- udanej zabawy Ja dziś jestem padnięta mała nie spała od 1 do 5 bo sie przebudziła i nie mogła zasnąć, pogoda do bani, zimno to nawet na dwór nie wyjde anialubon- zapisałam sie do Matek mieszkających w Katowicach a że mam niedaleko to tam piszę miłej baniowej soboty:(

anialubon, mam pytanko jakiego wzrostu jest atwoja córcia i ile waży, bo widzę ,że mamy dziewczyny w tym samym wieku :)

cześć dziewczyny :) ale się dziś wybawiłam dzieciaki też :) kuba to nie wychodził z rwącej rzeki a alek pluskał się w krainie bul bul :) chociaż i alek popłynął raz rwącą rzeką oczywiście w kapoku i na rączkach u taty. Martucha zaglądaj częściej na forum w końcu ty jesteś założycielką topiku :) iskierka ciebie tu też mało dziewczyny weźcie się w garść :)

hej a mnie pogoda znów położyła:( mam taki silny ból gardła że nic przełykać nie mogę, więc znając życie jutro już nawet z głosem będzie ciężko, spadam spać bo już oczy mi sie kleją, a topiki serio jakoś słabo ostatnio przęgnie:(( dobranoc

mojeskskarby szybkiego powrotu do zdrowia życzę :) spróbuję jakoś zmobilizować martuchę i iskierkę zeby częściej tu zaglądały przecież topik nie może upaść :)

ja z pracy wróciłam i jestem trochę samotna bo zostałam sama w domu,juli i soni nie ma teściowej też nie ma i mojego mariusza też nie nie ma bo pojechał po teściową i sonie do mogilna i jutro wróca a i szwagier też pojechał z mariuszem więc zostałam sama,żeby bło zabawniej to kumpela załatwiła mi bilet na armin van burena dzisiaj gra w poznaniu TERAZ GRA a ja nie pojechałam bo byłam cały dzień wpracy i jutro też ide na cały dzień więc załamka:(

moje skarby-sonia warzy 11 kg a niewiem ile dokładnie mierzy ale ciuszki tak na 98 jej kupuję ,ona drobniutka jest,jula to też chudzielec ma 9 lat i warzy 25 kg. hej Iskierka miło cie widzieć :) Maalinka życzę udanej zabawy wsela zawse są fajne,zapakuj 2kac do torebki hehe emilcia to wypluskałas się teoche i dobrze