Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha.3

Szukam mam znudzonych codziennoscia!

Polecane posty

Nie to jest forum na bardzo znanej stronce dziewczyny dalej tam dzialaja i jestesmy jak rodzina to nie jest forum takie jak to tam mozesz sprawdzic kto pisze

Gość lucjuszek 27
czytam i czytam i rece mi opadają! Ciekawa jestem tylko kto to sie za mnie podszywa? Chodzi mi o zaczernioną lucjuszkowa.

nie chce być niegrzeczna ale skoro macie dalej tamte forym to dlaczego postanowiłscie się do nas przyłączyć ? to zadna złośliwość

napisalam do martuchy 3 i iskierki na gg ale milcza wybralam ta forme zeby ten ktos nie mogl tego wykorzystac ale trudno moze lepjej bedzie jak tylko jedan z nas zostanie ta na pomaranczowo:(

wiemy ze na forum publicznym podawanie waznych wiadomosci na swoj temat jest nie madre ale czasami emocje biora gore nad rozumem:( szkoda ze ten ktos sie mnie uczepil jak pchla psigo ogona nic nie potrafi o sobie powiedziec tylko sie dochodzic i robic z siebie ofiare a dziewczyny jeszcze jej zaluja:( No coz i tak bywa padlo na mnie :( Lucjuszkek 27 zycze ci udanej zabawy i gwarantuje ze pomocy nie uzyskasz !!!

ja też już nic nie rozumiem lucjuszkowa, lucjuszek, kasia ja już nie wiem kto jest kim, dziwne jest też że na tym waszym formu moderator ją wywalił może na tym waszym forum działy się już takie rzeczy i moderator się połapał że ona miesza i dlatego ją wywałil? dziwna cała ta historia

emilcia 79 jak nie mozesz sie polapac to prosze cie chociaz zachowaj takie komentarze dla siebie bo ranisz ludzi!!!

jakoś nie zauważyłam żebym kogoś zraniła mówię to co widzę dziwna historia i tyle i to wywalenie z poprzedniego forum też jest podejrzane i zaraz po tym jak pojawiłaś się na naszym forum powstało zamieszanie

troche mnie swoja wypowiedzia urazilas piszac ze widocznie na poprzednim forum tez tak krecilam i moderator mnie zawiesil! Jak bys czytala uwaznie to bys zaluwazyla ze sa dwie osoby a ta co miesza poprostu ma niezly ubaw:(

moderator nie wywala bez przyczyny ot tak sobie musiał mieć jakiś powód troszkę wiem na ten temat bywałam na różnych forach i bez przyczyny nikt nikogo nie wywala

to malo wiesz!!! ale nie chodzi o ciebie i o to zebysmy sie dochodzily:( tylko o ta chora osobke robiaca pranie mozgu!!!

teraz ty mnie obrażasz troszkę starsza jestem i trochę więcej przezyłam więc pohamuj się trochę

jeny a myslalam ze znajdziemy z wami wspólny jezyk no nic trudno kasiu skoro tak zostaje nam gg i nk przykre to jest kasiu wiesz wiem ze na poprzednim forum nigdy by tak nikt z nowa osoba nie postąpił

Mówię Wam dziewczyny, załóżcie własny topic, na własnych zasadach. Ja też się stąd zmywam bo trochę sie zawiodłam . Uważam że emilcia trochę przesadza. Jesteś emilciu nieuprzejma.Nikt nic złego Tobie nie powiedział a Ty wywyższasz się ze względu na wiek?

klucz od strychu nie przesadzaj robisz wielkie halo . kazdy pisze to co mu się podoba . a ja nie uwazam żeby Emilcia sie wywyzszała . i juz nie rób z niej takiej starej ...

nieuprzejma to była lucjuszkowa ja tylko napisałam że dziwna jest ta cała sytuacja i podejrzane jest to że moderator wyrzucił ją z poprzedniego forum po czym ona zaczęła się mnie czepiać że ją uraziłam i takie tam. Nie widzisz naprawdę że coś jest nie tak z nią? tu na forum było bardzo fajnie i spokojnie do czasu jak ona się nie pojawiła i zrobiły się nagle dwa lucjuszki i dwie kasie coś musiało być już na tamtym forum nie tak skoro moderator ją wyrzucił i teraz to się przeniosło na nasz topik

nawet nie wiecie jak sie mylicie no cóż wasz problem aaa lucjuszek 27 mozesz miec satysfakcje ze wygrałas widac ze zalezalo ci na tym to masz nawet nie wiecie jak sie mylicie

ja nie pisze ze emilcia jest stara. to ona napisala cos o swoim wieku... owszem kazdy moze pisac co mu sie podoba i ja tez to napisalam. widze ze sie nie dgadamy ja osobiscie wierze dziewczynom a nie jakiejs tam pseudociezarnej. powiem tylko ze naiwne jestescie i uwazajcie zeby to kiedys nie obrocilo sie przeciwko wam