Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka.a

jakie prawdopodobieństwo, że wpadłam?

Polecane posty

Gość betka.a

niedawno po ognisku, znalazłam sie w łózku z pewnym facetem. planowalismy na poczatku spac ale jakos sie nam nie udalo. jakie prawdopodobienstwo jest, ze moglismy sobie wpasc jesli zalozyl gumke w polowie stosunku? spuscil sie majac zalozona gumke. wiem ze to nie oznacza, ze nie jestem w ciazy. ale jest duza mozliwosc ze moglo sie tak stac? ja wyliczyłam na kalendarzu, właśnie jest srodek moich dni plodnych. nie moge usiedziec na miejscu. okres bede miec dopiero 16 sierpnia.

Gość 97.3 procent

Gość betka.a
ale ja nie mogę. co mam zrobić żeby się upewnić? juz nie wytrzymuje ;(

Gość Wiolaaaaaaaa
Ile masz lat ? Prawdopodobieństwo jest bardzo duże, ponieważ w trakcie podniecenia u faceta z cewki moczowo - płuciowej wydziela się taka substancja, w której znajdują się plemniki, co prawda niewielka ilość, ale są zdolne do zapłodnienia. Ile czasu minęło od stosunku ? Jeśli mniej niż 72 godziny to możesz iść szybko do lekarza po antykoncepcje awaryjną. Dostaniesz receptę. Każdy lekarz może ją przepisać. Mam 16 lat jak coś..

Gość Wiolaaaaaaaa
Bjedronecka - twoja wypowiedź nic nie wnosi do tego, nie dość, że dziewczyna jest zestresowana to jeszcze pogarszasz sprawę. Jesteśmy tylko ludźmi. Tylko co dalej ?

Gość płucowej miało być

Gość Wiolaaaaaaaa
Pomyliłam się. Usatysfakcjonowało cię to, że poprawiłaś mój błąd ?

Gość gratulacjea
gratulacje jestes w ciązy

Kim trzeba być, żeby dopuścić do takiej sytuacji: " niedawno po ognisku, znalazłam sie w łózku z pewnym facetem." ??? Gdybyś znalazła się w tym łóżku z mężem, to nie cykałabyś się teraz o ciążę ;]

Gość jestes glupia i dobrze ci tak
bedziesz miala trojaczki

Gość najlpeiej
super gratulacje bedziecie rodzicami

Gość do bjedronecka
bez przesady moherze, to tylko z mezem mozna seks uprawiac? :O mozna z kim sie chce ale trzeba dbac o zabezpieczenie!! i miec przy tym jakis rozum jednak

Dlaczego od razu moherze? Bo nie sypiam z "pewnymi" facetami? Co ma moher do wierności jednemu partnerowi? ;] Ograniczona jesteś ;]

Niektórzy pieprzą się bez jakiejkolwiek odpowiedzialności, a potem co drugi temat na kafe "czy jestem w ciąży"? "jakie są szanse, że wpadłam?" ;]

Gość betka.a
to zdarzenie miało miejsce wczoraj. ile kosztuje taka awaryjna ankoncepcja czy cos? ojaa. co robic?! moze jeszcze jakies pomysly? bo test narazie odpada chyba, bo jak czytalam to robi sie go dopiero jak sie spoznia. i nie jestem puszczalska. skomplikowana sytuacja. ale nie o to teraz chodzi.

Gość Wiolaaaaaaaa
Więc idziesz do lekarza i on daje ci recepte na tabletke " po " . Później biegniesz do apteki i kupujesz, do 60 zł jakoś,,, Im później zażyjesz tym zajście na ciążę są większę, masz 72 godziny. Im wcześniej tym lepiej. Cena 60 zł to jest nic w porównaniu z możliwością w zajście w niechcianą ciążę. Widzę, że twoja wiedza o antykoncepcji jest bardzo uboga, jak na osobę uprawiającą seks. Sory, ale mam 16 lat, a to jest podstawowa wiedza.

Gość do bjedronecka
zabrzmialas jak moher co gada ze tylko z mezem trzba sie pieprzyc :O nie tylko, mamy XXI wiek ale wlasnie chodzi o to by sie nie pieprzyc bez jakiejkolwiek odpowiedzialnosci, zeby potem nie panikowac, o jezu, jestem w ciazy czy nie !

Sama nawarzyłaś piwa i sama je wypijesz... Ale życzę Ci, żebyś nie była w ciąży, skoro jej nie chcesz. A na przyszłość więcej rozwagi.

Gość Wiolaaaaaaaa
Wogóle ja nie rozumiem co ty jeszcze robisz przed komputerem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biegnij do lekarza, nawet do rodzinnego. Jak nie chcesz mieć dziecka to się pośpiesz ...... !!!!!!!!!!!! www.wpadka.pl dowiedz się więcej... na przyszłość

Gość betka.a
nie wyczaruje tej kasy/. poza tym jest sobota gdzie ja lekarza znajde?! nie powiem mamie. nie mam 18 lat. juz nigdy wiecje! tylko nie chce byc w ciazy. slyszalam ze jak wezmie sie pare tabletek antykoncepcyjnych naraz to tez jakos dziala podobnie..

betka.a .... kurcze strasznie małe prawdopodbienstwo jest zeby w plynie ktory wytwarza mezczyzna była wystarczajaca ilosc plemnikow zeby cie zapłodnic. Dziewczyny przestancie ją straszyc.. Jezeli skonczyłby on w tobie i nie miał zaadnego zabezpieczenia to wtedy martwilabym się. Ile par stara się o ciaze i nie zachodzą. ...

Gość Wiolaaaaaaaa
Rozśmieszasz mnie dosłownie. Liczysz na cud, że nie będziesz w ciąży w środku dni płodnych, gdy uprawiałaś seks bez zabezpieczenia ? I kasy nie wyczarujesz ? Lepiej żebyś wyczarowała. Ehh, nie masz 18 lat, tylko 15 ?

Gość Wiolaaaaaaaa
Jo.wi.ta. nie masz wystarczającej wiedzy na ten temat to się nie wypowiadaj, bo głupoty w tym momencie wypisujesz. ! Ja ją straszę ? Chcę jej pomóc dziewczyno .

Gość salllly
"slyszalam ze jak wezmie sie pare tabletek antykoncepcyjnych naraz to tez jakos dziala podobnie" zartujesz sobie?? widac ze nie masz 18 lat po twoim mysleniu. Trzeba myslec przed a nie po :/

Gość nhtjtukjy
coz, skoro nie wyczarujesz tej kasy to potem pewnie jakos wyczarujesz kase na wychowanie dzecka, nie? ewetualnie zacznij zdobywac kase na aborcje, a to jest przeciez nawet kilka tys w prywatnym gabinecie

Gość salllly
wogole powala mnie takie cos, nie chodzi mi o to ze sie pierdoli skim tylko chce bo to jej zycie tylko ze nie mysla jak sie zabezpieczyc a pozniej robia lament na kafe...

Gość betka.a
moge jakos sprawidzic czy jestem czy nie? testem?

Gość Wiolaaaaaaaa
Powiem tak... mam 16 lat, wiem - mało. Uprawiam seks, ale mam wystarczającą wiedzę na temat antykoncepcji. Co ty sobie myślałaś , że się bzykniesz i nie zajdziesz w ciąże bo zdarzy się cud ? Leć po receptę!! www.wpadka.pl - lista lekarzy dostępnych 24 h. Zapłacisz za wizytę na pewno. I niech Jo.wi.ta. nie pierd*** głupot, że przed stosunkiem nie ma wystarczającej ilości plemników do zapłodnienia !!!!!!!!!!!!!