Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidlika

Czy pierzecie buty sportowe i czeszki w pralce?

Polecane posty

Gość kobitka i tyle
tak...mam taki program na obuwie i nastawiam ale te czeszki to mozesz normalnie i spokojnie wrzucic one sie nie zepsują:) zreszta jak masz dobra pralke to mozesz w niej wszystko prac .ja piore w 40 stopniach na najmniejszych obrotach zeby sie nie powyginały i jest git:)

Gość ile takich samych tematów
: Czy można prać czeszki w pralce? Pierzecie sobie tak buty? 18:24 głupie pytanie ale tu to norma Bo tak słyszałam , a nie wiem czy to prawda. Można to tak? Na jakim programie i na ile stopni? 18:26 [zgłoś do usunięcia] manializa zawsze buty sportowe piorę w pralce białe z białymi rzeczami na 60 a kolorowe na 40 18:31 [zgłoś do usunięcia] głupie pytanie ale poważnie? Da sie tak >? 18:33 [zgłoś do usunięcia] głupie pytanie ale buty się nie niszczą? 18:40 [zgłoś do usunięcia] grzybica murowana grzyb rozniesiony po wszystkich ubraniach przecież w butach chodzisz po ulicy

Gość grzybica murowana
buty stykają się z ulicą, podłogą buty w pralce = rozniesienie grzybów po wszystkich ubraniach, któe potem będziesz prała SYF

Gość kobitka i tyle
co wy piszecie za bzdury!!! po to jest w pralce taki program zeby je prac to normalne!!

Gość grzybiary a was
potem zakładają na kafe wieczne topiki: jak wreszcie pozbyc się grzybicy :-O

Gość kobitka i tyle
po to jest cafe :)

Gość Lidlika
Byłam z chłopakiem u rodziny na wsi i nasze nowiutkie adidasy są upaprane w gównie. Więc chcę je uprać w pralce, a ponieważ zebrało mi się teochę brudnej pościeli zaputuję was matoły jedne czy można zrobić takie łączne pranie w prlalce

Gość w pralce pierz
ale nie z posciela :O same je wrzuc ewentualnie z jakimis szmatami podlogowymi

Gość kobitka i tyle
czeszki to takie ala trampki fajne wygodne...nie jestem matołem napisałam Ci ze mozesz prac i nie czytaj ze nie mozna bo po to w pralkach jest taki program w czym problem?

Gość Jirzi Honza
No Czeszki. Pewnie jej facet ją zdradza z Czeszkami i baba chce się zemścić :P

Gość to zależy jakie te buty...
jak są to oryginale Adidas'y za 400+ zł to możesz prać bez obaw. jeśli są to chińskie podróby z supermarketu czy też wietnamskie podróby z placu targowego, to nie przetrwają prania, niestety.

Racja, jeśli masz zwyczajne kłapciochy z bazaru to rozpadną się po pierwszym praniu i pierwszym porządnym wirowaniu, ale jeśli masz firmowe, skórzane buty to bez obaw możesz wirować i nic się z nimi nie stanie. Ja moje NB wiruję i wirują i działają :) ale za takie udogodnienie trze bało zapłacić 200zł w newbalance.pl, ale warto :) A co do czeszek jeszcze... One są raczej bardziej delikatne, wiec je może lepiej myj jakąś gąbką albo szczoteczką :)