Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

Ale macie slodkie dzieciaczki :) nie slodze teraz- powaznie mowie :) aj ale mamy upal dzisiaj normalnie sie topie. Ide zaraz z mezem na lody, Kuba padl wlasnie, chyba ten upal tez mu dokucza.

Iskierko- ja tez wybralabym chyba prace w kwiaciarni, moja mama byla kiedys florystka i uwielbialam sie przygladac jak ukladala te wszystkie bukiety i kompozycje, godzinami moglam siedziec u niej w kwiaciarni. Sama studiuje pedagogike opiekuncza, od wrzesnia mam praktyki w liceum u mnie w miejscowosci, potem licze moze chociaz na jakis staz, dyrektor jak zalatwialam praktyki narobil mi nadziei, moze sie uda :)

Ja moge podac tylko nie wiem w sumie czemu ale nigdy prawie na gg mnie nie ma :D jak mam wlaczone, a czasem tak jest nawet jak nie ma mnie przy kompie, to wszyscy pisza a ja nie mam jak odpisywac wiec nie wlaczam przy otwieraniu kompa, no i pozniej juz tak zostaje. W efekcie gg wlaczam jak mi sie przypomni, albo jak mam jakas sprawe do kogos to sprawdzam czy jest na gg :)

O jeny jeny...... nie moge sie obrobic:) To posprzatac ,to poprasowac ..... Ale wreszcie luzik. Ja tez zadko bywam na gg,ale napisze ci cos Iskierko to sobie zapisz moj nr,tylko moze jutro ok? Caly dzien pisalyscie , a teraz cos cichutko :(

dzieci już śpią to żony mężami się zajmuja tylko ja biedulka slecze przed komputerem . martulka chociaz podaj nr gg żebym wiedział że to ty :)

sliczne blizniaki, gratuluje :) zepsul mi sie humor, zlapalam jakiegos dola...to chyba dlatego, ze dlugo siedze sama...michas dawno spi a pozostalych mezczyzn nie ma w domu... czasem mam dosc tych samotnych wieczorow ale nie ma wyjscia i musze to przetrzymac... na sczescie u mnie takie zalamania nastroju bardzo szybko mijaja :)

Milka a gdzie ty masz meza?? Moj tez juz poszedl spac, troszke zlapal focha ,bo mu nie chcialam termosu umyc :) A niech spada ,co ja jestem.... Mnie to brakuje rodziny... wszyscy sa w polsce a my tu sami. Naprawde czasem mam ochote wrocic,ale nie widzimy dla siebie perspektyw narazie... napewno z 5 lat jeszcze pobedziemy, bo na zawsze to napewno NIE! Lece dziewczyny spac bo jutro znowu do pracy.... Dobranoc papa 😘 🌼 😘

Gość katerinka222
moje drogie kochane PANIE nie żebym sie podlizywała ale czy to nie właśnie my, wbrew powszechnej opini, jesteśmy mózgiem tego świata trafilam na ciekawa stronke gdzie za czytanie artykułów z różnorakich dziedzin otrzymujemy punkty za które po jakimś czasie (nie zawsze szybko) mozemy otrzymac ciekawe nagrody. regulamin przeczytany mam 2 razy i jestem praktycznie pewna ze to nie kant wszystko jest zupelnie za darmo, a do tego przecierz i tak kazda z nas lubi sobie czasem poczytac rozne fajne ploteczki ale i nie jest nam obca tematyka o chociazby niowoczesnych technologiach. nie to co moj maz np powiedzial ze nie bedzie nic czytal poza sportem (mowi jak trafisz na sport to wolaj chetnie zobacze☺ zamieszczam link do stronki http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zapr oszenie?it=70a7c6ba-ef51-4439-98d4-71a6857f33a0 pozdrawiam serdecznie

martulka moj maz jest za oceanem a ja jestem sama z synkami... w polsce jestem od prawie dwoch lat a poprzednio siedzialam w stanach, milalam juz dosyc tulaczki i wrocilam..niestety moja druga polowka nie moze zerwac kontaktow z ameryka..pewnie za jakis czas wszscy tam wyladujemy bo nie ukrywam, ze zylo mi sie tam znacznie latwiej... jak dlugo ty jestes na obczyznie? nie tesknisz za rodzina? mnie dobijala tesknota a przyjezdzac zbyt czesto nie moglam bo to sporo kosztuje zalozylam sobie ze dwa lata pomoga mi wszystko pouklladac, musze poczekac az syn skonczy szkole a michas troche podrosnie

Hej,hej jutro troche wiecej napisze bo dzis padam,pisze tak pozno bo wrócilam od kolezanki z urodzin:) Wysłałam te zdjecia,wiec prześlij mi Iskierko hasełko:D

ale sobie wybrałam pore na pisanie :) 3 nad ranem :) cholera spać nie mogę , nie wiem co się ze mna dzieje zawsze jak tylko przykładałam głowe do poduszki to od razu zasypiałam . messina hasło wysłane - ściczną masz córunie oczka piekne

Hej Dziewczyny!! Ale jestem zla! Wyobrazcie sobie ;ze ta opiekunka nie przyszla dzis! Kurcze ale mnie wkor....ila Na szczescie taka inna juz jest w drodze,ale w pracy bede na 10! No ale tak to jest podobno z tymi ´niankami´. Wspolczuje Milka takiej rozlaki,kurcze w Ameryce to rzeczywiscie daleko! Moja zabka poszla spac bo wstala o 6.30 :) Lece dziewczyny bede po pracy 🖐️

witam . ja niedługo będę musiała poszukac opiekunki dla Dominika chociaz powiem że nie wiem jak zniose myśl żę obca baba bedzie zajmowała się moim bąbelkiem . własnie uzgodniłam z mężem że do pracy pójde od poczatku pażdziernika , chce się niem nacieszyć jak przyjedzie :) w ogóle na co zwracać uwagę jeśli sie poszukuje niani ?

mam jeszcze jedną watpliwośc czy opiekunka będzie przebywać z dzieckiem w moim domu czy np , beedę musiała brzdąca do niej dostarczyc

czy rodzice maja jakies specjalne wymagania dotyczace wychowywania i opieki nad dzieckiem ? byłas opiekunka to mozesz mi trochę powiedziec na ten temat

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodow ... www.marokostyle.com

Czesc dziewczyny, ja tez jestem w temacie bo wlasnie dzis sie dowiedzialam ze bede miala opiekunke od wrzesnia i juz nie musze nikogo szukac :) Tak sie strasznie ciesze, bo moja najlepsza przyjaciolka jest opiekunka i wlasnie od przyszlego tygodnia konczy prace u jednych panstwa, ma urlop do konca wakacji a od wrzesnia moze byc u nas :D Maly ja lubi i znaja sie dobrze bo czesto bywa u nas i chodzimy razem na spacery takze bedzie mi lzej go zostawiac w domu :) no i zawsze ktos zaufany. Teraz to az sie nie moge doczekac tych praktyk :)

czesc dziewczyny!!! Co siestalo z topikiem. Jestem tylko chwilke na necie i cudem was znalazlam. Dobrzez ze zalozylscie nowy. Jak bede miala znow dostep do netu to poczytam co i jak:) Pozdrawiam znad soliny:))))

evika 1980 nasz wcześniejszy topik został zgłoszony do usunięcia przez zazdrosne mamusie lub kogos innego ... udanego wypoczynku . pozdrawiam

na poczatku tak z innej mańki . powiedzcie jak usunąć ten wpis mambaa-samba zaczyna mnie to delikatnie mówiąc denrwować ... chodzi mi tylko o opieke nad dzieckiem , nom i nie było by problemu gdyny opiekunka załawiała swoje prywatne sprawy np . zakupy opłata rachunków ale oczywiście z zdrowym rozsądku nie spotykanie się z jakims kochasiem !!

Hej dziewczyny!! Ale mi sie dzien zaczal........... uuu naszczescie w pracy bylo spoko i nikt sie o nic nie czepial:) Kurcze ale za to strasznie boli mnie glowa,juz pije jedna kawe za druga bo tak jaokos ´potrzebuje` :) Lece bo Julcia cos marudzi ostatnio to te zabki chyba.

właśnie nie wiem czy lepszym rozwianiem było by aby ta opiekunka przychodziła do mnie do domu czy może by co rano przychodziła po dziecko lub bym jej małego podrzucała

Hej zgadzam sie :) Dziecko znacznie lepiej czuje sie u siebie,ja bym sie nie zgodzila dowozic dziecka,chociazby dlatego zeby go z rana nie budzic ,wlasnie dlatego zrezygnowalam ze zlobka.. A u siebie to swoje ,zabawki,podusia,lozeczko,karuzelka :) Mowie ci Iskierko wystarczy ze ciebie nie bedzie przez caly dzien. A jak to sie mowi "nie ma jak w domciu" :)

Czesc wszystkim. No to na poczatek tak- mamba_samba (jak pomylilam cos to przepraszam :P ) to jest forum publiczne i wypowiadac Ci sie nikt nie zabroni, ale nam tez i to jak wyglada topik to zalezy wylacznie od nas i nie chodzi o to by on byl lubiany tak jak piszesz, tylko zeby nam zycie umilil :) no ale dobra, koniec z tym, wracam do ''naszych spraw''. O opiekunkach sie nie wypowiem bo dzieki Bogu mam temat zalatwiony :) ale mam pytanko- czy wasze dzieci sprezynuja? :) tzn wiecie o co mi chodzi, czy odbijaja sie na nozkach jak postawicie je na podlodze. No i jeszcze kwestia zabaw- robicie z maluchami ''kosi kosi lapci''? :D czy brzdace rozkladaja raczki do klaskania czy to moze jeszcze za wczesnie? bo moj jedna rozklada a druga w piesc, nie wiem czy to ok. No i zaczyna costam podskakiwac ale dopiero dzis, wczesniej to nogi jak drewniane- do stania :D co tam jeszcze...cholernik maly nie chce mleka, macie moze jakies pomysly jak mu je przemycic? bo kaszka tez nie za bardzo idzie... :o