Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja ***

Mam 2 chłopców i chcę się starać o dziewczynke,ale jak ?

Polecane posty

Gość maja ***

Witam.Jestem mamą 2 wspaniałych chłopców,planujemy z mężem 3 dzieciątko.Bardzo bym chciała mieć dziewczynke,rodzinka również chce kobitke :) Czy zna ktoś może sposób jak ją zrobić ;)

Witaj! Ja także mam 2 chłopców, chciałabym trzecią dziewczynkę. Ale dopiero za jakieś 2-3 lata. Już się martwię bo też nie wiem jak zaplanować :)

Ja znam tylko ten sposób, by kochac się przed lub po dniach płodnych:) U mnie się sprawdziła ta metoda i mam syna;)

Dokładnie:) Jest wiele metod i pseudo metod planowania płci, ale ta wydaje mi się najbardziej realistyczna. Otóż, metoda owulacyjna wychodzi z założenia, że plemniki odpowiedzialne za poczęcie dziewczynki są wolniejsze, ale żyją dłużej, są silniejsze. Więc w dzień samej owulacji plemniki męskie mają szansę szybciutko dotrzeć do komórki jajowej, ale na 2-3 dni przed owulacją one właśnie szybciej będą obumierać. Za to te żeńskie plemniki "poczekają" na śmierć p.męskich, wolniutko podążą sobie w górę i poczekają na komórkę jajową.

hmmm..a moze chinski kalendarz plci?moesz przeanalizoac np wszystkich w rodzinie i sprawdic ile sie zgadza ;) podobno cos w tym jest...ale w necie sa rozne wersje takze musialabys szukac i sprawdzac w ktorym najbardiej sie zgadza...powodzenia :)

Gość maja ***
witam dziewczynki :) mamo 2 chłopców - ja tak za rok chcę próbować zrobić córunie :) załorzyłam ten temat gdyż jestem ciekawa czy można z powodzeniem wybrać płeć dzieciątka :) a może to wszystko z góry od Boga nam jest pisane ? malinowa20 u nas chiński kalędarz się nie sprawdził :( synowie mieli być dziewczynkami ;) hehe ale między nóżkami im coś wyrosło ;) spa_cja gratuluje synusia !!! 🌻 Arista tak planowała drugiego synka tzn. on miał być córeczką ale chyba coś źle obliczyłam i wyszedł nam synuś :) majóweczka09 dzięki,bardzo ciekawy i mądry artykuł :)

maja - ciekawe co się urodzi... ja naprawde strasznie czekam na dziewczynke, ale nie wcześniej niż za 2 lata bedziemy sie starac. ile ma Twój najmłodszy synek?

Gość maja ***
mamo 2 chłopców mój starszy syn ma 6 lat a młodszy 14 msc. a twoje chłopaczki ile mają ?

Dziewczyny, ja jestem mama 2 i polletniego wspanialego chlopaka :-) w styczniu staralismy sie o drugie dziecko, maz myslal o dziewczynce, ja tak pol na pol, w sumie seksik byl przed owulacja... efekt??? za kilka tygodni urodza nam sie blizniaki :-D dwujajowe... jeden to na pewno chlopiec, drugie PODOBNO dziewczynka, ale do potwierdzenia jeszcze.... tak wiec z tymi metodami to ja troche sceptyczna jestem... ale zycze powodzenia :-)

Gość maja ***
Karolina M. gratuluje z całego serca 🌻 bliźniaków super niespodzianka od razu będziesz miała parke :D dużo zdrówka Ci życzę i szczęśliwego rozwiązania :)

Moi chłopcy to 2,5 roczku a drugi ma roczek:) także tylko 1,5 roku odstępu między nimi. przydałaby się dziewczynka:) Za 2 lata chciałabym się starać:)

Gość maja ***
mamo 2 chłopców fajnie :) jest nie duża różnica między waszymi pociechami :) ja jakoś tak szybko nie mogłam się zdecydować na drugie,ale nie żałuje starszy bracisze jest bardzo opiekuńczy i samodzielny :) jednak teraz tą różnice wiekową chciałabym zmniejszyć :) i oczywiście bardzo bym chciała mieć córeczke. czasami spotykam się z ludzmi którzy mówią : "oo 2 chłopczyk,a mogła być dziewczynka " no cóż ja i tak kocham moich chłopców ponad życie !! do 3 razy sztuka ;)

Witam :) Ja również mam 2 chłopców i bardzo bym chciała 3 dziewczynke :) Czy zna ktoś sprawdzony sposób jak ją począć ?? Pozdrawiam :)

Gość mamaa 2 chłopców
podnosze temat ;)

Gość co tu podnosić
? jedyna metoda, która i tak daje tylko 50% szans, to współżyć przed owulacją