Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

hej babeczki A ja wczoraj nie dałam wejść pojechałam po siostre wieczorem do Krakowa na lotnisko a do tej pory jestem zmęczona ze szok a głowa mnie tak boli że sama sobie zaraz ją odetne hmmmm Mnie też pobolewa brzuch dziś ide do gina i zobaczymy co powie i jak tam dzidzia troche sie denerwuje. Klaudia my naprawde jemy to samo troche świństw a owoce z kapustą kiszoną i inne mieszanki są na codzień

Dzien Dobry. Ferminko na moje to nie panikuj.Moja kolezanka poczula pierwsze ruchy w 21tc.Podobno szybko ruchy czuja tylko bardzo szczuple kobiety,wiec spokojnie poczekaj,a juz niedllugo pewnie zatesknisz za czasem kiedy dzidzia byla delikatna hihi A ja wlasnie wstalam,zjadlam danio i gapie sie w tv.Dzis obiadu nie robie,mam to w nosie.Jutro bede probowac robic potrawke z kurczaka.Jeszcze nigdy nie robilam,a bardzo lubie,mam nadzieje,ze mi wyjdzie ;)

Cześć Ania a ja jeszcze śniadanka nie jadłam bo mam tyle pomysłów że niewiem co mam zjeść.

A Wy gdzie jesteście co??????????????????????? Klaudia Ania wracajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie Klaudia 0405 ja również śmiesznie wyglądałam w sukienkach które mam w szafie więc moja mam szyła mi sukienke odcinaną pod biustem zupełnie inaczej :) kto ma ochotę na kapusniaka:)

Beata melduje sie poslusznie :) Joanna dawaj tej zupki :) M przyjechal na przerwe to z nim siedzialam.Cieplo dzis mamy,w domu o nawet goraco,bo slonce swieci prosto w okna :) To jeden z powodow dla ktorego chcialam wynajac ten dom.Od rana do poznego popoludnia slonko swieci nam do salonu i sypialni :) Jeszcze godzinka i zmykam do pracy.. ale jutro i pojutrze wolne.Tzn formalnie,bo mam strasznie duzo do zrobienia w domu...

Melduje sie po wizycie u gina jest wszystko ok widziałam serduszko jak bije mocno i jak sie maleństwo rusza jest już duże i niestety niemam zdięcia :-( powiedział gin że bez sensu żeby robić zdięcie. Narazie żadnych badań mam nie robić bo wszystko widzi że jest sper.

Ale Cie dawno nie było ho ho jak tam sprawy miłosne z M jest jeszcze jakiś czy dałaś sobie narazie spokój?????????????

nie chce zasmiecac wam tematu....z dawnym M w ktorym bylam tak zakochana definitywny koniec nastapil juz jakis czas temu...nie powiem ciezko bylo...ale podnioslam sie..pozniej jeszcze kilka kopow od zycia dostalam ale powoli wracam do siebie...Jestem w zwiazku :) z suuuuper chlopakiem nawet mamy nieoficjalne zareczyny,mieszkanie od polowy wrzesnia i kto wiem moze dalsze plany hehe.Pewnie polowa z was powie ze szybko...ale co tam kochamy sie i cholernie dobrze mi z nim przy nim na nim tez heheh :)

Chciejka szybko ale to Ty masz być szczęśliwa i życze Ci tego z całego serca :-) a staranka jak działacie coś czy jeszcze nie????????????

No w końcu coś się dzieje :D Cześć Chciejka!Super że jesteś i wcale nie zaśmiecasz nam topiku bo to nie tylko topik dla brzuchatek ale jak nagłówek mówi dla wszystkich kobietek ;) Co słychać?jak tam biznes gastronomiczny? Beata____a jak duże jest dzidzi?płci nie powiedział?a robił Ci przez brzuch czy dopochwowo?ja idę za tydzień dopiero chyba mnie skręci do tego czasu. Fermina___ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy pod koniec 19 tc.To jest tak że nic nie czujesz a jak się najmniej spodziewasz to się zacznie ruszać...może to za dużo powiedziane bo ja pierwsze ruchy pamiętam jak delikatniusie muśnięcia ale jak się zaczęły to były coraz częściej i mocniej.Nie martw się bo nie masz powodu poczekaj jeszcze z tydzien dwa.Maleństwo rośnie z dnia na dzień.

biznes jakos sie toczy raz lepiej raz gorzej...musze odciac sie od rodzinki bo 7 lat mojej nieobecnosci zrobil swoje ..juz sie nie dogadujemy..zreszta to chyba normalne ja mam swoje lata swoje przyzwyczajenia itp. Ciesze sie,ze wasze fasolki dobrze sie rozwijaja....moja mlodsza siostra tez jest w ciazy 9 tydz :)

No jeśli przez 7 lat nie mieszkałaś z rodzicami to ciężko się i Tobie i im przestawić.Napisz coś więcej o tym nowym M ;) gdzie go poznałaś?

noi jestem Klaudia dzidzia ma prawie 10cm ale już wielka jest. a jakie serduszko duże i dokładnie je widziałam na płeć jeszcze za wcześnie powiedział że może następnym razem jak bede to mi powie już a ja bym już chciała żeby ten czas miną. Mój gin jest taki że woli poczekać z powiedzeniem płci niż wprowadzić kogoś w błąd wiec musze czekać. Ania jak mija dzień w pracy chyba ciężko bo nic sie nie odzywasz. Chmurko gdzie jesteś?????????????????? Joanna ja bym teraz zjadła tej zupki mniam.

Gość jejom
mam pytanie dostałam na nie wiele odpowiedzi i licze ze teraz dostane takie ktore juz mnie w tym upenią otóż 3 tyg temu uprawialam z moim chlopakiem petting ja dotykałam go w intymnych miejsach on mnie równiez . trwalo to pewną chwile potem od zaczal dotykac mnie penisem w miejscu intymnym ale zaraz sie odesunelam po czym znow wlozyl mi palce do pochwy nie doszlo do wytrysku ani nie wlozyl mi czlonka do pochwy moje pytanie CZY MOGE BYC W CIĄŻY???!!! oboje bylismy mokrzy czytalam o tym plynie jedni mowią ze przez niego mozna zajsc w ciaze inni nie . zawiera on plemniki ale niby nie zdolne do zapoldnienia wiec jak to jest ? dodam ze jakies 2 tygodnie po pettingu dostalam plamienia nocą kilka dni pozniej okres ale nie jets obfity jak zawsze i nie mam az takich bóli i to mnie niepokoi objawow ciazowych nie mam nie bola mnie piersi ani plecy tylko od czasu do czasu mi sie odbija prosze o odpowiedzi

Jejom___raczej nikłe szanse na ciążę nie jest wcale to takie chop siup jak niektórzy twierdzą.Tym bardziej że jednak masz okres. Beata___10 cm to duża dzidzia :) w sumie to jak nie jest pewny to lepiej niech nie mówi jaka płeć.Ale mi brzuch wyskoczył mówię Wam jak będę mieć aparat to pstryknę fotę i Wam wyślę. Beata a robił Ci przez przez brzuch?

Hej Babki. W pracy nie najgorzej,a nie odzywalam sie,bo szefowa dopiero co poszla do domu W czwartek M leci do Polski na gastroskopie,bo tu mu kazali czekac 2 tygodnie,a on tak dlugo nie da rady. Nie wiem czy Wam pisalam,ale M ma problemy z zoladkiem.Od jakiegos czasu co zje to wymiotuje i ciagle mu sie odbija.Byl teraz u lekarza jak bylismy w Polsce,ale zdaje sie ze go olal.Nie zlecil zadnych badan ani nic,tylko przepisal jakies leki i lepiej bylo,ale przez jakis tydzien.Schudl juz 8 kg przez to ze prawie nic nie je...Ostatnio byl tak oslabiony,ze mu sie w glowie krecilo..Bidulek moj..On taki glodny a ja ciagle cos kolo niego wcinam,wtedy on tez probuje i wymiotuje...

Beata nie mam gg zaraz odczytam pocztę. Ania___kup eMowi siemię lniane i zaparzaj niech pije to pomaga na takie dolegliwości.