Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

:(:(:(:(:( no niestety, wyszła JEDNA GRUBA KRECHA, tylko jedna nawet pod światło nic nie widać. Kurwa mać :(:(

Kurka wodna widze strone ale nic niepisze :-( kafe umiera buuuuuuuuu Dorotka mam nadzieje ze test pozytywny :-D

Niewiem co jest grane bo nic nie widze poza stroną na której jestem i tyle :-( Dorotko jak widzisz co pisze to napisz mi na NK jak wyszedł test :-D

U mnie też pusta strona,musiałam cofnąć o jedną w tył. Muszę sobie przeklnąć bo kurwa mać od rana wody nie mamy. Jakaś awaria jest,mieli to zrobić do 12,a mamy już prawie 20-stą. Byłam u tych partaczy po 17 i usłyszałam że góra za 2 godz woda będzie. Ja pikole,nie robiłam dzisiaj obiadu,ale na mleko dla małego mam. Jestem typem może i staroświeckim,bo po zagotowaniu wody resztę jaka zostaje wlewam do dzbanka,dzięki czemu mam na bieżąco wodę do picia i do zrobienia herbatki czy mleka.

Kurna nie widze swojego posta,co jest grane. Aaa w cholere z tym gównem,ide stąd. Może pod wieczór coś się uspokoi

Nie wiem co sie działo wczoraj z naszym topikiem ale mam nadzieje że dzis już jest ok? Wysłałam zdjęcia moje i dziewczynek na pocztę a teraz pije kawkę. Tala____Maja jest słodka!widać że wesołe dziecko.

Nie mam słów,napisałam wieczorem posta i go nie widzę. W ogóle wyskakuje strona 220 ale jest pusta,a wchodząc na 219 to ostatni wpis jest wczorajszy. Powalone to wszystko.

Hejka! O co chodzi...???? mam 220 stronę, ale pustą...???? Dorotka - namierzyłam Cię na nk! ;) Testem się nie przejmuj. Mamy tu na forum kilka przykładów, że w końcu się uda się zafasolkować. Nie trać wiary i wytrwałości! Folik - jesteś na nk, bo jeszcze mi Ciebie brakuje.... Daj mi namiary na maila. Chciejko - superancko wyglądałaś. Przepiękna suknia i super fryzujrka! Wogóle jestście piękną parą! Jeszcze raz gratuluję z okazji ślubu! Klaudia - bardzo elegancko wygladasz w nowej fryzurze! Ale Twoje córunie podobne do siebie! Byłam wczoraj u gina z tą moją raną i dostałam antybiotyk. Mam też robić irrygacje tantum rosa i nadal okładać riwanolem... Mam nadzieję, że pomoże. Te moje szwy to chyba nie są szczytem umiejętności lekarskich, bo pierwsze o co mnie gin zapytał jak tam zajrzał, to kto mnie szył... Przy okazji "wyrwania się" z domu do gina, zrobiłam małe zakupy... Kupiłam sobie spodnie i sukienkę. Szkoda tylko, że w rozmiarze 40 :( Moja waga stoi w miejscu, a wszystkie ciuszki z szafy nadal ciasne:( Buuuu.... W dodatku przez tą ranę krocza nie mogę ćwiczyć... Dziewczyny mieścicie się już w swoje ciuchy z przed ciąży?

Hejka! O co chodzi...???? mam 220 stronę, ale pustą...???? Dorotka - namierzyłam Cię na nk! ;) Testem się nie przejmuj. Mamy tu na forum kilka przykładów, że w końcu się uda się zafasolkować. Nie trać wiary i wytrwałości! Folik - jesteś na nk, bo jeszcze mi Ciebie brakuje.... Daj mi namiary na maila. Chciejko - superancko wyglądałaś. Przepiękna suknia i super fryzujrka! Wogóle jestście piękną parą! Jeszcze raz gratuluję z okazji ślubu! Klaudia - bardzo elegancko wygladasz w nowej fryzurze! Ale Twoje córunie podobne do siebie! Byłam wczoraj u gina z tą moją raną i dostałam antybiotyk. Mam też robić irrygacje tantum rosa i nadal okładać riwanolem... Mam nadzieję, że pomoże. Te moje szwy to chyba nie są szczytem umiejętności lekarskich, bo pierwsze o co mnie gin zapytał jak tam zajrzał, to kto mnie szył... Przy okazji "wyrwania się" z domu do gina, zrobiłam małe zakupy... Kupiłam sobie spodnie i sukienkę. Szkoda tylko, że w rozmiarze 40 :( Moja waga stoi w miejscu, a wszystkie ciuszki z szafy nadal ciasne:( Buuuu.... W dodatku przez tą ranę krocza nie mogę ćwiczyć... Dziewczyny mieścicie się już w swoje ciuchy z przed ciąży?

hej kobietki:) Klaudia dzięki:) to faktycznie wesołe dziecko :) ale również wredna i złośliwa potrafi byc, ponoc jak jej mama:) Annolia tak zle Ci się goi rana po porodzie że potrzebny antybiotyk? ja również wczoraj wyskoczyłam na małe zakupy :) musiałam Majce buciki kupic :) dobiły mnie ceny !!!! za buciki na Wiosnę dla dziecka które powiedzmy sobie szczerze posłużą jej krótko bo zaraz bedzie trzeba kupic sandałki dałam 150 zł !!! tragedia:( Dziś mamy śliczna pogodę jak mała wstanie idziemy na spacerek :)

Hej dziewczyny.Widze,ze kafe w koncu dziala... My juz bylismy na spacerku.Synek dalej spi w wozku na podworku,bo jest tak cieplo,ze jak przyszlismy to go tylko nakarmilam i wystawilam z powrotem. Obiadek juz sie robi. Annolia nie jestes sama,bo ja tez musze kupowac ciuchy w rozmiarze 40,a boli mnie to jak cholera..az mnie skreca jak biore jakis sweterek czy spodnie do reki i one takie wieeeeelkie sa.. W sobote bede sie wazyc..mam nadzieje,ze cos ubylo z wagi..codziennie zapierdzielam to przydalaby sie jakas motywacja do dalszych cwiczen.. Kurde poprarzylam sobie palec o patelnie..przewracalam pieczen i dotknelam brzegu..szczypie jak cholera..

A ja dzis cały dzień poza domem byłam koleżance dziecka pilnować bo dzieci miały dzis wolne od szkoły Później poszłam sobie kupić taką kurteczke płaszczyk na wiosne i co nic nie kupiłam bo 40 była dobra w pasie i rękawy dobre były no ale musiała bym sobie cycki odciać a wyobraxcie sobie ze to samo było z rozmiarem 42 kukde przeciez nawet nie było różnicy między nimi poza tym że w pasie wisiało a cycki dusiło krew mnie zalewa buuuuu Ja juz nosze rozmiary z przed ciazy :-D sweterki nosze 38 ale kurtezki zawsze były dobre 40 bo mam ręce długie i wiadomo ze czasem trzeba coś pod kurtke ubrać.Najlepsze jet to ze cycki mi zmalały ale zostało troche tłuszczu po bokach :-(

Hejka!Dzięki Annolia :D Wiele osób mi mówi że starsza podobna do męża a młodsza do mnie ale wszyscy zgodnie twierdzą że są bardzo do siebie podobne. Mała___ja też tak robie z wodą jak mi zostanie po zagotowaniu. Tala____wow!Ja bym chyba tyle za buciki nie dała bo za to by miało dziecko 3 pary u nas nie ma takich cen ja kupuje normalne buciki nie markowe może dlatego tansze? Dzisiaj mam dużo roboty...Lenka jeszcze śpi po nocy a starsza już grasuje od 6-ej.

Annolia___ja w swoje ubrania wchodze sprzed ciąży ale nie wszystkie.Nosiłam 36 rozm. a teraz 38 do tego karmie piersia wiec sa o 2 rozmiary wieksze i ogólnie nie jestem zadowolona ze swojej figury zwłaszcza z brzucha tesknie za swoim ciałem...ale rozbrajający,bezzębny uśmiech Lenki mi to rekompensuje :D

Dzien Dobry. Klaudia pomysl o tym,ze inni maja gorzej...Na przyklad ja.. Ile Ci zostalo do zrzucenia?4?5kg? A mi 13... Tez tesknie za swoim cialem..NIe ma takiej opcji,zebym teraz pokazala sie eMowi nago..Zawsze rozmiar 36,a teraz 40..szok.. Ale tak jak mowisz-bezzebny usmiech lagodzi wszystko :) Sebus buja sie w swojej kolysce i zaraz chyba zasnie,bo nie spi od godziny,a zawsze ma taka drzemke kolo 8. Ja zaraz ide sprzatnac do kuchni. Popoludniu przychodzi do mnie fryzjerka,bo musze troszke wlosy podciac i wycieniowac,bo ostatnio widzialy nozyczki w lipcu..

Anka witaj w klubie. Ja też bym chciała 13 kg zrzucić. Teraz ważę 76 kg,a zawsze miałam 63 kg. Wtedy spokojnie wbijałam się w 38,a teraz 40 czasem 42 szok. Ja również nie paradowałabym nago,jakoś nie przekonują mnie słowa M,że teraz mam fajne kształty,krągłe,że pupcia sterczy...bleee Ja dam sobie czas do czerwca,nie można tak odrazu mieć figury modelki.

Mała___no widzisz ja mam Twoją wymarzoną wagę czyli 63kg....tylko że ja marze o 58 :O ale Ty chyba wyższa jesteś?ja mam 168 cm. Ja przed eMem nie mam zahamowań jak mówi że sie mu podobam to chyba tak jest co?Po co mieliby kłamać? Idę karmić Milenkę.Duśka od rana szaleje po dworze.

Zgadza się Klaudia,nasi M nie kłamią,oni nawet nie zauważają naszych niedoskonałości.Gdyby nie nasze gadanie ,że mamy za duży brzuch,za grube uda,to oni by tego nie widzieli na bank. Sa zachwyceni tym co mają,co widzą.

Moj M nawet nie mowi,ze mu sie podobam teraz..gdyby tak powiedzial to wiem,ze by sklamal.znam go nie od dzis i znam jego upodobania i wiem,ze lubi szczuple dziewczyny. Ale Klaudia u Ciebie to co innego,bo Ty wygladasz swietnie i tylko marzy Ci sie 58kg..Ja wygladam jak slon..Gdybym teraz weszla w rozmiar 38 to bym sie obsikala chyba ze szczescia..

Dorotka gdzie jestes? Nie lam sie babo.Jak @ nie przyjdzie to poczekaj z tydzien i zrob testa jeszcze raz.Tylko wez tym razem z innej firmy. Moja kolezanka pare miesiecy temu wziela ode mnie testy ciazowe,te co mi zostaly i wyobrazcie sobie,ze 4 testy jej pokazaly jedna kreche,a jej szefowa kupila jej test z innej firmy i wyszedl pozytywnie..No i w sierpniu bedzie dzidzia :D

No niby nie mam co na wagę narzekać bo wiem że dopóki karmie piersia to musze tak wyglądać jak wyglądam...zreszta same cycki chyba mi z kilo ważą... Beata___a Ty gdzie?pewnie korzystasz z pięknej pogody z Artusiem?

Hejka! No wreszcie kafe działa! Wczoraj wysłałam posta i nic się nie ukazało. Wkurzyłam się i wyłączyłąm kafe, a tu dziś patrzę, że mój post jest i to 2 razy. Dziewczyny moja waga zatrzymała się na 56 kg i codziennie jak zaczarowana pokazuje tyle samo... :( Jestem mala, mam tylko 158 cm wzrostu i ta waga to dla mnie tragedia. Pasują mi jedynie elastyczne bluzeczki z przed ciąży, 2 spódnice i 2 pary spodni... z tym, że te spodnie są bardzo ciasne, a przedtem były luźne... :( :( :( Mam wielki tyłek, boczki i brzuszek... Poprostu feeee. W talii mam 12 cm do zrzucenia, a w biodrach co najmniej 8... Słodyczy jem bardzo znikome ilości, ale poza tym, to jem raczej dużo, bo nie chcę stracić pokarmu. Z tym, że nie jem nic tłustego, mięsko tylko gotowane, żadnych sosów i gotowane warzywka do tego, a wszystko polewam jugurtem naturalnym. Poza tym wciągam niezmiernie dużo mleka z płatkami. Problem w tym, że mam mało ruchu. Spacerek z wózkiem to tyle co nic. No orbitrek wchodzę sporadycznie, bo po nim rana boli mnie tak, że nie mogę chodzić :( Ja chcę wrócić do swoich wymiarów z dnia ślubu!!!!!!!!!!! Miałam wtedy 48 kg i nie byłam wcale za chuda!

hej kobietki:) Klaudia uwierz mi było strasznie żal tej kasy ale jakoś sie przekonałam do nich przy poprzednich bucikach,kupuje jej w Bartku to chyba żadne firmowe ale w miarę porządne i mój M sie uparł że mała musi miec porządne wiec niech płaci:) dziewczyny co wy macie za wagę !!! piórkowa .Ja przed ciążą ważyłam 62 w porywach a mam 175 cm wzrostu , w ciąży przytyłam ponad 30 kilo!!!spadłam ok 15 po porodzie i co od siedzenia w domku wszystko mi wróciło :( teraz ważę ok 90 kilo !!!!! tragedia .nigdy jakaś chuda strasznie nie byłam ( no może jak miałam lat 10:)a teraz dupę mam jak szafa trzydrzwiowa a cycki to szkoda gadac takie ogromne:(rozmiar 40 to ja już dawno przekroczyłam:(

Jestem w domu od 11 i nie miałłam czasu wejsc na kafe bo gotuje obiad, małym sie zajmuje i czasu mi brakuje :-( Na spacerek dopiero sie wybieram bo córcie chce na rolkach pojezdzic i obiecałam jej ze pojedziemy na miasteczko rowerowe . Pogoda wcale nie jest taka piekna bo sie zachmurzyło ale jest ciepło :-)