Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

No ja chce sprzedac bo nawet nie mam jak tego wózka wziać do domu bo za wielki a klatka jest wąska i wózek siedzi w aucie i kusi złodzieji :-D Klaudia toż to przecież mozna zbankrutować na tylu ludziach moja siostra w lipcu bierze slub i miała problem ze znalezieniem sali na 120 osób :-) to u Was to chyba całe hale są budowane pod wesela.

No dokładnie Beata hale,wynajmują też taką hłodnie owoców ogromny budynek na imprezy.Przewaznie wesela są tak na ok.250 osób w większości. Wróciłam z restauracji menu mam ustalone 5 dań gorących,tort,lody i przystawki myślę że powinno być ok no ale nigdy nie wiadomo do końca nie?

Annolia śliczna malizna :-D jakie ma ślizne oczka i uteczka No Klaudia u nas sie nie robi takich wielkich wesel teraz to jak jest ponad 100 osób to juz ludzie mówia ze duzo ludzi na wsiach jeszcze czasem robią takie ogromne wesela no ale wiekszosć młodych woli kase sobie zostawić na coś innego a nie na wesele wydać. Ania a Ciebie co żelazko zjadło ???????????????????????????????????? mnie jeszcze nie bo nie ruszyłam nic prasowania za to 2 prania nowe są zrobione i 1 wyschło.

Klaudia - raczej do M podobna. Ostatnio oglądaliśmy stare zdjęcia M jak miał 3 miesiące. Normalnie gdyby nie było widać, że to stare fotki, to pomyślałabym, że jest na nich Milenka:)

Annolia byc moze ale Twojego M nie widziałam.Moje tez obydwie skóra zdjeta z mojego M.Własnie zrobiłam małej kaszke manne pierwszy raz i jej daje.Na razie je.

dziewczyny, wasze żelazka też gryzą? Myślałam, że tylko moje takie jadowite, hi hi :D :D :D

Annolia moje zelazko gryzie jak niewiem co :-D hi hi nie nawidze tej czynności wykonywać z tym gryzacym czymś to jest najgorsze co moze być no ale ktos musi prasować tylko dlaczego najczęściej spada to na kobiete??????????????????

Beata u mnie nie jest aż tak źle, bo jak gdzieś wychodzimy, to M sam sobie koszulę prasuje, a czasem jak jestem bardzo zajęta to i moją kiecką przeprasuje :D Fanjnie mam, no nie? :D Na codzień niestety sama walczę z tą "bestia" hi hi :p

Ja Arturkowi kaszek jeszcze nie daje bo mu bardziej smakuje kleik kukurydziany :-). Dzis mu dałam ziemniaczki ze szpinakiem i wiecie co zjadł to wszystko cały słoiczek :-D teraz wiem ze lubi to mu będe sama robiła hi hi

Jestem jestem Wczoraj juz poprasowalam..2 godz mi to zajelo..Moje zelazko to juz nawet nie gryzie..ono sie rzuca na mnie,az strach przejsc obok!! Sebek przed chwila zjadl i zasypia. Ogladam moje tasiemce. Annolia corcia jest sliczna :)

Sebek uwielbia kaszke bananowa.Daje mu ja na razie z butli i wcina ile wlezie. Robie mu 160ml-zje wszystko i chce jeszcze..

Dzieńdoberek :-D Dziewczyny to przeciez szok co ta dziewczyna przeszła i nadal przechodzi ja bym pokazała tym konowałom i walczyła bym o swoje. Ja siedze w domku z maseczka na włosach niewiem co sie dzieje z moimi kłakami ale garściami mi wypadają :-( moje włosy są wszedzie szok jak je namaczam do mycia to brodzik jest cały w kłakach chyba wybiore sie na jakies badania bo cos jest nie tak.

Cześć, dziewczynki Beatko, poczekaj z włosami. Nie wiem czy wypadały Ci po pierwszym porodzie, ale to częste u kobiet. Ja to jeszcze mam (od 3 miesięcy) i już pomału mija. Moja mama miała to samo, a babcia z kolei nie miała. Zaraz tez będę kładła maskę na głowę. Niech to się skończy, bo mam bardzo długie włosy i szkoda, żeby były chude. A jak Twoje zdrówko? Mam dziś wagary. Aha, najlepszego, mamuśki:) Zaraz doczytam Wasze posty.

Dzień doberek :):) Wpadłam tylko się przywitać :):) Kobitki wszystkiego najlepszego dla Was z okazji Dnia Mamy 🌼🌼🌼🌼

Dzien Dobry Mamusie, Wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego,a moze raczej Naszego Swieta :) Zdrowka zycze Wam i Waszym pociechom i samych radosnych dni :) Sebek wciagnal o 8 pelna butle kaszki i spi jak zabity. Czekam na mojego brata,bo ma na kawke wpasc. Milego dnia :)

Wszystkiego najlepszego w dniu matki moje kochane mamuśki. A staraczkom życzę, aby za rok też już świętowały :) Czytałam te straszna historię.... Okropne! Ja też miałam spore problemy z raną - same z resztą wiecie, bo pisałam. Trochę rozumię tę dziewczynę. U mnie była to wina lekarki, która mnie zszywała. Mój gin dał mi to delikatnie do zrozumienia, ale oficjalnie jest to nie do udowodnienia... tak więc wątpię że ta dziewczyna cokolwiek wskóra domagając się zadośćuczynienia. U mnie na szczęście nie jest aż tak żle. Teraz też mam tam takie zgrubienie, ale bzzz już było i M nie narzekał...;D Idę dziś do gina na kontrolę i dowiem się co to było, co mi usuwali z macicy...

Właśnie się przeprosiłam z żelazkiem i poprasowałam stertę ręczników. Normalnie się zmachałam :) Klaudia - to niezła ta uroczystość. Ja miałam na swoim weselu prawie 80 osób (a miało być 120). A żebym miała nazbierać 300-400 osób na wesele to nie wiem gdzie musielibyśmy szukać - pomimo tego, że oboje z M mamy duże rodziny :):) Annolia - już po wizycie jesteś, co Ci gino powiedział....rozumiemy, że wszystko oki :) Chciejka - gdzie Ty się podziewasz, kobito?? Hello, jak Wasze samopoczucie.................... No ja też przeczytałam historię tej dziewczyny - jeden wielki szok...Odechciewa się:(

Jestem wreszcie w domku :-) Wczoraj robiłam Arturkowi badania dziś odebrałam wyniki i mnie troche zmartwiły no ale lekarka powie co jest nie tak i dlaczego. Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ze to nic groźnego bo padne na zawał. Annolia no pisz co u gina bo sie martwimy tu

Beata__a co wyszło nie tak? Dorotka____u nas prosza na wesela rodzine blizsza i dalsza,sasiadów,znajomych i tyle wychodzi kazdy z osoba towarzyszzaca. Wczoraj jaj Lencia zjadła 120 kaszki na wieczór to spała do 3-ej a zawsze o 1-ej sie budzi.

Polipa miałam... Urósł sobie nie wiadomo skąd... Ale mi go usunęli i na razie wszystko ok. Najważniejsze że MOZNA BZZZZZ :D Beatko co się dzieje a Arturkiem? Co to za badania mu robiłaś?

Dzien doberek:) A co tu taka cisza.Ja wczoraj wrocilam z roboty strasznie padnieta od 7 do 17 ale stoje caly czas w swojej pracy i myslalam ze mi nogi idpadna,ciekawe co dzis bedzie pewnie tez masakra.no nic dopijam kawke i sie zbieram. Zycze Milego dnia wszystkich.Buziaczki:D

Dzien Dobry. Annolia to super,na pewno Ci ulzylo,co? Synek wlasnie zasypia,ja zjadlam sniadanko i ide robic kawke,chce ktos?