Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Hej robiłam mu krew i mocz bo lekarka kazała po tym jak go czysciło i xle mu wyszły: ZA MAŁO JEST: MCV , MCH , W rozmazie-manualnie: SEGMENTOWANE , mONOCYTY DUZO ZA DUZO MA : PŁYTKI KRWI I LIMFOCYTY :-( Annolia dobrze ze to nic złego nie było.

Beata---ja sie nie znam ale nie warto panikowac bo moze akurat u dzieci to norma? Czy Wasi M pamietaja o Waszych urodzinach/imieninach tak bez wczesniejszego przypominania?bo ja mam dzisiaj i nikt mi nie złozył zyczen nawet moi rodzice zapomnieli...:( Milence zmierzyłam temperature i ma 37,4 nie wiem dlaczego?

Klaudia wszystkiego najlepszego!!!! Zdrowych coreczek i oczywiscie pociechy z nich i zdrowka dla Ciebie!! No moj M pamieta,ale czesto nie wie jaka jest data danego dnia i przez to zdarzy sie czasem,ze nie zlozy zyczen,ale potem strasznie mu glupio.Co do rodzicow to moj tata chyba do dzis nie wie kiedy ja mam urodziny-mama mu przypomina.. Beata nie panikuj dopoki lekarz Ci nie powie,ze cos nie tak.Na pewno wszystko dobrze z Arturkiem. W koncu w ciazy jak sie robi badania to tez wiele wynikow wyglada jakby bylo cos nie tak,a potem sie okazuje,ze w normie

Klaudia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i TAK JAK ANIA pisze zdrowych córeczek i dużo radości z nich. Mój M nie pamięta kiedy mam urodziny zawsze mu musze przypominać :-( A mama hmmmmmmm zależy czasem jej skleroza doskwiera :-D ha ha wkońcu ma nas siedmioro :-D No i sie wyjaśniło te normy są podane dla dorosłych a nie dla dzieci i lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze :-)

Klaudia ale Ty masz imieniny co? Nie wierzę,żeby mama zapomniała o urodzinach. Rozumiem zapomnieć o imieninach-ja tam się nie przejmuję jak ktoś zapomni,ale jakbym miała urodziny i by własna mama zapomniała-uuu byłoby mi baaardzo przykro. Także Klaudia wszystkiego najlepszego od nas wszystkich. Duuuużo zdrówka,cierpliwości i kupę kasy :D

Cześć, dziołchy Klaudia, najlepszego! Uśmiechu na ustach, powodów do radości i spełnienia marzeń. Sexi mamuśka:D Beti, widzisz, dobrze jest. Arturek zdrowy. Jak się chowa? Siada? Mała, dzieciaczki opiekują się Doriankiem? Anka, Sebastianke siada? Lolcia, co w pracy? Annolia, polip to coś poważnego? Skąd się tam u Ciebie wziął? Dorotka, co u Ciebie??

Witaj Chmurko:) A nic mialam straszny sajgon ale na szczescie juz koniec i teraz weekend:) bede odpoczywala tzn musze poprac poprasowac,ale nie bedzie tak zle. A co u Ciebie?

No Beata od razu mowilysmy,ze wsio ok. Jesli chodzi o imieniny to u mnie w rodzinie nikt nie obchodzi :) Chmurko, nie Sebek jeszcze nie siada,a ja go na razie sadzac nie bede-sam da mi znac,ze juz czas.Na razie jak mam go na rekach to probuje sie podniesc i robi to coraz lepiej albo jak dam mu rece to podciaga nozki i probuje sie podniesc

Ja nie chcę marudzić, ale trochę jestem zabiegana. Teraz zbliża mi się kolejna sesja, choć dopiero zdałam zimową:) Jeszcze miesiąc i jestem cała dla Was (jeśli chcecie):D Klaudunia chce siedzieć dużo, ładnie je, teraz śpi, śmieje się dużo. Naprawdę jestem zakochana:) Lola, rzuciłaś już Diane 35? To ostatnie opakowanie?

Anka, my zaczęliśmy sadzać Klaudię na tej zasadzie, że gdy ona się podciągała i to z czasem coraz lepiej, to ciągnęliśmy ja za rączki powoli i opuszczaliśmy. Teraz sama czasem się chwilę utrzyma. A z resztą, 6. miesiąc zaczęty:)

Chmurko Wlasnie biore ostatni listek 7 uff i koniec!!! i dlatgeo 17 czerwca lece na badania i do gina.:)

Klaudia - wszystkiego najlepszego dla Ciebie, przede wszystkim zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. A poza tym pociechy z dzieciaczków, zadowolenia z M i spełnienia wszystkich marzeń :-D :-D A to cwiety dla Ciebie 🌼🌼🌼🌼🌼 Buźka 😘

Dzień doberek :-D Chmurko Arturek juz coraz dłuzej chce siedzieć a najlepsze jest jak leży w leżaczku i zwinie sie w kulke bo chce siedzieć i tak patrzy sobie na wszystko hi hi a jakie ma wtedy wielkie oczka :-D we wózku jak jest ciekawy wo podnosi dłówke i tak potrafi przez pare minut wisieć i patrzeć jak sie zmęczy to sie kładzie odpocznie i zaraz znów to samo. Jeśli chodzi o jedzenie to ja już niemam siły lekarko mi powiedziała zebym narazie przerwała podawanie innych posiłków niż mleko bo cos go strasznie uczula i ma całą buzie taka szklacą sie i w pryszczach niewiem czy to nie po ziemniaczku ze szpinakiem :-( a tak mu smakowało. Ja niewiem dlaczego oni podają normy dla dorosłych jak badają dziecko przeciez moznba przez to na zawał paść no ale najważniejsze ze wszystko gra z Arturkiem.

Ckmurko oczywiście ze chcemy Cie wreszcie mieć u nas bo nam Ciebie brakuje. No ja Ci nie zazdroszcze tej sesji bo masz obowiązki domowe i jeszcze nauka ja niewiem jak bym sobie poradziła

Dzieki dziewczyny jestescie kochane :D Moja mama zawsze pamieta i wiedziała ze mam imieniny nawet mi dała prezent tylko wczesniej a wczoraj sie ze mna widziała i nawet zyczen nie złozyła po prostu zapomniała ale tak mi głupio było ze nikt nie pamieta.Do M w koncu mówie wieczorem czy nie ma mi nic do powiedzenia?i ze fajnie jak o Tobie nikt nie pamieta on zrobił wielkie oczy i od razu wiedział o co chodzi.Ma mnie zabrac na dobry obiad dla mnie to najlepszy prezent jak obiadu nie musze robic:D Zaraz jade na zakupy.

Klaudia a jednak musiałaś przypomnieć M ze masz imieniny :-( Ja niewiem ale my kobiety zawsze o wszystkim amietamy a oni nie.

Klaudia - spóżnione, ale szczere: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I POCIECHY Z CÓRECZEK! eMowi wybacz - facecie nie mają głowy do takich rzeczy.... Mój pamięta o moich urodzinach, bo sam ma tydzień wczesniej i tylko dla tego :D Imienin nie obchodzę. Tylko jedna koleżnaka o nich pamięta, ale ja nie wymagam aby ktoś pamiętał, bo i tak ich nie świętuję. Teraz to już wogóle jest to dla mnie data bardzo smutna. W zeszłym roku dokładnie w moje imieniny (18.08.) zmarł mój Tato.... :( Beatko super, że jednak twoje podejrzenia okazały się nie prawdziwe i z Arturkiem wszystko ok. :) On już przecież swoje wycierpiał... Szkoda, ze jeszcze to uczulenie się go złapało! Spacerku - pytałaś skąs się takie polipy biorą. Podobno od burzy hormonalnej przy karmieniu. Moja Milesia śpi sobie na dworze, bo u nas dziś super piękna pogoda:) Tylko nie wiem jak dlugo jeszcze, bo sąsiad kupił sobie kosiarkę i testuje ją tuż za płotem... :( W sumie opierniczyć go nie mogę, bo u siebie jest... ale mam ochotę to zrobić. W końcu widzi, że mała w wózku śpi! A z drugiej strony, dobrze że się w końcu za te jego chaszcze w ogródku weżmie, bo aż czasem mi wstyd, że za tym płotem taki bajzel, a z mojego podwórka to wszystko widać :( Wczoraj byłiśmy na kontroli bioderek i wszystko jest w najlepszym pożądku :) Nie musimy już jej szeroko pieluchować. Lekarz stwierdził, że ma szkielet jak półroczne dziecko :D

Chmurko dzieci jak to dzieci,jak nie ryknę to nie pomogą. Myślałam,że Julka będzie inna,chociaż nie dziwie się jej,woli zabawę na dworze z koleżankami niż wozić czy podawać małemu zabawki. Dziś odebrałam skoczka :D i jak to baba,złe haki kupiłam-za małe. Musiałam skoczka powiesić na grubej taśmie i przewlec je przez haki bo inaczej nici z zabawy. Myślałam,że Dorian szalu dostanie,zaczął sobie podrygiwać nóżkami,kręcić się heh,mam nadzieje ze będę miała chwile spokoju

Dziewczyny jak przestawałyście karmic piersia to brałyście jakies leki?bo ja już dwa dni nie ściągam i nie przystawiam małej czasem upuszczę troche ale wylewam.Kiedy tak na dobre przestane miec pokarm?i czy od razu Wam cycki zmalały?bo już nie pamietam jak to miałam po Duśce.

Mi biust szybko malał, ale mleko wykryłam u siebie (w małych ilościach) jeszcze po dwóch tygodniach od zaprzestania karmienia. Ja to taki przypadek.

Z tego co mi wiadomo,nawet do roku pokarm może się utrzymać. U mnie pokarm sam zanikał,było go coraz mniej. Nie każda tak ma,koleżanka i kuzynka piły szałwie,robiły okłady z liści kapusty żeby zasuszyć pokarm. Jak czułam,że piersi są pełne to ściągnęłam pokarm,ale im rzadziej ściągałam tym mniej go było. Nie chcę sprawdzać czy mam nadal pokarm( a pewnie tak jest),jeszcze wywołam go spowrotem,a tego nie chcę :D

Czesc dziewczyny. Padam na pysk,a jeszcze tyle roboty... Bylismy dzis na zakupach caly dzien i nigdy wiecej w piatek..ludzi wszedzie tyle,ze szok..korki straszne i wrocilismy dopiero o 17. Musialam poporcjowac mieso i zamrozic.M pomogl mi rozpakowac zakupy. Jeszcze musze wszystko na jutro przygotowac,bo wyjezdzamy na weekend do takiej fajnej miejscowosci tyle,ze 300km od nas-pod sam Dublin...ale mam nadzieje,ze bedzie fajnie. Jeszcze rybke musze usmazyc,bo M zlowil wczoraj. Dzis to myslalam,ze mnie szlag trafi..Polazl do sklepu wedkarskiego,a ja zostalam z malym w aucie i prawie godzine go nie bylo!!!Juz mu powiedzialam,ze w niedziele jedziemy do najwiekszego w Irl centrum handlowego i nawet mu mruknac nie wolno,ze sie grzebie,o! Annolia fajnie,ze juz wsio ok.A podejrzewam,ze ta kosiarka to wcale Ci corci nie obudzila,co?Jak Sebek spi na dworzu,to mozna granaty rzucac a i tak sie nie obudzi :D

Anka___moja mała na dworze wcale nie chce spać tzn usypia ale na króciutko góra pół godziny.W domu najlepiej mi śpi nie wiem dlaczego? Właśnie sobie oglądam Toptrendy Chylinska spiewa lubie ja. A wy co robicie?

Ja szamam jabłko i pisze z M na gg. Zaraz idę lulu ;D

Nie, w zasadzie nie. Ale pewnie jakbym przyłożyła głowę do poduszki to bym zasnęła :):) Zaraz chyba to zrobię, bo raniutko muszę wstać na zakupy :):) Jutro robimy grilla i muszę się opkupić....