Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

To nie możesz tego zostawić sobie na jutro a teraz położyć się spać??? Odpoczniesz, zregenerujesz siły....a jutro do dzieła...

Gość Lola83-1S
Ania To w powortnej drodze zapraszamy na kawke do Charlestown kolo Castlebar albo Sligo wieksze miejscowosci.

Chmurko jeszcze troszkę - od kiedy zaczyna Ci się sesja? Czy może już się zaczęła....Dzisiaj 9h, a w zasadzie 8, bo godzinkę się urwałam :-)

Za tydzień sesja. Jeszcze trochę:) Nie moge się doczekać wakacji. Powtarzam się. Już nie dam rady. Oczy mi sie kleją. Idę spać. Dobranoc, Dorotko:) Życze Ci przyjemnego grilla jutro:)

Dzień dobry :):):) Ooooo - ja dzisiaj pierwsza :) Mam wolny weekend i gości na grillu. Dziewczynki, zapraszam, zapraszam. Będzie piwko, kiełbaski . A teraz może kawusia i do tego serniczek z brzoskwiniami, co Wy na to podaję :) Miłego dnia dla Was :-D

Czesc Dorotko!ja chetnie kawke wypije ;) Co to za siedzenie po nocach?dawno juz nikt nie napisał po 23-ej :P Jutro chrzcimy Lenke dzisiaj ide sie uczesac do fryzjerki bede chyba spac na siedzaco...musze rano wstac gdzies ok 5:30 zeby sie na 8 do koscioła wyrobic juz raniej nie mogł ksiadz chrztu ustalic.Wiem ze jutro maja byc 3 chrzty a moze i wiecej?

To proszę, kawka już "idzie" do Ciebie....Ja wróciłam po 22 z pracy, Chmurka jeszcze siedziała na kaffe i tak jakoś wyszło. Faktycznie, baaardzo wcześnie ten chrzest macie, u mnie są najwcześniej o 11. No Kochana - jak się chce piknie wyglądać to trza się poświęcić :-P

Ja nie pamiętam jak piwo smakuje,poważnie. Dawaj Dorotko tej kawusi i sernika,mniam :D A u nas słonecznie,ale wietrznie. Byliśmy się przejechać i zobaczyć Wisłę,no powiedzmy,że opada. Mały mi nie spał cały dzień,wieczorem pewnie padnie jak kawka

Mała to jaki problem?kup se pifo i pij :) Ja bardzo lubiłam piwo po ciąży jakoś mi nie smakuje.Wypiłam lampke szampana i zostałam już w fotelu a śmiałam sie non stop jak głupia...:P Alkohol to nie dla mnie za słabą mam głowę. Wróciłam od fryzjera i jestem zadowolona mam skromną elegancką fryzurkę taki u góry mini banan a z tyłu wyprostowane.Piję capuccinko i biore sie za odkurzanie. Chmurko____chop chop!daj już odpocząć swojej Duśce i weż coś naskrob chyba ma już dość mamusi co?tak cały dzien dziecku dokuczać ;)

Klaudia, rzeczywiście - dzień spędziłyśmy razem na świeżym powietrzu. Było rodzinnie. A teraz dalej będę pisała, choć chce mi się spać... Pozdrawiam Twoją córeczkę, życzę zdrówka z okazji chrztu. Ja swoja pogankę będę przywracać na łono Kościoła w lipcu lub sierpniu. Wtedy też będą dostępni nasi rodzice chrzestni. Ty jakich wybrałaś?

Jak niedziela Wam minęła? Ja jeździłam rowerem, pisałam trochę, siedziałam na dworze z bobasem. Jak chrzciny, Klaudia? Beata, jak się czuje synuś?

Witam dziewczynki :D Wiesz Klaudia,mi piwo już nie smakuje,nawet z sokiem. W zeszłym roku wypiłam kilka łyków i oddawałam M. Już szampana wolę,ale tak jak piszesz,bąbelki szybko uderzają do głowy i szybko jestem nawalona :D Była któraś w Biedronce zobaczyć te rzeczy dla naszych maluchów??? Dzisiaj druga tura towarów,ja wypiję kawusię i pojadę zobaczyć,niestety nie udało mi się wtedy kupić zabawek-bo już ich nie było. Dzisiaj mają być: grzechotki,butelki,zestaw(talerzyk+łyżeczka),szczotka do mycia butelek i smoczki-wszystko produkty Disneya-za jedyne 5.49 za szt lub zestaw!!! Ja bym chciała taki smoczek uspokajający Disneya ale z zapinką. Ta co mam teraz jest nie na ten okres,bo za ciężka-kolorowa z drzewa. W sumie to może mały ma słabe ssanie-bo mu z dzióbka wypada :D

Hejka! Chmurko______po chrzcinach ok troszke jestem zmeczona,mała w kosciele była grzeczna potem troszke plakała w restauracji bo tyle ludzi i obce miejsce.a Twoja mała boi sie obcych? Jak bede miala chwile czasu to wrzuce jakies zdjecia na poczte. Mała____ja byłam ale juz niczego nie było wszystko rozkupili.Czasem mozna kupic cos fajnego za male pieniadze. Usypiam....

Annolia no wiesz co?????? I co trzeźwa była jak przyjmowała Twój poró? Jakbym się dowiedziała przy porodzie,że ona jest pijana i okaleczyła moje dziecko to bym wstała i jej w pysk strzeliła. Bo ukarać to za mało,dziecko będzie miało oszpeconą buzię na całe życie. No co to się nie dzieje....

Mala - była dość wesoła, ale alkoholu od nie nie czuliśmy. No ale jak mnie pozszywała, to same wiecie...:( Teraz to ona już jest skończona. Jak jej nie odbiorą prawa wykonywania zawodu, to i tak już żadna pacjentka do niej nie pójdzie. Szkoda, że prez taką pinde dziecko musi cierpieć!

Witam dziewczyny:) Annolia Mi tego linka nie otwiera niewiem czemu,ale kurde i taka baba pracuje by ja szlak trafil:) No nic ja wlasnie sie nudze pralka bierze pranie tylko na polku musze powiesic zeby wyschlo mam nadzieje ze zdaze przed poludniowym deszczem a jak nie to w suszarce elekt. wysusze.No i zupka mi sie robi bo M jak woci z jazdy zeby mial obiadzik.Takze jak cos to jestem. Ania Jak tam niedziela minela? Klaudia Zadowolona z chrzcin troszke stresu ale juz po wszystkim. Wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki:)buziaczki Wlasnie wczoraj sprzedalismy mojego kompa stacjonarnego bo chce laptopa,zobaczymy kiedy kupie ale dopiero jak do Pl polece czyli za 3 tyg,a nrazie korzystam z M laptopa.

Lola dzieki :) mi tez tego linka nie otwiera. Wysłałam zdjecia z chrzcin na poczte.

Czesc dziewczynki. A nie bylo zle,choc byloby lepiej gdyby M nie zapomnial zabrac adaptera do fotelika-musielismy Sebka wszedzie nosic.. Gory Wicklow sa boooooooooooskie.szok jakie widoki.Momentami jezdzilismy w chmurach.. Miejscowosc,w ktorej bylismy nad samiutkim morzem,a dookola krajobraz z gor.. Annolia szok co za babsko-mam nadzieje,ze ja posadza.. Co do linka to musicie go skopiowac,wkleic w pasek i gory i usunac wszystko z "20%" to sie wkleja nie wiem czemu,bo w linku tego nie ma.

Nie wiem dlaczego tego linka nie otwiera, nie umię go inaczej skopiować... Klaudia - niezła laska z Ciebie! Wogóle nie widać, że dziecko urodziłaś! A Milenka jaka już duża! Słodziutko wyglądała w tych ciuszkach. Normalnie mniam mniam! Wszystkie super wyglądacie! M musi być dumny z takich fajnych babek! Ta pani z Wami to Twoja mama czy teściowa? Anka - znam ten ból jak się adaptera zapomni... Też ostatnio zapomnieliśmy :) Na szczęście tylko do teściów jechaliśmy i M pojechał spowrotem po adapter. Ale dobrze, że mimo to wycieczka się udała. Jak się Sebuś sprawował na wyjeżdzie? Czekamy na fotki! Lola - ja już od dłuższego czasu mam do dyspozycji tylko kompa stacjonarnego, na którym w sumie cały czas pracuje M i tylko czasami mam się okazje dopchać :D. Ewentualnie mam jeszcze komórkę z wi-fi, ale nie lubie z niej pisać. Mój laptop (stary dziadek) rozleciał się już chyba z pół roku temu. Naprawa się nie opłaca, bo wyszłoby drożej niż taki laptop jest wart. Na nowy nie mam teraz kasy. W sumie używałabym tylko do netu. Może znowu załatwię sobie takiego dziadunia jak ten poprzedni, ale nie wiem kiedy to będzie... Beatka - gdzie sie podziewasz?

Sebus byl baaaaaaardzo grzeczny az bylismy w szoku.W drodze zaplakal tylko dwa razy i to dlatego,ze byl glodny,a tak to siedzial w foteliku i albo bawil sie zabawkami albo spal. Fotki mam tylko z gor,bo po miescie nie chodzilismy-Sebek nie lubi byc dlugo na rekach.. No mysmy zapomnieli adaptera 300km od domu.. Troche pobladzilismy,bo okazalo sie,ze mapa,ktora M mial w samochodzie byla z czasow krola swieczka i nie bylo na niej autostrady,do tego numeracja drog pomylona..ehh szkoda gadac..W drodze powrotnej kupilismy porzadny atlas.

Anka dawaj te foty. Niech sobie przynajmniej podróże pooglądam... :D Jeszcze długo nigdzie nie pojadę, a uwielbiam podróżować. Nasze wycieczki zawsze były totalnie na dziko. Teraz z Milesią to takie wypady na szybko nie wchodzą w grę napweno. Teraz wyjazd do mamy to prawdziwa wyprawa z tym całym ekwipunkiem, typu wózek, nosidełko, torba itd :D

Klaudia ślicznie wyglądasz,kurcze laska z Ciebie że fiu fiu. Mała jak zwykle-uśmiechnięta od ucha do ucha :D Anka widoki zajebiaste he he,uwielbiam te klimaty. Robiłaś fotki zwykłym aparatem? Są takie wyraźne.. Czemu nie wrzuciłaś fotek z Wami co?

Mala mam cyfrowke Sony Cyber-Shot-nic niezwyklego,nawet duzo za nia nie dalismy,a zdjecia robi ladne.Jakos nie potrzebuje aparatu za niewiadomo ile,zeby porobic sobie zdjecia-w koncu sa na pamiatke dla mnie,a do gazety czy telewizji.. A zdjec z nami nie ma,bo nie robilismy..Jakos takos wyszlo. Doszla dzis moja sukienka na chrzciny..Mam nadzieje,ze zejdzie mi jeszcze te 3 kg,bo inaczej bede sie w nia wciskac...:o Zaloze ja,ale jest dosc opieta..

Cześć Kobity :) Klaudia - no no lasencjo, super wyglądasz, fotki są rewelacyjne.:):) Dziewczynki roześmiane....Jak Ci się spało na siedząco....Zadowolona jesteś z obsługi w knajpie....Wszystkiego najlepszego dla córeczki 🌼🌼 Ja muszę mieć nastrój na picie piwka. Czasami wystarczy mi jeden łyk i mam dość a w sobotę jakos tak mi leciutko szło.....Miałam po prostu dzień :):) Annolia - no to wspólczucia!!!Miejmy nadzieję, że to był jej ostatni dzień w pracy. Że będzie miała zakaz wykonywania zawodu!!!! Szok, co to sie dzieje :( Ania - no widoczki zajefajne. Szkoda tylko, że Was nie widać w tle.....Kurcze jak ja bym sobie gdzieś pojechała, odetchnęła świerzym powietrzem...:) Chyba se mogę pomarzyć Idę się zrelaksować pod prysznic. Miałam taki ambitny plan, żeby o 20 iść spać tylko nie wiem czy mi się to uda.... Jaką macie pogodę - bo u mnie leje juz 2gi dzień z małymi przerwami, normalnie szok. Początek czerwca a pogoda jak w październiku :(:(

Dzien doberek dziewczyny:) Co tam u Was slychac,cos malo sie odzywacie:( Ja dopijam kawke i za 2h dopiero do pracy ale spoko nie bede musiala byc w robocie 9h tylko 7 hehe:) Bardzo sie ciesze bo udalo mi sie sprzedac kompa takiej fajnej parze polakom takze zadowolona jestem,a na to miejscekupuje laptopa tylko jeszcze 2,5 h musze poczekac bo jak pojade do pl to sobie go przywioze,takze narazie okupuje eMa komp.Musi sie ze mna podzielic hehe:) Zpka juz zrobiona jak przyjdziemy z pracy zeby bylo co zjesc. Takze ide powoli sie pakowac zeby byc gotowa do wyjscia. Pozdrawiam wszystkich i Mielgo dnia zycze.papa:)