Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izuuuxd

PROSZĘ DORADŹCIE!

Polecane posty

Idę na wesele w sukience w kolorze koralowym,mam niebieskie oczy i blond włosy.Jaki makijaż wykonać? Chodzi mi generalnie o oczy.Proszę wymyślcie coś :)

Gość kasiamalusia
pomaluj tylko rzęsy,lato jest.

Myślę, że do sukni w kolorze koralowym, będzie pasował taki makijaż: http://myplay.com/files/video_stills/britneyspears_pieceofme480.jpg Nie jest ani za wyzywający ani za delikatny, taki w sam raz myślę. Moim skromnym zdaniem, tak właśnie będzie odpowiednio, dodam tylko, że jestem wizażystką (nie główna ale jedna z profesji :O), nieznaną wcale, haha :D ale to tak na moje wyczucie :D

Gość pamparam
proponuje bezowo-brzoskwiniowy

jeśli nie wiesz jak go wykonać, mogę dać Ci wskazówki :) o ile Ci się podoba i uważasz, że będzie Ci pasował, w końcu to Ty masz dobrze czuć się w makijażu :)

sea breeze==> jeżeli to dla Ciebie nie problem,to bardzo bym prosiła :)

izuuudxd, jeśli interesuje Cię ten makijaż (o ile nie odpisuję za późno)bardzo proszę podaj mi Twój email, wyślę Ci opis ze zdjęciami cieni w wordzie, gdyż cień o tej samej nazwie, zaś innej firmy mają całkiem inny odcień a tym samym efekt. W wordzie napiszę Ci opis jak zrobić i obfotografuję cienie jakich używam na przykład ja a ty po prostu będziesz mogła na podstawie koloru dobrać sobie cienie innej firmy o całkiem innej nazwie koloru, aby tylko kolor, odcień i perłowość pasowała :)

Gość traglodytka
upup, podnoszę izuuuxd w razie co podziel się info :D