Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiii

czy ze starszym w łożku trudniej ??????

Polecane posty

Gość nataliiiiii

spotykam sie od pewnego czasu ze starszym facetem ma 34 lata ja mam 26 . w łozku jest super . nikt mnie tak chyba jeszcze nie kręcił on tez twierdzi ze jest mu udownie ze nikt go tak nie podniecal . tylko ze bardzo długo musze go piescic zanim wogole cos mu sie tam poruszy . . . nie wiem wczesniej miałam tylko mlodszych od siebie partnerów i wystarczyl namietny pocałunek zeby byli gotowi . czy starszego faceta trudniej podniecic ??

tak starsi potrzebują dłuższego czasu podobnie jak młode dziewczyny dlatego seks dobrze się układa z taka różnica wieku Natomiast starsze kobiety na ogół są szybkie w " dojściu" dlatego wolą młodszych facetów

Gość faktycznie facet 34 lata
to starszy gość.a wobec ciebie, 24 lata to po prostu TRUP :D

te stereotypy sa dobijajace. moj ma 38 lat, a wystarczy, ze go pocaluje, a juz caly rozpalony:)

Gość e tam...ja mam 33letniego
kochanka, sama mam 24 lata... wystarczył mamiętny pocałunek i czułam jego twardość... najlepsze było to ze podniecił się od całowania mojej szyji:D

Gość fgbdhb
moj ma 33 i tez momentalnie jest twardy

Gość nataliiiii
to mnie załamałyscie :)

E, nie załamuj się - mam 38 lat i czasem potrwa zanim się podniecę a czasem nie:P To zależy od nastroju, od sytuacji i jeszcze kilku innych rzeczy. A jeśli macie za soba nieduży staż to w ogóle nie musisz się przejmować:)

Gość hmmmmmmm.....
no, kazdy jest tez inny. ale moim zdaniem w tym wieku powinien szybko reagowac na sam pocalunek. moze zestresowany jest? moj ma 40 i przy pocalunku jest gotow... :)

Gość kaska.
to bzdura. ja wsadze palca do ust i popatrze gleboko w oczy, to od razu "ma ochote".

Gość rumak koscisty
"zalamana" ? jestes glupia jak but natalii ... :(

Gość kakakakakakakaka
to chyba robi cie w trombe w ciagu 3 godzi to ja ze swoim o 14 lat starszym facetem kocham sie minimum ze 3 razy

to o czym piszesz to chyba raczej jakies zaburzenie erekcji, a nie kwestia wieku. Z tym moga miec problemy i 20 latkowie, a 34 letni facet to jest (a raczej powinien byc) calkiem sprawna "sex machine" ;) Jesli on nie ma erekcji po 5 minutach pieszczot, to cos jest nie tak..moze przepracownie, moze za duzo alkoholu, moze problemy z sercem, a moze za duzo cpania...a moze jest homo i go po prostu nie krecisz?

Gość mloda_narzeczona
Ja mam troszke podobny problem... Opisalam go w temacie "On kończy prawie natychmiast !!!!!" Pomozcie jesli umiecie...

Gość kakakakakakakaka
my jako czytający raczej nie pomozemy bo jak dobrym słowem?każdy facet jest inny

Gość nataliiiii
to ze jemu staje po 3 godzinach pieszczot oralnych to oczywiscie podszyw ja tego nie napisałam . ZKtos pytał o nasz staz znamy sie jakies poł roku ale w łozku eksperymentujemy od niedawna :)

Gość Starszy
Ja mam 42 wiosny moja partnerka 26 latek i wierz mi nie musi mnie nawet dotykać wystarczy że na nią spojże ..przesunie się blisko mnie już jestem gotowy.. Każdy facet ma inną potencje ale generalnie starsi mają ten plus że potrafią kochać się dłuuugo aż do pełnego zaspokojenia partnerki.

Gość nataliiiii
no własnie z nim jest tak ze dłuuuugo sie trzeba starac zeby sie podniecił a konczy po 2 minutach ..

ejjj to nie jest regula, mam mlodszego faceta i on ma ostatnio problem z erekcja a jak miala starszego o 10 lat to mogl ciagle i ciagle hahah

Gość kakakakakakakaka
każdy facet inny ,mój jest starszy ode mnie więcej niz 12 lat i nie mamy problemu w takich sytuacjach bo wystarczy że go musnę tu i uwdzie albo szepnę coś do ucha,jedno wiem na pewno ze starszym zdecydowanie lepiej

Gość starszy
Coś mi się zdaje że twój facet musiał byc przez dłuższy czas sam bez kobiety z tąd problemy . Potrzeba troche czasu i cierpliwości a wszystko się unormuje i będzie naprawde wspaniale. Nic na siłe tylko cierpliwośc i stała praktyka :)) Pozdrawiam.

Gość s......
mój mężczyzna ma 45 ja 21 i odrazu sie podnieca jak siąde mu na kolana czy cos ale on jest księdzem moze dlatego ze rzadko kochal sie nie wiem ale kocham go bo jest miedzy innym w lozku cudowny lepszy niz rowiesnicy moi

Gość nataliiiii
tak byl od dłuzszego czasu sam .. po ciezkim rozstaniu kilka lat zwiazku .. ale mowił ze to było dawno i juz o tym zapomniał . Pozniej juz z nikim sie nie związał , wogole to dla mnie ciężki orzech do zgryzienia .

Gość maja co ma jaja
mój jest jeszcze lepszy choć ma 45 . Jak wracam z pracy to tylko przekręce klucz w drzwiach a jemu już stoi :O

Gość 34 lata to
' straszy " facet?? omg :O

Gość nataliiiii
no to ciesz sie maja :) ze tak działasz na faceta ;)

Gość nataliiiiiiiiii
34 lata to dla mnie starszy facet tymbardziej ze poznalismy sie w pracy i na poczatku mówilismy sobie pan pani :) pozatym wiek juz po nim widac dosc mocno , siwiejace włosy itp

Gość starszy
To masz nataliii twardy orzech do zgryzienia . U faceta szczególnie po 30ce dłuższa abstynencja własnie coś takiego powoduje nie będe cię oszukiwał potrzeba paru lat żeby to się w pełni unormowało tym bardziej że facet po przejsciach i z problemami natury emocjonalnej. Wszystko zalezy czy ci zalezy że się tak wyraże. Pozdrawiam.

Gość nataliiiii
Dziekuje ci Starszy za pomoc .. zalezy mi bardzo dla mnie liczy sie to jakim jest człowiekiem .. mnie on bardzo kreci .. dlatego moje przemyslenia ze moze cos robie zle ze moze zbyt mało sie staram . za kazdym razem czuje sie głupio jak czasem on bardzo chce sie kochac bo widze i czuje to po nim a nie daje rady . kilka razy mówil cos o jakis biarierach związanych z seksem które chciałby przełamac ale mówił bardzo ogólnie i tak szczerze nie wiem co ma na mysli .