Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keine Geduld mehr

chcę zerwać a tu taki telefon

Polecane posty

Gość keine Geduld mehr

Chcialam jutro zerwac z facetem, po 2 latach wypalilo sie. Od dawna zastanawia mnie czemu jak bierze wolne to siedzi u mnie caly dzien, nawet jak musze isc do pracy. Widzimy sie tylko raz w tygodniu, ale taki caly dzien mi nie odpowiada, mowilam mu juz ze moglby przyjezdzal na krocej ale czesciej. W kazdym razie widze ze on zle czuje sie w swoim domu, zreszta - nic w domu nie robi tak poza tym. Woli siedziec u mnie kiedy ma wolne. Jak ma zostac w domu to sie denerwuje. Wlasnie dzwonil i mowi ze jego ojciec pije. Nietrudno bylo sie domyslic. Chce dodac ze bylam tam moze tylko raz, nie zaprasza mnie tam nikt, moj przesiaduje u mnie. No i ja chce zerwac a ten dzwoni i sie zali ze ojciec pije ... a co ja mam z tym zrobic niby.

To, że jego ojciec pije to jest jego problem a nie twój. Nie rozumiem co ma chęć zerwania z gościem do jego problemów rodzinnych ?? Chyba, że masz niedopartą potrzebę robienia z siebie matki Teresy.

Gość szoruj babcia do kolejki
odejdź...:(

Gość keine Geduld mehr
Widać nie umiem z nim zerwać. Jutro jakoś się zbiorę i to zrobię. Już to wszystko przemyślalam. Może mi glupio że ma problemy. Ale ja też mam.

przynajmniej bedziesz fair, kłamać jest najgorzej - ale może zaproponuj przyjaźń, jesli możesz, skoro mu ciężka- choć nie wiem, jak to z przyjaźnią z byłym, czy to w ogóle mozliwe

Gość keine Geduld mehr
W tym problem ze ja nie chce sie z nim przyjaznic. Ja juz nawet nie mam z nim o czym rozmawiac. Z bylym gadam wiecej niz z nim ... A fajnie to sie siedzi z psem lub kotem. Z facetem powinno byc po 2 latach super. A nie jest. Nie ma nic ...

"no i czemu? potem jest, ze kobiety nie maj ą serca, łojej tam" Właśnie faceci słysząc takie teksty uważają kobiety za zimne babsztyle bez serca ;) Zrywa się raz a porządnie a nie daje nadzieje załamanemu gościowi. Łatwiej się podnieść gdy dostanie się raz a porządnie niż jak dostaje się co chwilę po głowie :D

Gość keine Geduld mehr
Juz sie msci. Kiedy chcelismy zerwac to sie wystraszyl i mowil ze zrobi wszystko zeby sie zmienic. A teraz coraz czesciej mi mowi ze sie czepiam, ze sama sie nie zmieniam (heh, moze nie musze). Wcale nie chce zmian - ale ja nie akceptuje go takim jakim jest. To po co wciskac kit o milosci. Z kazdym dniem go oszukuje. 2 miesiace temu powiedzialam mu ze go nie kocham. Odmawiam sexu. A on nie podejmuje tematu. To ja go jutro podejme bo az mi wstyd ze tak sie zachowuje.

Gość jetzt ist mir alles klar
odejdz

Gość keine Geduld mehr
2 lata. Fuck. Bilans na minus. Dobrze bylo tylko na poczatku. Zle jest juz od dawna ... Dobra, zobaczymy jutro. Tylko zeby dal sie przekonac ze to juz naprawde nie ma sensu.