Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwana siec

chora znajomosc z netu

Polecane posty

wydaje mi sie ze on piszac o tym swoim intensywnym zyciu towarzyskiem chce sobie dodac rangi w twoich oczach - zebys wlasnie sobie o nim myslala w ten sposob ze taki rozchwytywany

mysle ze troche przesadzasz :O to co z tego ze imprezuje ?? o moze jakby miedzy Wami wyszlo to by przestal imprezowac ??? ja tez sie spotkalam z facetem z neta, pisalismy ponad trzy miesiace i pod koneic juz tez sie niecierpliwilam co do spotkania a on mialam wrazenie ze rpzekladal i nie potrafil sie zdecydowac. Wreszcie po tych ponad 3 mies sie spotkalismy i jestesmy razem :D imprezy o ktorych pisal sie skonczyly, od kiedy ejst ze mna nie byl na zadnej dyskotece, ewentualnie wychodzimy z jego znajomymi ;) a dzis dopiero po 3 mies bycia razem idziemy razem na dyskoteke ;) wiec troche cierpliwosci dziewczyno, skoro nie chce sie spotkac to nie chce ;)

Gość zerwana siec
Lucy Fair tez o tym myslalam, ze moze pisac wiecej niz jest, ale akurat za tym idzie jego zachowanie. Jak przyjezdza z takiego ogniska czy innego, to spi do poludnia, albo w ogole w rozmowie jest taki podekscytowany, ale trudno. Nastepnym razem zaczne z kims rozmawiac, to do tygonia bede chciala sie z nim spotkac. Szkoda mi tej znajomosci, bo facet sam w sobie jest fajny, moze uznal, ze ja nie spelniam jego oczekiwan, no i jest z mojego miasta :(

sluchaj a moze wy po prostu macie inne oczekiwania co do tej znajomosci? bo Ty chyba koniecznie szukasz chlopka, a moze on chcial po prostu poklikac z nudow i tyle?

Gość zerwana siec
Wy w wiekszosci piszecie spotkalismy sie i jestesmy razem, ja mam wrazenie, ze mi sie to nigdy nie przytrafi.

wiesz z iloma facetami ja sie spotkalam poki spotkalam tego ??? masz za duze parcie na to spotkanie i na to by cos z tego wyszlo :O widac od Ciebie desperacje na kilometr i poki tak sie bedziesz zachowywac to kazdy bedzie od Ciebie uciekac ... przemysl to

Gość zerwana siec
Lucy tak wlasnie chyba jest.

ja akurat meza tez mam z netu ale to kompletny przypadek, nie wysiadywalismy na gg polujac na ofiary tak to chyba w zyciu musi byc, przeciez w realnym zyciu ludzie tez czesto spotykaja sie przypadkowo a nie ubieraja sie pieknie i siadaja na lawce czekajac az ktos nadejdzie i ich pokocha