Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormalnie

kontakt z niepoczętym jeszcze dzieckiem..

Polecane posty

Gość paranormalnie

Chciałam zapytać zy któraś z was miała kiedys przezycie w którym czuła swoje nienarodzone a nawet nie poczęte jeszcze dziecko. Sniło jej sie lub czuła jego obecność... Ja czułam obecność mojej córeczki która chciała się urodzić... POtem o tym napiszę.. PISZCIE!!

Gość pochwal sie co wzielas
albo jakie ziolo palisz!

Gość dobre dobre najlepsze
:D

Gość vcccvvv
skorzystaj ty może z pomocy lekarza na nogi bo na głowę to już u ciebie za późno.

Gość daj znac jaki to szit
jestem zainteresowana ;)))

Ej, co w tym dziwnego? Ludziom śnią się różne rzeczy. Mi się kiedyś śniło, że urodziłam niebieskie dziecko- jak niebo, takie błękitne:P A miałam wtedy z 15 lat. Ostatnio miałam 3 noce pod rząd sny o ciąży i dzieciach, w pierwszym śnie śniłam o ciąży, marzyłam o niej, w drugim śnie byłam u lekarza już w ciąży a w trzecim śnie szłam już z córeczką na rękach:) Dodam, że nie mam jeszcze dzieci, a czy jakieś zostało poczęte dowiem się jutro, jeśli nie dostanę okresu:)

Gość paranormalnie
Arista coś w tym może byc...:) życze duzo szczęścia... Ja miałam przeczucie, że mała dziewczynka chce się urodzic nam jeszcze....Ja nie chciałam przez najbliższe kilka lat dziecka kolejnego. Ale ie była w stanie uzyc antykoncepcji bo czuła straszne wyrzuty sumienia. Potem mojej mamie śnił się mo dawno zmarły tata, uśmiechał sie do niej i trzymał na kolanach mała dziewczykę, miła ciemne włosy i oczy...z opisu mamy wygladała tak jak ta która czułam swoja intuicją. Teraz jestem w ciąży i wiem, że będzie to dziewczynka o ciemnych o czach i włosach, (moja dwójka ma blond włosy i niebieskie oczy po mężu) pozdrawiam..

Gość AGA------P
Przeczytajcie i napiszcie co myślicie, jestem bardzo ciekawa..

Gość snilo m isie cos takiego
koszmar!!! co za ulge poczułam gdy sie obudziłam i okazalo sie ze to tylko okropny sen i nie jestem w ciaży!

Zobaczyłam, że pisałam już w tym topiku... a teraz chciałabym się pochwalić, że jestem w 25 tygodniu ciąży:) Więc sen jakoś miał związek z rzeczywistością. Poza tym już Freud badał sny, nie od dziś wiadomo, że są odzwierciedleniem różnych stanów emocjonalnych- rzeczywistych, jawnych lub ukrytych...:)

Gość tesco girl
polecam książkę "Nieziemskie dzieci" (Sylvia Browne,Lindsay Harrison)

Gość ja kiedyś miałam okropny
sen. Śniło mi się że jestem w ciąży nawet nie wiedziałam jak i kiedy(do dziś jestem dziewicą ;p) i nie mogłam wejść na stronę WoW. Jak sie obudziłam musiałam wypić 2 szklanki melisy by dojść do siebie. To było po ostrej imprezie w akademiku. Moje pierwsze zioło :classic_cool: i ostatnie na dzień dzisiejszy. Ale takich odjazdów to nikt po tej imprezie nie miał 😴. Podzielcie się informacją co brałyście...kilku moich kumpli by spróbowało 🖐️

Gość do autorki_______________
Pewnie nie uwierzysz w to co tu napiszę, ale twój przypadek wydaje mi się dziwnie znajomy do wielu przypadków dzieci urodzonych w różnych częściach świata, których dusze są duszami zmarłych ludzi (np. bliskich krewnych), którzy odeszli nagle (nieraz w tragicznych okolicznościach w niespodziewanym dla nich momencie życia) nie pozałatwiawszy uprzednio swoich ziemskich spraw. Sen w którym twój zmarły ojciec trzyma na kolanach dziecko może być symbolem, którego nie powinnaś lekceważyć. Obserwuj dziecko uważnie i słuchaj tego co mówi w pierwszych kilku latach życia, bo wówczas jego mózg ma jeszcze możliwość odtwarzania wydarzeń z poprzedniego życia. Takimi krytycznymi znakami potwierdzającymi hipotezę reinkarnacji wśród dzieci jest to, że pierwszymi wypowiadanymi przez nie słowami i gestami są: "Chcę już iść do domu." i kierowanie się dziecka w stronę drzwi wyjściowych, mimo że jesteście w swoim domu. Dziecko zaczyna mówić o swojej matce i mówi ci, że chce iść do mamy, mimo że jest z tobą i to ty jesteś jego biologiczną matką. Jeśli jesteście w jakimś miejscu w którym dziecko jest po raz pierwszy i dziecko mówi, że ono tam było i zaczyna was po nim oprowadzać jest to jeden z dowodów na prawdziwość tej hipotezy. Obejrzyj te filmy na YouTube (wszystkie w języku angielskim, więc mam nadzieję że znasz na tyle by coś z tego filmu wynieść): 1. Chłopczyk ze Szkocji, który żył kiedyś na wyspie Bara i wyrusza z matką do domu który pamięta (kiedy to obejrzałam po raz pierwszy w ubiegłym roku miałam łzy w oczach) - film składa się z 5 części, będziesz musiała na nie klikać w bocznej prawej zakładce po zakończeniu każdej kolejnej części http://www.youtube.com/watch?v=1RRs7fXjs_w 2. Dziewczynki, które narodziły się ponownie jako bliźnięta i wcielenia swoich zmarłych starszych siostrzyczek, które zginęły pod kołami auta w drodze do kościoła: http://www.youtube.com/watch?v=ooRnQT4agXY (Filmów jest oczywiście więcej.) Pamiętaj też, że pamięć o przeszłości staje się niewyraźna i zanika z wiekiem dziecka, co wiąże się z nowymi obowiązkami i nowymi pojęciami, które mózg dziecka musi odtąd przyswajać - zwykle zanik wspomnień następuje z momentem rozpoczęcia przez dziecko nauki w szkole, a co się z tym wiąże nowych pojawienia się nowych wrażeń, emocji, rzeczy które musi spamiętać ucząc się. Niestety cały zasób informacji istniejących na temat przeszłego życia dzieci istnieje w języku angielskim, więc bez znajomości tego języka niewiele się dowiesz. Gdybyś jednak język ten dobrze znała, polecam przejrzeć to forum i poczytać o prywatnych realnych doświadczeniach ludzi takich jak ty i ich dzieci: http://www.childpastlives.org/vBulletin/

Gość paranormalnie
Dziękuje za wypowiedz. U mnie wciąż nie wiadomo jaka to płeć ale ja jestem pewna że dziewczynka. Co do reinkarnacji to nie do końca mnie to interesuje, raczej doznania i przeczucia i przeżycia przyszłych rodziców. Chciałabym napisać na ten temat książkę. Pozdrawiam

A myślałam , że ludzie w zakładach psychiatrycznych nie mają dostępu do internetu ;) To stek bzdur tak samo jak : opętanie , duchy, kontaktowanie się ze zmarłymi albo znaki zostawione przez UFO . Prosze was nie bądźcie śmieszni .

A myślałam , że ludzie w zakładach psychiatrycznych nie mają dostępu do internetu ;) To stek bzdur tak samo jak : opętanie , duchy, kontaktowanie się ze zmarłymi albo znaki zostawione przez UFO . Prosze was nie bądźcie śmieszni .

Gość dddddyuioppp
szkoda że nie ma takich filmów w języku polskim eh było by lepiej zrozumieć

Gość paranormalnie
Kontaktowanie ze zmarłymi, duchy a juz na pewno opętanie to nie bzdury!! Oby Ciebie to nigdy nie spotkało ..Ludziom, którzy w takie rzeczy nie wierzą żyje się spokojnie i dobrze ale i ich zawsze może coś takiego spotkać ale w złym kontekście, szczególnie chodzi mi o opętanie, bo to na pewno nie bujda,tylko coś potwornego.

Gość fwfwe
Tak to jest gdy wariatom daje się przepustki z psychiatryków na święta, czy na wakacje bo rodzina przyjechała... Siedzi potem taki świr i zakłada idiotyczne tematy, czy wraca do nich. "Paranormalnie"... przynajmniej nick autorka tematu trafnie sobie dobrała.

Gość fwfwe
Tak to jest gdy wariatom daje się przepustki z psychiatryków na święta, czy na wakacje bo rodzina przyjechała... Siedzi potem taki świr i zakłada idiotyczne tematy, czy wraca do nich. "Paranormalnie"... przynajmniej nick autorka tematu trafnie sobie dobrała.

Gość paranormalnie
taaa...

Gość akrylik
ja jestem otwarta na takie rzeczy, bo nikt nie wie jak jest na prawde. ja bym bardzo chciala miec przeczucia co do plci mojego dziecka, ale nic niestety :((

Nie ma w tym nic nienormalnego:) Ja jak jeszcze niewiedziałam o ciąży a już byłam w 3 tygodniu to śniło mi się ze nosze malutkie dzieciątko na rękach i przytulam:) A kilka dni póxniej miałam drugi sen że jestem w ciazy i przez sen nawet głaskałam się po brzuchu.