Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek28

FLAVON praca POZNAN ktoś coś wie ?

Polecane posty

Gość maniak interlok
Tak obserwuje firmy działające na zasadzie sprzedaży bezpośreniej , handlujące odzywkami itp. i jedno zauważyłem: wokół firmy i jej produktow czesto tworzy się aurę czegoś niezwykłego , ekskluzywnego .. tak żeby podatna na sugestie ofiara miała wrażenie jakie to ją szczescie spotkało. malo tego: w jakiejkolwiek sytuacji dyskusji z przedstawicielem takiej firmy - on zawsze rozmawia z punktu widzenia inteligentniejszego, bardziej obytego itp. to taka socjotechniczna sztuczka - jak ktoś krytykuje to się go napiętnowuje stygmatem debila i prymitywa ..... jeśli zaś ma dojśc do konkretów i wyjaśnien ia wszystkich "tajemnic " pracy u takich ludzi wówczas stwarzane jest wrażenie "wprowadzania " w biznes z nabożną czcią , w aurze niedomówień , porzekłamań, naciagania rzeczywistości. Nie wiem jak jest z firmami o których tutaj mowa . Wypowiadam się o takich z którymi miałem wątpliwą przyjemnośc się spotkac.

Gość a co to jest
ta miłośc grecka bo widzialem ze sie przewinela w temacie i niby to lepsze niz te spotkanie rekrutacyjne w Flavon ?

Gość boomnakombajnie
Heh świetne porównanie do pracy w okienku, do okienka to się idzie w konkretnym celu, pracownik w okienku ma stałą pensję, gdy okienko przychodzi do mnie, wiadomo, że należy zapłacić za tzw. "drogę". To tak jakby porównywać akwizytora do sprzedawczyni w sklepie. Pozdrawiam :)

Gość I tu się mylisz
Niema tu żadnej opłaty za drogę. Trzeba wogóle zrozumieć, że dystrybutorzy NIE CHODZĄ DO OBCYCH LUDZI Z WALIZKĄ TOWARÓW. Cały proces sprzedaży odbywa się przy okazji. Każdy z nas, kto nie mieszka w lesie sam, tak czy inaczej rozmawia z innymi ludźmi. Kiedy rozmawiamy, często podnosi się temat zdrowia. Wówczas dystrybutor mówi, że ma coś, co pomaga rozwiązać wiele problemów zdrowotnych. Dalej to już tylko kwestia otwartości umysłu odbiorcy. Gdzie tu miejsce na opłaty drogi?

Gość vasvvdee
no to nie jest to praca dla każdego a tak niestety czesto reklamują się takie firmy, żeby móc przy okazji zachwalac produkty trzeba byc osobą która ma wiele kontaktów/znajomosci . one się przecież znikąd nie biorą . mozna co najwyżej " naciagac " w swojej rodzinie, ale wówczas narażamy się na to że będą mieli nas serdecznie dośc ponieważ rodziny nie powinno się traktowac jak klienta i kazac jej płacic za towar .... tak więc skąd mam wziąsc tą mnogośc kontaktów towarzysko-biznesowych jeśli np. jestem typem samotnika? jedyne co mogę zrobic to zacząc chodzic po domach lub zaczepiac na ulicy pokazując leciwym paniom podróbki perfum

Gość Nie można wszystkie firmy
traktować tak samo. W niektórych firmach proponują towar, który rzeczywiście jest dla sprzedaży na prawo i lewo. I niedouczony dystrybutor nie znajduje lepszego pomysłu jak maltretować rodzinę i znajomych. Tacy nie osiągają sukcesu w MLM. NIGDY!!! W solidnych firmach czegoś takiego nie nauczają i namawiają nigdy nie sięgać po takie metody. Przypomnij sobie, kiedy ostatnio męczyli cię dystrybutorzy Amway, Herbalife, Dr Nona czy choćby YourLife? Jak będziesz szczery, to przyznasz się, że od lat czegoś takiego nie spotkałeś. I to jest to!

Gość vasvvdee
" Nie można wszystkie firmy traktować tak samo " gramatyka Panie specjalisto od sprzedaży to podstawa :-) " namawiają nigdy nie sięgać po takie metody" ciekawa składnia Jesteś z Rosji lub Ukrainy ??? Nadal nie wyjaśniłeś jak będac samotnikiem mam upychac towar przy okazji spotkań towarzyskich ?

Gość Dalej UPYCHAĆ TOWAR
Daj sobie lepiej spokój. Nigdy nie osiągniesz żadnego sukcesu w życiu. To nie jest twoja działka.

Gość peiper
Hej ,jestem umówiona na spotkanie we wtorek do Flavon na Dąbrowskiego i mam pytania dwa, bardzo proste.Czy ktoś uczestniczył w takim spotkaniu i na czym polega ta praca dorywcza, czy to faktycznie praca biurowa? Pozdrawiam. P.S. Proszę o wypowiedźi na temat.

Gość Już o tym pisałam
To wogóle nie jest praca, to praktycznie własny biznes. A czy będzie to biurowe czy domowe zajęcie, to sama zdecydujesz.

Gość Już o tym pisałam
Zresztą, jak szukasz PRACY i tylko pracy - to wogóle nie idź tam. Stracisz czas...

Gość też ciekawa
" jak szukasz PRACY i tylko pracy " a co tam się jeszcze robi poza pracą i za co jeszcze mozna tam otrzymac wynagrodzenie?

Gość pfoxbe
Co to za bzdury???? Piszcie na temat!!! Tu nie poradnia psychiatryczna!!!!

Gość To bardzo proste
/a co tam się jeszcze robi poza pracą i za co jeszcze mozna tam otrzymac wynagrodzenie? / Za zbudowanie i zorganizowanie sieci sprzedaży. I to jest nawiększą wartością tego biznesu!

Gość też ciekawa
budowanie sieci sprzedazy to nie jest praca ? bardzo ciekawe dlaczego robicie ludziom wode z mózgu :-)

Gość Budowanie struktury nie jest
pracą. Nie zamienia się tam czasu na pieniądze. Jest to styl życia, jakby górnolotniwe to nie zabrzmiało. I niema tu mowy o robieniu wody z mózgu. Każda branża ma swoje słownictwo i to słownictwo po prostu trzeba opanować.

Gość wredny dziad
" jakby górnolotniwe " jakby górnolotnie .... - poprawna forma :-)

Gość To jest zwykła literówka
na klawiaturze W i E są obok siebie.

Gość wredny dziad
" i" też jest obok ale ja jestem wredny nie?

Gość 2000 pomysłów na domowy biznes
www.pomysly.xt.pl

Gość gfggg
kolego od tych 2000 pomysłów nie spamuj tematów bez związku z twoją ofertą załóż swój własny temat i tam se pisz

Gość peige
Właśnie, piszczie na temat. Jeśli ktoś nic nie wie na temat Flavon, to po jaką cholerę udziela głos. To forum ma pomagać, udzielać informacji, wyjaśniać.

Gość peiper
dokładnie!!!!!!!

Gość No ładne kwiatki
Jak pisałam na temat, czyli o firmie YourLife, to mnie atakowaliście i wyzywaliście od naciągaczy. Teraz narzekacie ze ktoś pisze nie na temat?

Gość svsvv
w tym topiku ani razu nie ma słowa o jakims tam your life...:-O

Gość No ładne kwiatki
Flavon to nazwa produktu, a firma z którą zapraszają współpracować nazywa się YourLife.

Gość svsvv
ale Pani ani razu nie wymieniła nazwy firmy , zresztą mało informacji o niej zostało tu powiedziane, wolała się Pani wdawac w jakies utarczki słowne ( czytałam cały ten temat ) :-O

Gość Grzesiek co ma koniobijkę
Wy Gamonie tylko o powidłach , a temat betoniarek samobieźnych to co ???????? A o taczkach z drewnianym kołem to wam nie łaska napisać ???????????

Gość No ładne kwiatki
Ok. Więc, jakie pytania masz?

Gość svsvv
ja nie mam pytań . Autor tego tematu miał :-) a w końcu nie poszedł na spotkanie , jakoś go nikt nie przekonał .