Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziix

Gdzie znaleźć wykształconego kulturalnego faceta?

Polecane posty

Gość Felicity ....
madzixx nie badz glupia, trzeba sie szanowac... ja robie tylko loda

Gość Felicity ....
Crack jest dziś zaj****ty ludzie. Aż mnie nosi, muszę go brać codziennie, bo klientów mam obleśnych. Demerol, amfa, koka, antydepresanty są u mnie na porządku dziennym. Sorry, ale MUSIAŁAM wyżyć się przed pracą. Czas na mnie.Mój alfons czeka :(

Gość madzixx
Albo ssię palucha

Gość Felicity ....
Pryszcze to moja zmora, więc MASKA typu tapeta to jest to. Można zeskrobywać łopatą. Muszę używać mocnego podkładu,żeby zatuszować swoje WADY. I te z charakteru i te wizualne. Ale kto zrozumie starą pannę, na dodatek dziewicę. Jeszcze raz sorry ludzie.

Gość Felicity ....
Co za los...Jutro pójdę do generalnej spowiedzi z całego życia..Przepraszam, ale dragi faktycznie wyjałowiły mój mózg z wszelkich emocji. Jestem jak manekin bez duszy i uczuć wyższych, o empatii nie wspominam.

Gość madzixx
Felicity ty suko, uduś się swoim jadem i żółcią podczas stosunku, gdy ch**wejdzie ci do gardła.

Gość madzixx
Possać to ona może co najwyżej dziadka

Gość przecież to żałosne
ścierwo żeruje na innych topicach od jakiegoś czasu, tylko zmienia nicki...może to jakiś nowy rodzaj terapii...z kosmosu... młodzi, pozdrawiam ( oczywiście normalne osobniki)

Gość madzixx
dlatego takie s....jak F.....powinny być izolowane ze społeczeństwa

Gość madzixx
twoje miejsce to krzyż na drogę, Felicity przykre że przez takie trolle topic jest kupą g****:(

Gość Felicity ....
Wlasnie klient obil mi ryj i wrocilam...znieczule sie teraz tabsami to bol minie...czuje ze potrzebuje egzorcysty bo voodoo dziala...moje cialo nie chcialo obsluzyc klienta i musialam robic tylko loda...

Gość dobry człowiek 88
o tak felicity , wszystko wraca do nadawcy czyli twoje zlo takze do ciebie powroci

Gość jastrzab235735
Ten topic i takbyl glupi.

Gość Felicity ....
"Gdzie znaleźć wykształconego kulturalnego faceta?" jak to gdzie..w burdelu rzecz jasna

Gość madziix
wal się suczysko

Gość nighthmare
jako jasnowidz stwierdzam, że najbrzydszą larwą tego topiku została miss mop, czyli... big bravo !

Gość jeden z lepszych tematów
uśmiałam się do te czytając te posty;d

Gość jeden z lepszych tematów
może się autorzy znajdą i kontynuują rozmowę??????

Gość Felicity ....
Jem kał ... :O

Gość mad-a
Mój miał wszystkie wymienione przez Ciebie cechy i byłam nim zachwycona, podobnie jak moi rodzice. Kreta, Egipt....Tylko z czasem okazało się, że tak naprawdę w środku jest nieodpowiedzialnym małym chłopcem. Lubi żyć ponad stan, jego potrzeby finansowe są dużo większe niż zarabia, a to co chce musi mieć JUŻ...Więc uważaj pisząc czego chcesz, bo czasami lepiej się skupić na cechach charakteru człowieka niż widocznych na pierwszy rzut oka zaletach. Studia o niczym jeszcze tak naprawdę nie świadczą, podobnie jak sympatia okazywana zwierzętom. Mąż z tym nie miał żadnych problemów. Tylko jego "mądrość' okazała się z czasem zadufaniem w sobie, jego nieustraszoność -brawurą życiową, poczucie bezpieczeństwa, które początkowo mi dawał szybko znikło, gdy zaczął podejmować ryzykowne decyzje finansowe i przestał się ze mną liczyć.

Gość Kamecha wylogowany
felicity ty stara kurwo :O

Gość samotny-pan
" Musi mieć wyższe wykształcenie (mgr) po państwowej renomowanej uczelni, być kulturalny " W tym się się moje cechy zgadzają jestem kulturalny a w październiku zaczynam studia na wydziale elektrotechniki. Jak założyciel również mam problem ze spotkaniem kulturalnej i wykształconej osoby. Niestety polskie kobiety w znacznej większości ( 99% ) nie interesują się takimi jak ja ponieważ nie jestem typem " maczo " . Kulturalny, dojrzały, odpowiedzialny,umiejący się zająć dziećmi a jestem sam i nigdy nawet nie miałem dziewczyny a mam już 20 lat. Niestety świat i ludzie się psują i zasady moralne się już nie liczą tak jak kiedyś :(

Gość patijka
Gdzie kogoś takiego poznać? Skoro już ma mieć skończone studia, to raczej nie na studiach:p W pracy na przykład? Albo przez internet po prostu. Wystarczy wejść na jakiś portal randkowy, zaznaczyć odpowiednie wymagania i może się uda? Ja sama często korzystam z portali i skutki są całkiem ok. Pod warunkiem, że wybierzesz portal, który pasuje do Ciebie. Bo są dla obcokrajowców, homo, katolików itp., jest bardzo dużo rodzajów portali. Nawet nie wiedziałam, że aż tyle, dopiero na Raporcie Kupidyna się przekonałam. A właśnie tam szukam nowych, ciekawych portali, bo tam porównują je, dzielą na kategorie i opisują, więc przydatna sprawa. Okazując trochę cierpliwości można znaleźć kogoś fajnego przez internet. Moi znajomi są na to żywym dowodem:)