Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambaje83

plamienie implementacyjne

Polecane posty

Witam, Jestem w 25 dc i dostałam dziś plamień. Od trzech miesięcy staramy się o dziecko ale mam nieregularne cykle bo niedawno odstawiłam tabletki. Współżyłam z moim partnerem w dniach kiedy zaobserowałam śluz który mógł oznaczać owulację.. czyli w 14,15 i 16 dc.. Najśmieszniejsze jest że wczoraj znów mi się pokazał śluz i zrobiłam test owulacyjny i pojawiła się blada druga jakby kreseczka ledwo widoczna..(w 14 dc testu nie robiłam bo jeszcze nie wiedziałam że takie są) i już myślałam że dopiero wczoraj miałam owulację.. A tu dziś jakieś plamienie i juz nie wiem co myśleć.. Czy to może być plamienie implementacyjne?

Gość IMPLANTACYJNE niedouku

weź wejdz sobie na stronę maluchy.pl albo erodzina.com i zobaczysz że jak to się nazywa a potem ludzi wyzywaj..od niedouków..

Gość IMPLANTACYJNE niedouku
to ty nawet czytac nie potrafisz, prosze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Implementacja moja propozycja, wroc do szkoly, potem bierz sie za powiekszanie rodziny, bo po co swiatu dzieci z takich matek???

może nie posiadam wiedzy medycznej, bo lekarzem nie jestem ale przynajmniej kultury trochę mam w porównaniu do ciebie.. a moje pytanie z postu bynajmniej nie brzmi: jak się nazywa plamienie..? więc twoj udział w dyskusji jest zbędny. nara

Gość paszolwon
na tych "najmadrzejszych" na kafe nie trzeba zwracac uwagi :) paszol won

Gość nie moj udzial nie jest zbedny
niedouctwo trzeba tepic i tyle....

Gość paszolwon
nastepna/y "madra/y " :D niedouctwo hahahahhahah

Gość paszolwon
tepic to takich ludzi jak WY, madre kurwa przez neta, sare prochwy

Gość paszolwon
*stare

przestancie juz bo az mi wstyd ze widnieje jako załozycie topiku a tu takie mięcho lata.. jezu nawet rady zasięgnąć nie można bo sie znajdzie mądrala i się udziela.. mama cie nie kocha czy co?

Gość paszolwon
Ambaje a w jakim przedziale sa twoje cykle? Ile mialas najdluzszy

odstawiłam tabletki 4 miesiące temu. pierwsze dwa cykle miałam normalnie 28 dni, potem miałam cykl 38 dniowy no i teraz jest czwarty cykl..dzień 25ty cyklu..

Gość salllly
ja ci powiem tak ze sama odstawilam tabletki pol roku temu i to co sie dzieje z cyklem to szok. Po pierwsze wydluzyl mi sie no i nie jest regularnie tak jak wczesniej. W 2 i 4 miesiacu po odstawieniu tez mialam plamienia tylko ze jakos okolo 9 dc. Moze to byc rowniez plamienie ale wiedz ze czesto po odstawieniu tabletek dzieje sie przerozne rzeczy ;/

Gość salllly
Moze owulacja?