Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeeeev3

mam 39 lat, 8 miesiecy i 25 dni i nigdy nie mialem kobiety

Polecane posty

1. ".najlepsze w tym wszytskim jest to ze kazda ktora z nim porozmawia dluzej zmienia zdanie." 2. "eli koles w wieku 30lat bedzie zmienial pracowal za 1000zl " 3. "usi byc ZARADNY i miec jakis pomysl na siebie, pewnosc i" :O 🖐️ czyli nic nowego nie napisałaś brzydki może byc o ile ma świetny charakter i dużo kasy ale nowina :D

Gość Nie ma reguły
- nie musi mieć kasy. Takie jak ja patrzą na człowieka, nie w portfel.. I co? jestem sama, a faceci których podholuję i podniosę im samoocenę swoim uczuciem nawet mi nie dziękują.. Pierdolić ich w przednie łapki..

"Takie jak ja patrzą na człowieka, nie w portfel." wartościowi ludzie nie mają problemów z kaś przeważnie bo mają zainteresowania są aktywni itd więc przeważnie ci "na człowiaka" i tak mająminimum przeciętna kasę :D :P

Gość miau miau hau hau
75% zycia straciłeś czas na wielką przemianę.Rusz dupsko z kompa to moze ci sie poszczęści.:P:):D

Gość
"Jasne na pohybel Kobietom bo laska solara w ch**j zrobieła" Właśnie nie była pustakiem jak ty i od solarium trzymała się z daleka. "pomimo kursów PUA" Właśnie się dowiedziałem, że na kursie byłem :D:D:D "problem lezy tylko i wylacznie w pewnosci siebie" Szukaj faceta 9 lat i przez ten czas nie miej żadnych kontaktów z nimi "bo nie czują tego samego". Wtedy zobaczymy czy morale dalej będzie wysokie jak żaden nawet się do ciebie na metr nie zbliży przez liceum i studia. "75% zycia straciłeś czas na wielką przemianę.Rusz dupsko z kompa to moze ci sie poszczęści" A co? Oferujesz się? Swój limit upokorzeń i frustracji już wyrobiłem. Nie potrzeba mi więcej.

Gość Lelouchu Kochanie
nie nazywaj pustakiem, pustaku, Kobiety, o której NIC nie wiesz i nawet Nic wywnioskować Nie Potrafisz... ;)

Gość a Ty pisuje się WIELKĄ LITERKĄ
- dopóki tego nie ogarniesz, będziesz Saaaaam... :P

Gość
"nie nazywaj pustakiem, pustaku, Kobiety, o której NIC nie wiesz i nawet Nic wywnioskować Nie Potrafisz..." A co tu wnioskować? Głupia jak cegła i tyle. Nie muszę znać czyjegoś życiorysu by nazwać kogoś pustakiem. Jak chcesz coś przekazać to daruj sobie aluzje i pisz jak człowiek.

Gość
Na "Ty" to sobie trzeba zasłużyć. Tępa .....

Przeczytałam Wasze posty i wiem, że nic nie wiem...Wszyscy mamy stosunek roszczeniowy do świata, potrafimy tylko oczekiwać i narzekać, że nikt tych oczekiwań nie spełnia, a tak naprawdę nie potrafimy nawet siebie słuchac, bo wszyscy potrzebują tego samego ...akceptacji

Gość do brzydki niski beznadziejmy
widze ze umiesz tylko komentowac... na zasadzie o nic nowego, to juz wczesniej wiedzialem. Skoro wiedziales tzn ze Ci sie nie chce i masz to w chu.u czy znajdziesz laske czy nie. Jedno widac napewno uwielbiasz sie nad soba uzalac!! a zadna laska nie chce miec takiego kolesia, wypierdka przyczepionego do spodnicy mamusi, oj jaki jestem biedny i pokrzywdzony. Jak dla mnie taki czlowiek bedzie sam nie dla tego jak wyglada i ile zarabia ale taki jest jego wybor wiec nie robcie z nas lasek potworow ktore nie dostrzegaja tych brzydszych, bo to nic innego jak proba usprawiedliwienia ze wam sie za siebie nie chce wziasc.

Gość dominik100
Szkoda czasu na tego psychola bnb. Po prostu go ignorujcie.

Gość
"nie robcie z nas lasek potworow ktore nie dostrzegaja tych brzydszych, bo to nic innego jak proba usprawiedliwienia ze wam sie za siebie nie chce wziasc." Akurat ja się na wygląd nie skarżę. BNB za to uważa siebie za niskiego więc chciałbym się dowiedzieć jak należy się wziąć w garść aby urosnąć?

Gość . bono
marzyćie o prawiczkach laski tylko nie chcećie śię przyznać że chciałybyśćie nas ujeżdzać wiek nie ma dla was znaczenia.

"ko komentowac... na zasadzie o nic nowego" nie wiem czy wiesz jakie jest znaczenie słowa "beznadziejny" np http://www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C5%82ownik_wyraz%C3%B3w_bliskoznacznych/70465-beznadziejny.html http://slowniki.gazeta.pl/pl/beznadziejny więc nei wiem czemu spodziewasz sięfajerwerków 💤 "dna laska nie chce miec takiego kolesia," teżpodejrzewam że żadna nie chce mieć nudnego, brzydkiego, nieciekawagoe,ni e chodzacego na imprezy, nie robiącego kariery, nie mającego przyjaciół kogoś. 🖐️

Gość do lelouch
"Szukaj faceta 9 lat i przez ten czas nie miej żadnych kontaktów z nimi "bo nie czują tego samego". Wtedy zobaczymy czy morale dalej będzie wysokie jak żaden nawet się do ciebie na metr nie zbliży przez liceum i studia." hmm powiem tak patrzac wstecz liczac od liceum szukalam 11 lat. Czy moje morale spadly?? czasami bylo kiepsko i mialam zle dni ale patrzylam w lusterko i myslalam sobie kurde czego ja chce, sama sie wkrecam. W tym czasie oczywiscie nieodwzajemnione zauroczenia, niespelnione milosci itd. Fakt faktem ze dziewica przez te 11lat nie bylam ale w powaznym zwiazku tez nie.Ale im starsza sie robilam tym wiecej facetow zaczynalam przyciagac lecz i tak bylam sama ale tez dlatego ze nie z kazdym mozna byc szukalam takiego wariata jak ja. I znalazlam i nie wiem czy z nim bede bo sytuacja jest skomplikowana ale nawet jesli nie to moze jeszcze czeka gdzies na tym swiecie inny wariat ktorego znajde. I wierz mi takiego scenariusza(w sensie poznania tego faceta)sama nigdy bym nie napisala. Co chce powiedziec latwo jest napisac ja juz czekam tyle lat, a bo wy macie rodziny, zwiazki itd i nie wiecie jak to jest. Ja przez te wszytskie lata glupio i naiwnie wierzylam ze spotkam swoja polowke takie myslenie jest o wiele ciezsze ale moze bylo warto, moze wlasnie zaprocentowalo.

Gość
Dziewicą może nie byłaś - niestety ja byłem i jestem wciąż. Tylko patrzyłem jak dziewczyny którymi byłem zainteresowany są z innymi.O związku to już nawet nie marzę. Ech ... Ciekawe to uczucie, że większość dziewczyn jakie poznałem w życiu to raczej wolało by się pod koła rzucić niż coś ze mną zdziałać.

Gość . bono
tak to jjuż jest że wiele kobiet żyje w związkach w których mężczyżni je nie szanują może nawet tacy im imponują a wartośćiowy mężczyzna nie ma powodzenia bo jest dla nich facetem bez jaj.