Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

Ile za orkiestrę

Polecane posty

Hej mam pytanie. Ile płacicie za orkiestrę na wesele i poprwainy?? Piszcie proszę.

Gość maanda
2700 za dwa dni, plus za dojazd 300 zł bo ciągne ich aż 200km. Ale są warci choć wydaje mi się, że to i tak nie dużo w porównaniu do tego co się orientowałam.

Gość pula nagród
2 700 za jeden dzien, za dwa dni 4 000 zl ( ale my nie robimy poprawin)

Gość tweeddy
3000 zł za wesele, 1000 zł poprawiny

Gość majóweczka_majowaaa
3000 zł za dwa dni. Zespół sam opłacał sobie dojazd (paliwo) my płaciliśmy dodatkowo za ich nocleg.

Gość ..eh...
za jeden dzien 2800, za dwa dni 3200, graja tez na "ugrane" jak jest taki zwyczaj, u nas niemia wiec placimy 3200:)) okolice krakowa

Gość glistha69
3500 ale może z dedykacji się coś nazbiera...

Gość 1500 zł za wesele
a za poprawiny chcieli 1000, ale sami pościągaliśmy piosenki i z laptopa przez głośniki były puszczane więc mieliśmy 1000 zł w kieszeni:) I wszyscy się świetnie bawili

A jest ktoś kto dopiero będzie miał wesele? Np. w 2010 czy 2011 i już rozgląda się za orkiestrą?? Jakie mogą być ceny na 2011??

Gość mymmy
my mamy w 2010, za jeden dzien 2700, za dwa dni 4 000

..ally 20.Ceny będą takiejak pisze ..mymmy + dopłata/na 2011,do uzgodnienia w terminie pózniejszym:) To za taką mniej osobową kapelę/4.osoby/

Gość ddddddddddd cccccccc
6 000 mazowieckie, bez poprawin

Gość iiffoonnkkaa
4000 wesele + poprawiny woj.małopolskie

Gość wkw
2300 za 2 dni. ekstra grali. slaskie

Gość jungle
3000 za jeden dzień za dwa dni - 4000 ale my nie robimy poprawin tylko planujemy tak jak wyżej było: laptop i muzyczka z neta:) a wesele wrzesień 2010 woj. podkarpackie i uwierzcie mi, że już jest mega problem z terminami na 2010 - my musieliśmy swój termin dopasować do zespołu a nie odwrotnie

2600 za jeden dzien, sierpien 2010, podkarpackie. Z terminami rzeczywiscie byl juz w kwietniu problem, tak ze niektorym sie zespolom juz w d.... poprzewracalo, jeden np pan powiedzial mi ze nie poda mi nawet orientacyjnej ceny dopoki wstepnie nie ustalimy terminu, nawet zasugerowal zebym sobie przesunela termin wesela bo wtedy oni sa wolni. Ja wyszlam z zalozenia ze nie ten zespol to inny, a termin wesela ma przede wszsytkim nam pasowac a nie zespolowi.

my płaciliśmy 1200 za wesele + 400 poprawiny cena mała ale orkiestra super ciężko się zapisać do tej orkiestry ale się udało Wielkopolska

Gość wytłumaczcie mi
jak "orkiestra" może być super za 1600zł za 2 dni grania, to już DJ więcej bierze, kogo wy zatrudniacie??? Podajcie nazwy zespołów przy tych cenach bo to będzie wiele wyjaśniać.

Gość ko............................
1600 zł, z wesele, poprawin nie mamy. $ osoby, graja na żywo, jeden z najlepszych zespołów jaki słyszeliśmy.

...wyssane z palca.Za taką kwotę gra "składanka" starych dziadków,ewentualnie pseudo-kapela 2.osoby:)

Gość zaraz zaraz.
wiesz Siekba, oni jeszcze grają do białego rana, do ostatniego gościa, tacy są twardzi ;)

siekba ma racje min.za jeden dzien /kapela min.3 os/ to 2500-3000 poprawiny 250zł za godzine wyzej wymienione kwoty: "1600 zł, z wesele, poprawin nie mamy. $ osoby, graja na żywo, jeden z najlepszych zespołów jaki słyszeliśmy" to zwykła sciema .................... wytłumaczcie mi jak "orkiestra" może być super za 1600zł za 2 dni grania, to już DJ więcej bierze, kogo wy zatrudniacie??? Podajcie nazwy zespołów przy tych cenach bo to będzie wiele wyjaśniać. przylaczam sie do apelu - podawajcie nazwy kapel jesli podajecie ceny...

Gość ko............................
Ja płacę 1600 zł, mogę wam zrobić skan umowy jak chcecie albo podać namiary, to zadzwońcie i zapytajcie jak nie wierzycie. W zespole jest 4 facetów w różnym wieku (tak na oko 30-45 lat), grają na żywo, od błogosławieństwa w domu, do 5 rano na weselu (potem trzeba im dopłacić). Jest perkusja, klawisze, gitara zwykła i bas (jeden z gitarzystów pogrywa też co jakiś czas na saksofonie). Dla mnie jest to jeden z lepszych zespołów jakie słyszałam, nie mówię, że gra jak zespół w 'jaka to melodia', ale są nieźli i grają 'pod nogę', czysto. Słyszałam na ostatnim weselu inny zespół, równie dobry, ale biorą 2x więcej wiec po co przepłacać?