Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 etnaa
ja te偶 robi艂am w Sul臋cinie, brzuch i boczki, zabieg mia艂am w pierwszej po艂owie lipca 2010, wi臋c min臋艂o ju偶 troszk臋 ponad miesi膮c i mam super p艂aski brzuszek. Nie chodzi艂am na 偶adne dodatkowe masa偶e po zabiegu, nie robi艂am ani endermologii ani masa偶y limfatycznych. Zastosowa艂am si臋 do tego co powiedzia艂a mi P. doktor: codziennie od 3-4 dnia po zabiegu 30 minut masa偶 wa艂kiem do ciasta na mocno naoliwione cia艂o. Oczywi艣ci na pocz膮tku masa偶 robi艂am przez ubranko, dopiero po ok. 2 tygodniach 艣ci膮ga艂am ubranko na te 30 minut i ju偶 masowa艂am bezpo艣rednio cia艂o. Dziewczyny, wa艂ek do ciasta naprawd臋 dzia艂a, brzuszek z ka偶dym dniem stawa艂 si臋 bardziej mi臋ciutki, wr臋cz aksamitny. Bardzo 艂adnie rozmasowuj膮 si臋 stwardnienia i opuchlizna. Ja najpierw smaruj臋 brzuszek serum uj臋drniaj膮cym, potem oliwka (dla dobrego po艣lizgu) i wa艂ek:) Nie ma chyba ta艅szego sposobu. Za masa偶e w moim mie艣cie bior膮 80-100 z艂, a takich masa偶y zazwyczaj 10 nie wystarcza, trzeba wzi膮膰 oko艂o 20, wi臋c mo偶na zaoszcz臋dzi膰 2000z艂, w moim przypadku s膮 to pieni膮dze, kt贸re przeznaczam na kolejny zabieg - nogi:) Jak tylko dostan臋 zdj臋cie od P. doktor sprzed zabiegu to zamieszcz臋 je ch臋tnie tutaj coby pokaza膰 jakie cuda dzia艂a zabieg Body Jet;) Przed zabiegiem w talii mia艂am oko艂o 76 cm i brzuszek od talii do bikini a teraz mam 70cm w talii i ani jednej fa艂dki:) A mam 172cm i ju偶 dobrze po 30-ste:) Sk贸ra jest super! I w ko艅cu jak siedz臋 np. przy biurku, patrz臋 na brzuszek i nic mi si臋 nie marszczy, a do niedawna mia艂am jakie艣 3 wa艂eczki w tym miejscu. Do 445 je艣li jeszcze czasem tu wpadasz, napisz jak Twoje nogi? Jestem ciekawa efektu oraz jakie masa偶e stosowa艂a艣/stosujesz na nogi, bo tu chyba wa艂ek nie pomo偶e....??? Mo偶esz poda膰 ewentualnie ubytek w cm z n贸g? Wiesz jak to motywuje i daje nadziej臋:) Ja przez jaki艣 czas przesta艂am si臋 tutaj udziela膰, bo mia艂am wra偶enie 偶e ju偶 nikt normalny tu nie zagl膮da, ale forum si臋 troszk臋 uspokoi艂o. Pozdrawiam Ci臋 serdecznie i dzi臋kuj臋 Ci za wcze艣niejsze wpisy, bo dzi臋ki Tobie zdecydowa艂am si臋 na zbieg i teraz brzuszek jest supcio)) Teraz tylko musz臋 jeszcze rozmiar n贸g dopasowa膰 do talii i b臋dzie fajnie;) Mam nadziej臋, 偶e z nogami te偶 b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 etnaa
Acha, i jeszcze jedno, 偶eby nie by艂o, 偶e wszystko takie r贸偶owe. Ja zabieg mia艂am w pi膮tek, a poniedzia艂ek posz艂am do pracy. Generalnie da si臋 pracowa膰, ja siedz臋 przy biurku i pracuj臋 dla siebie wi臋c nie mia艂am 偶adnych problem贸w, bo zawsze mog臋 wyj艣膰 wcze艣niej lub przyj艣膰 p贸藕niej, ale powiem Wam, 偶e dla mnie pierwsze jakie艣 7 dni po zabiegu by艂o nie fajnych z r贸偶nych powod贸w: 1) robienie zastrzyk贸w w brzuch, kt贸ry jest ca艂y obola艂y - by艂o dla mnie trudne (a robi si臋 20 zastrzyk贸w 1 raz dziennie) 2) trafi艂am z zabiegiem w najgorsze upa艂y, cz臋sto robi艂o mi si臋 s艂abo w pracy i bola艂 mnie brzuch czasami nawet bardzo, zadzwoni艂am wtedy do P. doktor i kaza艂a mi pi膰 3-4 litry wody dziennie i 艂yka膰 tabletki przeciwb贸lowe i faktycznie to pomog艂o, przetrwa艂am te upa艂y. 3) mam ma艂e dziecko i trudno by艂o si臋 z nim bawi膰 czy przytula膰 uwa偶aj膮c r贸wnocze艣nie na okolic臋 poddan膮 zabiegowi, naprawd臋 kilka razy "dosta艂am" w brzuszek i nie jest to fajne uczucie... 4) brzuch i boczki po zabiegu i przez pierwsze jakie艣 2 tygodnie by艂y DU呕E przez opuchlizn臋, zacz臋艂am si臋 ju偶 martwi膰, ze ten brzuszek nie zmaleje, nie mog艂am si臋 dopi膮膰 w niekt贸re sp贸dnice, czu艂am si臋 jak pod koniec ci膮偶y.. To chyba tyle z tej "czarnej strony" zabiegu BJ w moim odczuciu:)

Udost臋pnij ten post

Hi dziewczyny napiszcie prosz臋 czy kt贸ra艣 z zWas wyst膮pi艂a na drog臋 prawn膮 z klinik膮 ja nie chc臋 uprzedza膰 fakt贸w ale by膰 mo偶e b臋d臋 potrzebowa艂a pomocy prawnej nie jestem zadowolona i je偶eli nie zaproponuj膮 mi zwrotu koszt贸w b膮dz poprawek to id臋 do s膮du. je偶eli kt贸ra艣 z Was si臋 orientujei mo偶e poleci膰 kogo艣 to bardzo prosz臋 i czy takie sprawy da si臋 wygra膰. dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
do Etnaa, cz臋sto o Tobie wspominamy z kumpel膮, jak sobie poradzi艂a艣 w te upa艂y, trafi艂a艣 makabrycznie. Wa偶ne, 偶e efekt jest. Ja wchodz臋 w spodnie o kt贸rych sobie mog艂am pomarzy膰, nawet odwa偶y艂am si臋 i chodz臋 w biodr贸wkach. Nie wiem ile zlecia艂am bo nie mierzy艂am, ale po ciuchach widz臋 znaczn膮 r贸偶nic臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martuli艅ska
Zebra 2 - tak z ciekawo艣ci przegl膮dn臋艂am twoje wpisy - i wydaje mi si臋, 偶e nie jeste艣 konsekwentna. Zachowania pozabiegowe konsultowa艂a艣 z osobami na forum, a nie z lekarzem , wi臋c jak on mo偶e ponosi膰 odpowiedzialno艣膰 za to, 偶e 艣ci膮gn臋艂a艣 ubranko przed terminem, bo sz艂a艣 na imprez臋 itp. itd. to jaka艣 dziecinada

Udost臋pnij ten post

do Martuli艅ska ubranko sci膮gn臋艂am na jeden wiecz贸r po miesi膮cu noszenia , po czym nosi艂am go jeszcze przez trzy tygodnie , w klinice powiedzieli , 偶e nosi si臋 oko艂o dw贸ch tygodni wi臋c powstrzymaj swoje komentarze je偶eli nie wiesz co piszesz, stosowa艂am si臋 do zalece艅 i uwa偶am, 偶e mam prawo dochodzi膰 swoich racji, a to, 偶e konsultowa艂am na forum to chyba po to jest aby wymienia膰 do艣wiadczenia.to tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martuli艅ska
Przypomnij sobie w艂asne wpisy, a potem atakuj. Nie pisz臋 , 偶e nie masz racji, pisz臋, 偶e nie by艂a艣 zbyt konsekwentna ... to tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyszczuplona
Hej dziewczyny, Super 偶e jest teraz tyle metod, ja si臋 zdecydowa艂am na liposukcj臋 body tite w krakowie mia艂am robione boczki u Dr Mocnego i efekt jest super, zero t艂uszczu i wszystko na miejscu, mia艂am lekki zwis prd liposukcj膮 a teraz nie mam bo to jest specjalna metoda z falami radiowymi- dobra dla kobiet kt贸re nie maj膮 grubej i twardej sk贸ry tylko tak膮 ma艂o elastyczn膮, nosze ubranko uciskowe tak jak kaza艂 lekarz i juz mysl臋 o liposukcji ud.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ReginaAlex
Odpu艣膰 ... Ile p艂ac膮 ci za 艣miecenie na forach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musztarda78
Nie wiem jak to jest w praktyce,ale moja kole偶anka po troszk臋 innym zabiegu-Slim Lipo mia艂a "spuszczone" 4l t艂uszczu z okolic brzucha i boczk贸w. Niezle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MegaOmega
ciekawe co na to jej w膮troba? Z tym slim lipo wcale nie jest tak kolorowo.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich, jestem nowa na forum. Planuje zrobi膰 sobie body jet brzucha, bo zawsze by艂 du偶y, a po 2 ci膮偶ach jest taki, jakbym by艂a w trzeciej ci膮偶y. Ze wzgl臋du na koszty chcia艂abym ten zabieg wykona膰 w Sul臋cinie. Bardzo prosz臋 tych, kt贸rzy s膮 po body jet o zdj臋cia sprzed i po zabiegu na adres drrusin@op.pl. Z g贸ry dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warszawianka2
do Gruby Dyzio forum jest po to 偶eby dyskutowa膰 i wymieniac sie opiniami ale poziom Pana wpis贸w jest 偶enuj膮co niski. Czytaj膮c pozosta艂ych 95% post贸w, widac 偶e osoby korzystaj膮ce z forum prezentuj膮 pewien poziom. Pan niestety nie - bior膮c pod uwag臋 zar贸wno s艂ownictwo jak i sk艂adni臋 zda艅. Ponadto nie ma Pan nic istotnego do powiedzienia, wi臋c bardzo prosz臋 powstrzyma膰 si臋 z kolejnymi wpisami. Chyba 偶e b臋dzie mia艂 Pan jak膮艣 istotn膮 informacj臋 w temacie Body - Jet do przekazania. To forum jest do dzielenia sie informacjami i odczuciami a tak偶e opiniami o Body- Jet a nie do obra偶ania innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruby Dyzio
do warszawianka tak sie sklada 偶e moja siostra te偶 tu pisze. Dosta艂a zdj臋cia od Magi 0505. Nie by艂o zadnego programu szpiegowskiego( sprawdzi艂em to 3 programami antywirusowymi), tak jak to sugerowa艂a Pani o ciagle zmieniajacym si臋 nicku annajagielska vel s艂ynna tu ju偶 pani kasia. Wszystko po aby nikt wiecej nie chcia艂 oglada膰 spieprzonych efekt贸w operacji Magi 0505 w wykonaniu Pani Katarzyny. mnie tam ten ca艂y sul臋cin zwisa bo jestem z warszawy ale wkurwi艂a mnie takimi sposobami samoobrony. To annajagielska pierwsza przekroczy艂a wszelkie granice a ja dostosowa艂em sie do poziomu. Tego pani Warszawianka juz raczy艂a nie doczyta膰...to troch臋 powy偶ej na 59 stronie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruby Dyzio
zajrza艂em jeszcze raz i widz臋 偶e juz usuni臋to te wpisy gdzie nick aanajagielska1 oska偶a Mag臋0505 o rozsy艂anie program贸w szpiegowskich. Trzymamy Maga 0505 kciuki 偶eby艣 wygra艂a sprawe o odszkodowanie z Turczy艅sk膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Chcesz wiedzie膰 co si臋 dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzeteln膮 wiedz臋 tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomy艣l czy warto bra膰 za pewnik co艣 co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CI臉 TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale mo偶e och艂o艅cie z euforii, 偶e znale藕li艣cie si臋 w艣r贸d tylu doradzaj膮cych, bo po jakim艣 czasie oka偶臋 si臋 偶e trafili艣cie fatalnie. Wydacie niesamowit膮 ilo艣膰 pieni臋dzy, b臋dziecie nosi膰 efekty swoich wybor贸w czasem do ko艅ca 偶ycia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo kole偶anki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, 偶e pozwolili艣cie ingerowa膰 obcym ludziom w wasze wybory a czasem miesza膰 sobie w g艂owie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Udost臋pnij ten post

do kya dzi臋ki za ten m膮dry wpis. Ja tez bylam przez chwil臋 na tym forum, bo schrzanili mi brzuch BJ i chcia艂am zobaczy膰, czy du偶o jest jeszcze niezadowolonych po tym zabiegu, czy by艂 to tylko odosobniony przypadek. Ja si臋 okazuje znalaz艂a si臋 spora grupka dziewczyn do poprawek. No ale oczywi艣cie etatowe klikaczki z salon贸w kosmetycznych wykonuj膮cych BJ ruszy艂y do boju pisz膮c pod trzydziestoma r贸偶nymi nickami: ja wygl膮dam super, mnie odessali 4!!! litry t艂uszczu, ja schud艂am w pasie 20cm i takie tam inne bzdury. C贸偶 jak s膮 dziewczyny, kt贸re w takich miejscach szukaj膮 porad zamiast rozmawia膰 z chirurgami plastykami, to niech maj膮 pretensje do samych siebie a nie do pseudo kole偶anek z forum.

Udost臋pnij ten post

do Kya dzi臋ki za ten m膮dry wpis. Ja tez bylam przez chwil臋 na tym forum, bo schrzanili mi brzuch BJ i chcia艂am zobaczy膰, czy du偶o jest jeszcze niezadowolonych po tym zabiegu, czy by艂 to tylko odosobniony przypadek. Ja si臋 okazuje znalaz艂a si臋 spora grupka dziewczyn do poprawek. No ale oczywi艣cie etatowe klikaczki z salon贸w kosmetycznych wykonuj膮cych BJ ruszy艂y do boju pisz膮c pod trzydziestoma r贸偶nymi nickami: ja wygl膮dam super, mnie odessali 4!!! litry t艂uszczu, ja schud艂am w pasie 20cm i takie tam inne bzdury. C贸偶 jak s膮 dziewczyny, kt贸re w takich miejscach szukaj膮 porad zamiast rozmawia膰 z chirurgami plastykami, to niech maj膮 pretensje do samych siebie a nie do pseudo kole偶anek z forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagl膮dn臋艂am na link
... i sorry, ale nie widz臋 tam nic odkrywczego ... poza tym jeszcze niedawno, tamte strony namolnie reklamowa艂y si臋 tutaj na ka偶dym mo偶liwym w膮tku i wiele z nas pyta艂o , o co chodzi .... ja jestem za zdrowym rozs膮dkiem ka偶da z nas ma sw贸j rozum i ja np. nigdy bym si臋 nie zdecydowa艂am na zabieg chirurgiczny pod wp艂ywem nieznanych mi os贸b z forum kiedy nad czym艣 si臋 zastanawiam - id臋 do lekarza i z nim konsultuje, czy to jest dla mnie, czy te偶 nie sprawdzam, czy dane miejsce ma uprawnienia do wykonywania danego zabiegu (telefonuj臋 do sanepidu itp.) - zabiegi liposukcji - (ka偶dej jakkolwiek by jej nie nazwa膰), to nie s膮 zabiegi, kt贸re mo偶na wykona膰 na 艂awce w parku, gabinecie kosmetycznym itp. i na koniec napisz臋, 偶e p贸藕n膮 wiosn膮 zrobi艂am zabieg body jet z przeszczepem t艂uszczu do piersi. Jestem bardzo zadowolona. Ale decyzj臋 pom贸g艂 podj膮膰 mi dobry lekarz, a nie pseudokole偶anki z forum, klinika ma wszelkie dokumenty potwierdzaj膮ce, 偶e miejsce jest odpowiednie (zadzwoni艂am w艂a艣nie do sanepidu) po prostu podesz艂am do tematu zmian mojego cia艂a odpowiedzialnie. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagl膮dn臋艂am na link
... i sorry, ale nie widz臋 tam nic odkrywczego ... poza tym jeszcze niedawno, tamte strony namolnie reklamowa艂y si臋 tutaj na ka偶dym mo偶liwym w膮tku i wiele z nas pyta艂o , o co chodzi .... ja jestem za zdrowym rozs膮dkiem ka偶da z nas ma sw贸j rozum i ja np. nigdy bym si臋 nie zdecydowa艂am na zabieg chirurgiczny pod wp艂ywem nieznanych mi os贸b z forum kiedy nad czym艣 si臋 zastanawiam - id臋 do lekarza i z nim konsultuje, czy to jest dla mnie, czy te偶 nie sprawdzam, czy dane miejsce ma uprawnienia do wykonywania danego zabiegu (telefonuj臋 do sanepidu itp.) - zabiegi liposukcji - (ka偶dej jakkolwiek by jej nie nazwa膰), to nie s膮 zabiegi, kt贸re mo偶na wykona膰 na 艂awce w parku, gabinecie kosmetycznym itp. i na koniec napisz臋, 偶e p贸藕n膮 wiosn膮 zrobi艂am zabieg body jet z przeszczepem t艂uszczu do piersi. Jestem bardzo zadowolona. Ale decyzj臋 pom贸g艂 podj膮膰 mi dobry lekarz, a nie pseudokole偶anki z forum, klinika ma wszelkie dokumenty potwierdzaj膮ce, 偶e miejsce jest odpowiednie (zadzwoni艂am w艂a艣nie do sanepidu) po prostu podesz艂am do tematu zmian mojego cia艂a odpowiedzialnie. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagl膮dn臋艂am na link
nie wiem dlaczego zamieszczono to samo dwa razy :-o

Udost臋pnij ten post

no i jak widac na moim przyk艂adzie nawet zabieg wykonany w sprawdzonej klinice przez lekarza z uprawnieniami NIE GWARANTUJE, 偶e efekty liposukcji b臋d膮 zadowalaj膮ce. Jakie to ciekawe, ze po kazdym niepochlebnym wpisie na temat BJ natychmiast szybko pojawia sie nast臋pna zachwycona, zeby zatrze膰 z艂e wra偶enia:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zulubula
masz jak膮艣 mani臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagl膮dn臋艂am na link (Magda)
do Zosiasamosia a jak sprawdza艂a艣 miejsce i lekarza, bo piszesz, 偶e sprawdzone miejsce? prosi艂a艣 o pokazanie Ci dokument贸w , uprawnie艅 ... je艣li nie to mo偶e popro艣 teraz to upewnisz si臋, czy rzeczywi艣cie jest sprawdzone. Mam znajom膮, kt贸ra zrobi艂a pro艣ciutki botoks. Zosta艂 藕le zrobiony, a potem okaza艂o si臋, 偶e miejsce, w kt贸rym to zrobi艂a to gabinet kosmetyczny, a w tych nie mo偶na nawet tego typu rzeczy robi膰. Us艂ysza艂a, 偶e sama jest sobie winna. Dlatego ja zachowawczo wszystko posprawdza艂am.

Udost臋pnij ten post

i nie chcia艂am zaciera膰 z艂ych wra偶e艅 - uwa偶am , 偶e masz do tego prawo. Podobnie jak ka偶da z nas ma prawo do korekt, pomocy , je艣li co艣 p贸jdzie nie tak. Bo przecie偶 to si臋zdarza. Ja mia艂am wi臋cej szcz臋艣cia. ... cho膰 z innej strony - chyba nie chcia艂abym , 偶eby poprawia艂 mi kto艣, komu ju偶 raz nie wysz艂o. Chyba, 偶e w miejscu traktuj膮 ci臋 powa偶nie i czujesz, 偶e b臋dziesz bezpieczna. Powodzenia Magda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
do zagladnelam na link Ja takze mialam robiony body jet w renomowanej klinice Elite w warszawie u doktora z listy PTCP z wieloletnim stazem, doswiadczeniem .... a to co wyszlo na nogach to istny koszmar ... jestem nastepnym przykladem zle zrobionego zabiegu body jet. Fakt, trzeba starannie dobierac miejsce i przede wszystkim lekarza... ja szukalam przez pol roku i niestety NIE UDALO SIE !! u nas nie ma specjalistow , ludzi niezawodnych .... jestesmy jeszcze sto lat za murzynami jezeli chodzi o chirurgie plastyczna... co z tego, ze dysponujemy urzadzeniami w miare nowoczesnymi jak brakuje ludzi wykwalifikowanych i z dobra reka ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
i jeszcze cos na temat Pani Kasi Turczynskiej... Widzialam zdjecia Magdy 0505 zadnego wirusa nie bylo... Dla mnie to kolejny dowod, ze Pani zrobi wszystko aby zatuszowac swoja niekompetencje... Do kya... Dla mnie to wyglada na reklame portalu feelbeauty.pl Rozwiazanie jest proste: kazdy wpis powinien byc widoczny z adresem IP i nie byloby problemu z podszywaniem sie pod inne osoby, badz udawaniem, ze jest sie tu akurat nowym...

Udost臋pnij ten post

do szobera a nie uwa偶asz, 偶e nie ka偶de miejsce, kt贸re m贸wi o sobie , 偶e jest renomowane jest takim w rzeczywisto艣ci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
do Magda Nie nie uwazam, nie kierowalam sie reklama gabinetu, dyplomami, bo na tym polu tez jest spora konkurencja... Gabinet spelnia wszystkie wymogi. Nie wybralam opcji garazowej w niepewnych warunkach, zebym teraz sie pukala w czolo i zalowala... nie kierowalam sie takze opiniami innych, ktorzy zachwaliali konkurencje ( bo np w skin clinik np lekarz jest chirurgiem ogolnym a nie plastycznym ) ... Gdyby Elite nie spelnialo warunkow uwierz mi ma艂a kontrola i konkurencja by ich zjadla.. musza dbac o spelnianie odpowiednich standardow, bo maja za duzo do stracenia, oni nie oszczedzaja bo wiedza, ze w Warszwie nie brakuje ludzi z pieniedzmi.. Lekarzowi na pierwszy rzut oka tez nie mozna nic zarzucic... Nie znalazlam zadnych negatywnych opinini na jego temat na forum tutaj ( dopiero po fakckie jak zaczelam pisac o moim niezadowleniu jakas dziewczyna podrzucila mi linka gdzie jakas dziewczyna takze wyraza swoje niezadowolonie wobec tego samego doktora ) siedzialam pol roku na tym forum, zrobilam body jet i jestem znowu w punkcie wyjscia.. z ta sytuacja, ze jak mi spieprzy ktos poprawke to pewnie nie zaloze bikini do konca zycia..

Udost臋pnij ten post