Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość Gruby Dyzio
Czyli znamy już imię kumpeli Anki Z Sulęcina ze zdjęcia co Zuzanna specjalistka sie nazywa. Ciekawe, która jest włascicielka tego brzucha z przepukliną a która płaskiego? Ja stawiam, ze przepuklinę ma jednak anka. Pluje jadem naokoło aż sama się zapluła. Też bym chodził wkxxxxxny jakby mi takie monstrum z przodu wisiało. Skąd wiem, ze to sulęcin się reklamuję ? No cóz ma on swój niepowtarzalny styl i nie mozna go pomylić z żadną inną reklama gabinetu. Takich chamskich metod walki o klienta nie stosuje nikt poza naganiaczkami słynnej K. Nieważne jak, ważne żeby sie pisało, co niniejszym czynię. A przy okazji nikt tu nie rozsyłał żadnych programów szpiegowskich. To tylko paranoiczka o nicku AnnaJagielska tak twierdzi. Zresztą moderator juz raz usunął ten wątek z forum. Ale Panna uparcie do niego wraca. Tak to bywa z paranoją.....

Gość szobera
Gruby dyzio cos w tym jednak musi byc :) Aniu dziwi mnie, ta twoja obsesyjna obrona urzadzenia Body jett.. To ze jestes zadowolona to tylko mozesz zawdzieczac tej osobie ktora ci to wykonala. Tobie sie udalo. Ale czy nie widzisz, ze jest bardzo duzo osob niezadowolonych ? Przynajmniej bym sie wstrzymyala od takich uoglonien: ze jest BJ jest super.. brzmi to na tania reklama ! z tego co zdarzylam zauwazyc i wnioskujac po roznych opiniach chirurgow te urzadzenie nie zawsze sie sprawdza i trzeba o tym mowic zamiast bezsennsownie pisac o samych superlatywach. Uwazam, ze dzieki porownaniom body jettu do tradycyjnej liposukcji ( ktorej juz nikt nie wykonuje ) dziewczyny nawet nie braly innych mozliwosci pod uwage i slepo uwierzylo, ze ta nowos jest najlepszym rozwiazaniem . Przy tumescent liposukcji wystrzykuje sie wode ze specjalnym roztworem aby rozpuscila tkanke tluszczowa a nastepnie dopiero potem odsysa- i ta metoda w usa byla jedna z przelomowych metod, wymyslona przez dr klaina...

Gość Zuzanna-specjalistka ;-)
Szobera - chciałam ci poradzić, pocieszyć - tymczasem dostaję po głowie. I coraz bardziej wydaje mi się, że wcale nie jesteś naiwną poszkodowaną dziewczyną tylko wyrachowanym przedstawicielem jakiegoś konkurencyjnego badziewia. Ktoś natłukł ci do głowy głupot i teraz jesteś tubą propagandową. Było mi cię żal, teraz nie czuję do ciebie ni odrobiny sympatii ... jesteś zapiekła, złośliwa. Grzesiu - i tu się mylisz - ja dopiero jestem przed zabiegiem i owszem będzie to body jet - ale uwaga: nie w Sulęcinie. Jestem z Warszawy i nie widzę powodu, żeby jeździć do kogoś na drugi kraj świata... Obu państwu życzę trochę dystansu ... bo żal czytać.

Gość szobera
Zuzanno nie wiem ale chyba ominelam akapit w ktorym mnie pocieszalas :))No i gdzie te cenne porady ? bo chyba nie mowisz o tym watku, w ktorym oceniasz mnie czy w ogole powinnam byla robic liposukcje ? albo tam gdzie proponujesz abym udala sie na konsultacje - gdzie caly czas opisuje jakie padly komentarze na tych konsultacjach o zabiegu Body jet ... Daj sobie na luz dziewczyno, bo gdybys miala jakies merytoryczne argumenty to moglbysmy sobie pogadac.. Na razie opierasz skutecznosc metody na zabiegu Anny J... Tyle ile jest zwolennikow tyle przeciwnikow trzeba sobie jasno powiedziec. Twoje Achy i Ochy i zadowolenia nic tego nie zmienia dziewczyno. Swiata nie zmienisz :)) Pisze tutaj aby niektorych uswiadomic, ze efekty obiecywane w reklamie BJ to bujda na resorach bo BJ niestety poza zaleta mozliwosci przeszczpu tluszczu w piersi i braku sedacji NIE MA NIC INNEG0 - trzeba o tym GLOSNO MOWIC. Efekty takie same jak po BJ albo nawet niekiedy lepsze mozna uzyskac innymi metodami Zuza, Twoj stosunek do mnie mnie CALKOWICIE NIE INTERESUJE. Nie wiem jaki w ogole jest cel tej informacji ? przepraszam bardzo ale niestety mi nie zalezy na twoich uczuciach do mnie :)) Nie zalezy mi czy mnie lubisz, kochasz czy nienawidzisz :)) Tak samo inne kobiety ktore przychodza tutaj poczytac o tym jakie rezultaty daje body jett maja w doslownie gdzies - kogo ty tutaj darzysz sympatia.. Dziewczyno ogarnij sie i nie pisz wiecej takich smiesznych rzeczy :) To nie przedszkole, aby uzywac takiej argumentacji Pozdrawiam

zastanawiam czy Pani o nicku Anna Jagielska jest osobą poczytalną, bo w świetle tego co pisze na tym forum to chyba nie. wysłałam jej zdjęcia swojego spieprzonego brzucha po Bj 18:12 [zgłoś do usunięcia] Voxangelika do annajagielska11 zdjęcia wysłalam ci przed chwilą. 07:58 [zgłoś do usunięcia] anna jagielska Dziękuję za zdjęcia, dostałąm od 2 osób, można napisać że 1 osoba niezadowlona, druga zadowolona. U pierwszej osoby brzuch jest nieco mniejszy, ale duże góry i doliny, przepraszam, ale nie podobało mi się i nie chciałabym mieć takiego brzucha. -to akurat o mnie Po czym po miesiącu pisze: 18:58 [zgłoś do usunięcia] AnnaJagielska1 Szobery i Andzeliki piszcie co chceta,teraz wiem, ze cały czas wciskałyście mi kit, żeby nie poddawac się temu zabiegowi. Jesteście po prostu chore. Na waszym miejscu udałąbym się do dobrego psychoterapeuty. Rozumiem,ze mozna walczyć o klientów, ale to przechodzi wszelkie wyobrażenie. kobieta o nicku Anna jagielska dostała zdjecia od dwóch dziewczyn, pierwszej zarzuciła rozsyłanie programu szpiegowskiego a mnie zaleca psychoterapię pomimo że widziała nieudany efekt zabiegu i pisze o mnie, ze nie chciałaby takiego brzucha. Nie widzę sensu wysyłać nikomu więcej zdjęć. szkoda mojego czasu, zeby polemizować z obozem obrończyń BJ z Sulęcina. Jeśli ktoś chce zniszczyć swoje ciało za własne pieniądze, to jego sprawa. Ja mam teraz problem jak i gdzie naprawić okropne skutki po BJ. dlatego czasem przegladam to forum w nadziei, że ktoś napisze jakiś mądry post

Gość Zuzanna- specjalistka ;)
Szobera No comments rób sobie co chcesz jesteś dużą dziewczynką ze skończonym przedszkolem ;) więc zechowuj się jak na dużą dziewczynkę przystało - bez obarczania za swoje porażki innych. Myślałaś, że body jet zrobi z ciebie laskę smukłą i wartą miliony jak Ania Mucha... ona ciężko zapracowała na swoją figurę. Zatem na siłownię, na dietę a nie liczyć na czary życzę ;-)

Gość Gruby Dyzio
do zuzanny -specjalistki od pisania debilnych postów Poziom Wszyskich twoich wypowiedzi wskazuje , że jednak pochodzą z województwa lubuskiego. Zabiegu nie miałaś a pozjadałas wszystkie rozumy. Chętnie posłuchamy o Twoich odczuciach PO wykonaniu BJ, bo jak na razie nie wnosisz nic nowego na forum oprócz obrażania ludzi. Szobera należy tu do nielicznych piszących zdroworozsądkowo a akurat przypięłaś się do niej.Dlaczego? Bo lekarz spieprzył jej zabieg, bo źle pisze o BJ? to Cie tak gryzie? A co Ci do tego? Nie Twoja sprawa. Idź sama na siłownię, zeby wypocić złe fluidy a nie tu rozsiewać niezdrową atmosferę. PS.ja własnie wróciłem i po 2 godzinach squasha czuję sie jak młody Bóg:)

Gość bess79
Ech...A tu znów kwas. Nie będę poddawać w wątpliwość samych zdjęć po BJ, bo nie jestem internetowym śledczym, ale jestem po BJ miesiąc. Efekt jest, na sto procent, ale z upływem czasu mogę śmiało powiedzieć, że to rzeczywiście MODELOWANIE konturu ciała. Brzuch i boki mam mniejsze ale zapewniam, że nie jest to spektakularny efekt. Mam lepiej zarysowaną talię i mniejszą oponkę pod pępkiem i jest to widoczne. Ale na pewno nie ma to nic wspólnego z "sześciopakiem". Tak więc uważam, że największą, o ile nie jedyną zaletą BJ jest możliwość autoprzeszczepu tłuszczu. U mnie to jest najbardziej widoczne, czyli mam piękne, jędrne piersi. Nie chcę urazić autorki zdjęć, ale według mnie efekt z drugiego zdjęcia jest niemożliwy do osiągnięcia tą metodą. Oczywiście mogę się mylić, ale twierdzę tak na podstawie informacji, które dostałam przed zabiegiem, jak i z doświadczenia. Ja miałam dużo mniejszy brzuch przed zabiegiem a nawet nie osiągnęłam takiego stanu jak ze zdjęcia "po". Mam tylko jedną nierówność nad pępkiem, ale nie jest ona widoczna, można ją wyczuć dopiero przy ucisku brzucha, więc nadal masuję i wydaje mi się, że się zmniejsza.

Gość zdjęcia po
zastanawiam sie nad zrobieniem BJ boczków i brzucha dziewczyny które są po wyślijcie proszę zdjęcie , bo kompletnie nie moge sobie wyobrazić tych nierówności

Gość Zuzanna-specjalistka ;-)
Dyzio, masz rację odchudzaj się ćwicząc ... w ruchu także dotlenisz mózg. Ja nikogo nie obrażam... bardziej sam siebie obrażasz takim poziomem. Czy pojawiasz się, żeby siać ferment. To przykre. Ja owszem weszłam tutaj , żeby dowiedzieć się czegoś przed zabiegiem. Zbieram informacje z wszystkich możliwych źródeł ... ale ty do najlepszych źródeł nie należysz. Tak na prawdę nic nie wiesz o zabiegu, ale pojawiasz się , żeby dokopać komu wlezie.

Gość zdjęcia po
proszę o zdjęcia udanego BJ , bo naprawdę wątpię że takie ktokolwiek ma naprawdę widzę że to jest okropne oszustwo , dostałam zdjęcia i wiem że są prawdziwe chociażby po licznych małych pieprzykach , dziękuję wszystkim na forum, bo gdyby nie Wy też bym tak wyglądała

Gość Gruby Dyzio
do zuzanny -specjalistki od pisania debilnych postów jesli juz komuś dokopuję, używając twojego słownictwa, to tylko autorkom autoreklamy gabinetów. moja koleżanka dala sie rok temu nabrać na te zakłamane achy i ochy o BJ, które serwują WAM pseudolekarze piszący na forum podszywający sie pod zachwycone pacjentki, wstawiający nieprawdziwe zdjecia. To że zniszczą brzuch czy nogi jakieś durnej Zuzie czy innej lasce, to mam to w d.... ale żal mi tych wszystkich wspaniałych dziewczyn, które szukaja na takich forach rzetelnych informacji od prawdziwych pacjentek a dostają setki bzdurnych postów. robię też to dla mojej kumpeli, której moze pomóc tylko operacja plastyczna brzucha po tym co jej zrobiono BJetem. A ty Zuzka idź jak najszybciej na BJ, bo jesteś tego WARTA:)

Gość bess79
Do Gruby Dyzio Trudno się z Tobą nie zgodzić, czytając ten wątek. Ja zanim zdecydowałam się na BJ zaczęłam szukać opinii własnie na kafeterii, trudno było mi podjąć decyzję, bo nie mogłam wychwycić prawdziwych rzetelnych informacji. Koniec końców zaryzykowałam i zrobiłam. Co do moich odczuć opisywałam ich w poprzednich postach. Nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej metody, bo mnie się udało. Mam ładny biust i 6 cm mniej w obwodzie, dodatkowo jedną nierówność, niewidoczną gołym okiem, dopiero przy ucisku. Ale nie mogę też powiedzieć, że BJ daje spektakularne efekty w pozbywaniu się tłuszczu. Owszem modeluje kontury ciała, ale ktoś bardzo otłuszczony nie może spodziewać się cudu.

Gość AnnaJagielska1
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a131ca7a4fa021bc.html dla niedowiarków załaczam drugie zdjecie z moja oryginalną brodą, mozecie porównac sobie brodę ze zdjeciem z sierpnia mój brzuch i boczki sa rewelacyjne głupotę niektórych osób na forum pozpostawiam bez komentarza, Polecam zabieg, sama go przeszłam a niedowiarki dalej niech noszą swój tłuszczyk na zdrowie

Gość do Bess
Masz zmniej o 6cm w pasie i nie są to spektakulrne efekty? Masz rozmiar mniej, ile czasu diety, żeby tyle ubyło? Pół roku? Pewnie tak.

Gość Anniu
Zdjęcia są bardzo ładne, brody bez watpienia są identyczne. Nie przejmuj sie zazdrośnicami, one Ci zazdroszczą i też chciałyby wygladac tak jak Ty. Dzieki, że je zamiesciłas. Też tam jadę. Jutro robia krew i do Sulencina. Czy Ty tam robiłaś, bo nie napisałaś czy na pewęo, żeby nie okazało sie że w innym miejscu. Mam podobny brzuch do Ciebie, no moze troche mniejszy. Czy mogę napisac do Ciebie na priva?

Gość HERMANBIS
Ja Cie kręcę, kobita ma 6 centymetrów w pasie mniej i pisze że to nie jest spektakularny efekt. Ty chyba chora kobito jesteś. Po żadnej liposunkcji tyle nie ubedzie po jednym razie.

Gość bess79
Milczeniem pominę ten przymiotnik "chora", żeby się nie zniżyć do tego samego poziomu. Gwarantuję, że 6 cm w obwodzie, przy pierwotnym obwodzie 72 to nie jest tak widoczne jakby się mogło komuś wydawać. To raptem 9% całego obwodu. Po lipolizie iniekcyjnej, którą robiłam na udach ubylo mi w obwodzie po 3 miesiącach 3 cm. Przy pierwotnym obwodzie uda 56 cm. To nazwałabym spektakularnym efektem proporcjonalnie do wydanych pieniędzy. I nie nazywam tego spektakularnym efektem, bo sądziłam, że BJ należy mimo wszystko traktować jak liposuksję, po której moja przyjaciółka w pasie straciła 13 cm, to jest dla mnie spektakularny efekt.

Gość szobera
Sulencin ma faktycznie jeden niepowtarzalny styl :) Normalnie masakra...

Gość Hela z wesela
Ale się uśmiałam. Zdjęcia Ani super, szczególnie to po zabiegu, szkoda tylko, ze nie zamalowała tego pieprzyka na lewym ramieniu.a może jej tak nagle urósł po BJ. Prawie uwierzyłyśmy ( co niektóre) że może być pięknie. Szkoda, ze Turczyńska nie przeszczepiła ci tłuszczu do piersi.Było przecież z czego:) Masz taki mały i obwisły biuścik:( I jakoś włosy ci błyskawicznie urosły po zabiegu. ale ten Body jet jest wszechstronny.

Gość Hela z wesela
jeszcze raz spojrzałam. Wszechstronna ta Turczyńska usunęła ci nawet dwa pieprzyki z lewej strony pod pachą. No jestem pod wrażeniem. Jutro dzwonie do niej, żeby załapać sie jeszcze na ten rok do kolejki....

Gość błe obrzydliwie się robi
hele, szober, grzesie to jesen i ten sam sort anonimowych dowalaczy. Anonimowo mogą dowalić każdemu i wszystkiemu.

Gość Gruby Dyzio
No cóz Pani Anna jagielska i towarzące jej ater ego nie posiada monopolu na dowalanie innym dziewczynom jak zrobiła to : Madze 0505, Voxangelice, szoberze. wytworzyła wokół siebie taka atmosferę niecheci, ze przestano wierzyć w jej wiarygodnośc na tym forum. Moze znajdzie nowa publicznośc jak będzie sie poprawnie zachować w innym zakatku Kafeterii. lepiej żeby nie wracała tu ze swoja komiczna reklama gabineciku jakiejś kosmetyczki z sulecina.

Gość MaksiuHeaja
To co piszecie, nie jest niczym podpatre, normalnie najeżdza jedna osoba na Anie , ten sam styl, dogie dziewczyny. Widac, ze zdjecia są autentyczne. Werze w to co widze, a ta jedna osoba nie ma co robic i wypisuje. Jetsem fotografem i widze podobienstwo. To nie jest podróba moje drogie, tylko autentyczne zjdecie. Czy Panom też mozna zaserwowac Body Jet'a?

Gość MaksiuHeaja
Wez sobie lupkę, najlepiej widac, to pryszcz na ręce. Wymyśl cos innego.

Gość Gingersiwy
Aniu, zdjątka są bardzo fajne i bez watpienia naturalne. Piszę, ponieważ umieszczam często zdjęcia na fotosiku, z datami też miałam różne chistorie. jEŻELI UMIESZCZASZ ZDJĄTKO KTÓRE ZAPISAŁAM NA KOMPUTER A NIE BEZPOŚREDNIO Z APARATU, to data wykonania zdjątka jest datą zapisania na dysk komputera. I u Ciebie mogło tak sie stac. Zrobiłam fajną reklamę dla tego zabiegu i dobrze, ze się odwarzyłaś umiescic zdjątka i utarłaś wszystkim noska. Madra z ciebie osóbka. Nikt nie ma żadnych wątpliwości, ze jestes zadowolona. Zastanawiam sie nad tym zabiegiem, ale muszę uzbierac pieniąxki, ale na pewno sie zdecyduję. Pozdrowionka.

Gość Moniśiek
Obejrzaałam zdjecia, rzeczywiscie pryszcz. Każdemu sie zdarzy. Nie czuc tu zadna reklamą, ale ktoś jest zagadzam sie s z tym, że bardzo przeciw Body Jetowi. Tez mi sie nasunęło, ze to własciciele innych sprzętów. A na zdjeciu cycki sa tak samo obwisłe. Ta sama osoba bez watpienia. Ale brzuch i boki zajeb.... porównujac to co było przed a jest teraz. Czy ktoś ma zdjecia bryczesów ( zewnętrzna strona nóg)?

Gość BesspiecViolla
Od kilku godzin czytam wpisy, jedne osoby zadowolonbe, drugie nie zadowolone. Cóż, pewnie w duzej mierze zależy to od oczekiwań. Jedna osoba ma 4cm ,mniej i jest zadowolona, druga ma 6cm mniej i nie jest zadowolona. Zmierzyłam swój brzuch i scisnęłam centymetr w sposób, aby ujac 4 cm, udało mi sie, ale sciśnięty, niestety nie udało mi się, zeby scisnac na 6cm mniej bo centymrt pękł. gdybym miała 6 cm mniej to genialnie, Tak myśle ja, zaszokowana jestem, ze ktos mysli inaczej. Zgadzam sie z tym, że to jest dziwne. Chodziłąm na endermologię, 4 serie po 1 0 zabiegów. Skóra ładniejsza, ale nic mniej. Robiłą Ultra Shape i nic mniej. To było z mojej strony zawiedzenie. Podoba mi sie również fakt przeszczepu w piersi. Czy każde sie nadają do tego? Czy wiecie, czy trzeba isc na konsultacje? Aniu, brzuch masz teraz piękny. Czy bolało? Endermologia też boli, ale wytrzymaaąm. Miałam silne dąrzenie do doskonałosci i endermologia tego nie dała. może da Body.

Gość szobera
Nie wiem, mam wrażenie ze tu nikt nie czyta postów ze zrozumieniem. Odcinam się od wszelkich uwag na temat czy zdjecia Anny J sa prawdziwe czy nie, w ogole nie wiem po co ta dyskusja, zaostrza jeszcze tutaj juz skwaszony klimat i daje pole do popisu wszelkim sulecinowym freakom...Uwazam, ze nie ma co walczyc z wiatrakami, bo TYLE ILE jest przeciwnikow tej metody pewnie tyle sie znajdzie zwolennikow i osob zadowolonych. Na pewno sa osoby ktore moga byc zadowolone z efektow... JEDNAK nie pieprzmy glupot o oczekiwaniach i dlatego nam sie nie podoba efekt po bj ! Dla mnie nawet 2-3 cm stracone byly by powodem do zadowolonia gdyby wszystko bylo zrobione w miare rowno ! Jezeli ktos mial duza ilosc tluszczu to wiadomo, ze efekt bedzie bardziej widoczny niz u osob szczuplych. Przyklad Anny J ktory juz sie ciagnie od paru stron jest bardzo dobrym przykladem poniewaz jej brzuch przed zabiegiem byl koszmarny. Tu nie mozna chyba gorzej czegos zrobic, poniewaz to co bylo na poczatku to wielki rozciagniety balon. Gorzej sie robi liposukcje u osob ktore sa maja byc moze 3-4 kg wiecej od idealnej wagi - tu trzeba niesamowitej precyzji aby ten tluszcz zostal dokladnie odessany. A body jett przy tym calym nadmiarze wody wstrzykiwanej nie ulatwia zadania chirurgowi. Wlasnie o tym trzeba glosno mowic - ryzyko nierownosci jest wieksze niz przy tradycyjnej liposukji ! Do besspiec Violla Ja endermologie robilam 3 tyg po zabiegu body jet, kiedys takze ją robilam aby ujedrnic skore... Jezeli mialabym ci przedstawic skale bolu... Endermologia to 2 a body jett to 10. Nigdy nie mialam bolesniejszego zabiegu niz to co przezylam podczas tych 3 godzin. Ale to kwestia wrazliwosci, chociaz jak ktos pisze ze wytrzymal endermologie to zycze powodzenia przy Body jetcie ;)