Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość zaglądnęłam na link (Magda)
Szobera tytuł chirurga plastycznego to nie wszystko - liczy się dobra ręka :-) piszesz o lekarzu z innego miejsca i zapewne chodzi ci o lekarza, który zrobił mi zabieg ;-) . Zabieg na ocenę celującą. :-) uważam, że jest bardzo profesjonalny i czytając o tym jak tamtemu plastykowi kilkakrotnie nie wyszło uważam że mój wybór był o wiele lepszy. Przed zabiegiem sprawdzałam uprawnienia (tchórz jestem i wszystko muszę mieć dopięte na ostatni guzik ;-) Czy miejsce, w którym ty robiłaś jest na liście? http://www.rejestrzoz.gov.pl/RZOZ/

Gość szobera
Do Magda Nie mam zastrzezen do miejsca. Kto tobie wykonywal zabieg? Jezeli moglabys powiedziec mi to bylabym wdzieczna za info, poniewaz czeka mnie poprawka a srednio mi sie usmiecha isc do osoby ktora zrobila takie podstawowe bledy...

Gość etnaa
do 445 Witaj:) faktycznie z upałami to trafiłam okropnie i naprawdę przez pierwsze kilka dni czułam się momentami fatalnie. Ale teraz już prawie o tym zapomniałam i patrząc w lustro nie mogę uwierzyć, ze znów mam brzuszek malutki i płaściutki jak kiedyś:) Napisz jak długo schodziły Ci siniaki i krwiaki z nóg? Jakie zabiegi robiłaś na nogi? bo wałka na nogi to chyba już się nie da......a szkoda, bo brzuszek bo masażu wałkiem jest super gładki. Pozdrawiam Ciebie i Twoją kumpel serdecznie;) Etnaa

Gość Pomponella
Wałki z Sulęcina nie odpuszczają:)))) I tak Ci tu już nikt nie wierzy szanowna pani kasiu oraz twoim kumpelom, więc darujcie sobie te zachwyty. Przegięłaś z oskarżeniami wobec byłej pacjentki że rozsyła wraz ze zdjeciami po nieudanej operacji program do wykradania haseł z naszych kont ( albo masz takie głupie pomocnice do reklamowania gabinetu) Takiej podłości to nie było na tym forum. Tu kobieto jesteś spalona. Ja też widziałam te zdjęcia więc wiem co piszę ( jakby co to mam je nadal komputerze). Nie tam na 100% wirusa.

Gość Pomponella
Zdjadło mi parę liter w poprzenim poście. Nie ma w nich na 100% żadnego wirusa ani programu szpiegowskiego!

Gość zaglądnęłam na link (Magda)
nie jestem Magdą 0505 :-)

Gość panaceum
!!! Trzeba było nie jeść w dzieciństwie tylu krówek ciągutek to byście nie musiały robić żadnych zabiegów teraz :P

Gość 445
DO POMMPONELA, przecież nie do Ciebie pisała Etnaa, dlaczego czytasz cudzą korespondencję? Zanim zaczniesz kogoś obrażać poczytaj uważnie całość, anie pisz bzdur, Pamiętaj, każdy sadzi podług siebie, zastanów się nad tymi słowami. Do Etnaa, siniaki schodziły mi około 2 tygodni, tył nóg był najgorszy jeśli chodzi o ból po zabiegu. Sam zabieg zniosłam dużo lepiej niż brzuszek i boczki, najbardziej podczas zabiegu bolał tył nóg niedaleko kolan. Jeśli chodzi o masaże to codziennie przed snem masowałam 30 minut jedną nogę, 30 minut 2 nogę, po 10 dniach poszłam na endermologię, już jest prawie wszystko OK, jeszcze troszkę mam problem z lewą stroną od wewnątrz, nie jest to widoczne, ale ja to widzę. Pozdrawiam i napisz jak u Ciebie, nie zwracaj uwagi na te co to lubią "bić pianę".

Gość Pomponella
do wałka nr 445 nie czytam cudzej korespondencji bo to forum publiczne. piszę do wszystkich nowych, żeby nie nabrały sie na pseudoreklamę gabinetu Turczyńskiej a nie do ciebie, bo wszystkie pomagierki z Sulęcina nie powiem gdzie mam, bo nie chcę reszty obrażać. jak już tu ktoś kogoś obraził to tylko Turczynska lub jej pomocnice fałszywymi oskażeniami pod adresem swojej byłej pacjentki. Ciekawe, ze to Cie jakoś nie ruszyło!!! PS. jak twoja wymiana pogladów z Etną należy do prywatnej korespondencji to dlaczego nie wyślesz jej normalnego maila???!!!

Gość 445
Do pom...... bawisz mnie. Pozdrawiam

Gość Pomponella
Ciesze się. Ci, co rozśmieszają ludzi cenniejsi są od tych, co każą im płakać. Niektóre tu płaczą po zrobionym Body-jecie, bo uwierzyły, ze będą lepiej wyglądać a do końca życia będą miały zeszpecone nogi czy brzuchy. Pozdrawiam.

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Gość Kya get lost
Mało użytkowników na feelbeauty. Obleśna reklama.

Gość niki36
do Zyzia 66 jeżeli chce trochę powiększyć biust to czy wystarczy 400 ml tłuszczu czy te 400 ml to do jednej piersi a w sumie 800 ml? Czy możesz mi tez napisać jak długo od zrobienia badan czeka sie na zabieg? Jak długo po zabiegu widać sińce na udach? dziękuje za odpowiedź

Gość Gruby Dyzio
do obleśnej! Bardzo dobrze że ktoś pisze głosno o tym syfie na forach. Jak oszukuje sie ludzi... Zrobię Pani obleśnej na złość i sam jeszcze raz wkleję link http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 Niech dziewczyny czytają i same oceniają.

Gość bess79
Witam, Jeśli ktoś był na wątku lipoliza iniekcyjna to wie, że zaraz pójdzie dłuuuugi wywód ;). Zrobiłam lipolizę iniekcyjną kilka miesięcy temu. Jestem w grupie tych szczęścliwców, na których działa. Niestety bardzo powoli. Ubyło mi w obwodzie ud , o ile pamiętam po 2 cm. Dość dużo jak na coś wstrzykniętego podskórnie. Jednak, z racji mojej niecierpliwości od kilku miesięcy szukałam innej metody. Zdecydowałam się na body jet. Zabieg miałam w zeszły piątek, czyli dziś jest 3 pełny dzień od zabiegu. Co do samego zabiegu, odczucia podobne jak wiele przedmówczyń. Znieczulenie, nieprzyjemne, a jeszcze bardziej nieprzyjemne wprowadzanie pierwszych kaniul z lignokainą. Nie miałam znieczulenia ogólnego. Zabieg trwał 3h, bo miałam sporo robione. Brzuch, boki, bryczesy i tzw banany pod pośladkami. Zdecydowałam się też na retransplantację tłuszczu do piersi. Mam niezłe piersi, stanik 80C, ale to co mam teraz to malinka :). Piersi są okrągłe i pełne. Na pewno nie zostały powiększone o rozmiar, ale nabrały pieknego kształtu. Niestety nie miałam wstrzyknięte dużo, bo tłuszczu nazbierało się raprem 300 ml, więc po 150 ml w każdą pierś. Niezbyt dużo. Acha , miałam robione metodą PRP, to znaczy do pobranego mi tłuszczu została dodana krew, pobrana w trakcie zabiegu, około 200 ml. Tak zrobiony "preparat" pozwala na szybsze ukrwienie pobranego tłuszczu i odżywienie go, przez co szybciej "aklimatyzuje" się w piersiach i mniejsza ilość zostaje wydalona przez układ limfatyczny. Bardzo ważna informacja dla chcących powiększyć piersi. Palenie praktycznie wyklucza ten zabieg!!! Palenie powoduje zwężanie naczyń krwionośnych, co z kolei powoduje niedożywienie wprowadzonych komórek tłuszczowych. Niedożywione obumierają i zostają wydalone. Tak więc jak ktoś ma sporo pieniędzy to oczywiście niech jara, ale niech się nie dziwi , że nie zadzialało. ;). Nie można też właściwie przez miesiąc w ogóle dotykac tych piersi, nawet jeśli mają zgrubienia - wchłoną się same. każdy masaż powoduje wzrost ciśnienia w piersiach, co z kolei powoduje niszczenie nowych komórek, no i przez pierwsze godziny przez zabiegu , najlepiej 2 dni trzeba opatulać nowe piersiątka, bo ciepło sprzyja przyjęciu się tłuszczu. Teraz czuje się tak, jakby mnie ktoś obił bejsbolem. Zrobiłam sobie zdjęcia przed zabiegiem, i dzisiaj jak na chwilę zdjęłam ubranko uciskowe. Więc jeśli ktoś chce to moge je przesłać, natomiast na efekty końcowe muszę jeszcze poczekać, ale jestem dobrej myśli. Nie mam zgrubień, jestem tylko jeszcze opuchnięta, a już wygląda nieźle. I bez podejrzeń , bardzo proszę o jakąkolwiek reklamę, bo to naprawdę żenujące co tu się momentami wyprawia.

Gość Hela z wesela
to wracaj na forum o lipolizie. Jesteś tam wystarczająco znana:) Tu jest wątek o BJ!

Gość a dla mnie
to brzmi sensownie :-)

Gość a dla mnie
chodziło mi o bess

Gość bess79
Do Hela z wesela. Pozwolisz, że będę pisać tu gdzie mi wygodnie. Robiłam body jeta i ten zabieg opisałam. Za to Ty powinnaś chyba wrócić na forum o generalicji, bo rozkazy wychodzą Ci celująco.

Gość Hela z wesela
do bess79 Przepraszam, pomyliłam Cie z inna dziewczyną. Podobny nick. Sorry.

Gość CookieCrisp
Witam. Czytałam część tego wątku, ale wymiękłam w okolicach 15 strony. Mam kilka pytań i mam nadzieję, że ktoś mi odpowie. Jestem z okolic Krakowa i zastanawiam się nad Body Jet w Maestrii. Planuję sobie odessać tłuszcz z brzucha, bioder, pupy, ud wewnętrznych i zewnętrznych. To teraz pytania: 1. Czy Maestria w Krakowie jest godna zaufania? Czy szukać jakiegoś innego, bardziej fachowego miejsca? 2. Gdybym się decydowała na Maestrię to jakie byłyby dodatkowe koszty? Bo gdzieś tu na forum doczytałam, że trzeba dopłacić za leki i ubranie uciskowe. 3. Jak wygląda rekonwalescencja po zabiegu? Co trzeba robić, żeby sobie nie zrobić jakiegoś kuku? 4. Czy za jednym zamachem można odessać tłuszcz z tych wszystkich miejsc czy potrzeba osobnych zabiegów na każdą część ciała? 5. Po mniej więcej jakim czasie można zacząć ćwiczyć? (prawdopodobnie zabieg wypadłby mi w roku akademickim, a WF chyba mam obowiązkowy. A poza tym lubię ćwiczyć, tylko trening coś nie bardzo chce mnie wymodelować tak jakbym chciała). 6. Czy palenie papierosów jest jakimś przeciwwskazaniem? Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś odpowie na wszystkie pytania, albo chociaż na ich część :) Wiem, że powinnam je zadać na konsultacji, ale na razie cóż... Ciułam kasę na to odsysanie nieszczęsne, a chciałabym teraz wiedzieć, co mnie czeka :) Pozdrawiam serdecznie

Gość Maggie (Magda)
do CookieCrisp skoro ci się nie spieszy - to najlepiej pójdź tam - zobacz, porozmawiaj z lekarzem. To na pewno pomoże ci podjąć decyzję. A o WF przez jakiś miesiąc (conajmniej ) zapomnij :-)

Gość bess79
Hej. Co do pierwszych pytań dotyczących Maestrii nie odpowiem, bo ja robiłam gdzie indziej, co do kolejnych: Ja jestem dzisiaj 5 dzień po zabiegu, czyli jeszcze nie mam nawet zdjętych szwów po zabiegu, jestem cała obolała i posiniaczona, miałam robione uda zewnętrzne, brzuch, boki, banany pod pośladkami i retransplantację do piersi. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek ćwiczenia :(. Myślę, że o ćwiczeniach to można zapomnieć na przynajmniej 3 tygodnie. Po 10 dniach można dopiero robić delikatny masaż limfatyczny, bo ciało jeszcze nie jest gotowe na duży wysiłek fizyczny. Kilka okolic można zrobić w jednym zabiegu, ale ja z doświadczenia już wiem, że to chyba nie najlepsza decyzja. Nie mozna spać ani na boku, ani na brzuchu a i na plecach trudno po zrobieniu pośladków. Następnym razem chyba bym to podzieliła na etapy. Palenie zawsze jest jakims obciążeniem przy zabiegach chirurgicznych, bo spowalnia proces gojenia.

Body Jet dobrze robi dr.wyciszczak z wroclawia ma niezle ceny konsultuje za darmo takze w Opolu gabinet kosmetyczny KATARZYNA dzierzona 10 a 774414652 Bardzo profesjonalnie opisal mi zabieg bede robic uda i wypelniac tym tluszczem piersi .

Gość szobera
reklama reklama pranie mozgu juz od rana .... A ja ide na poprawki albo do kliniki sankowskiego albo do iq medica... i na pewno nie bedzie to body jet .... forma odsysania wodna czy mniej wodna tluszczu nie daje zadnych gwarancji ze nierownosci nie bedzie. Mam nadzieje ze za pare miechow bede cieszyc sie pieknymi nozkami;)

Gość tylko dla idiotów
body jet to największy błąd w moim życiu, robiłam brzuch 5 miesięcy temu, wyglądam nadal jak idź stąd i nie wracaj, nawet obrzęki mi jeszcze nie zeszły kiedyś miałam po prostu oponkę na brzuchu, teraz mam jakieś obleśne pagórki, bikini do końca życia chyba już nie założę pomijam to, że bardzo bolało, a do siebie wcale nie dochodzi się w 2 dni i wywalone w błoto 13 tysięcy - nawet po tylu miesiącach wyglądam gorzej niż przed zabiegiem, co więcej teraz wyglądam idiotycznie ze zgrubieniami i wklęśnięciami na brzuchu radzę dobrze przemyśleć ten zabieg, ja się dałam nabrać na te cukierkowe wizje, które są po prostu bzdurą!

Gość bess79
Do tylko dla idiotów. Kurcze trochę mnie przestraszył ten Twój post. U mnie mija tydzień, opuchlizna zeszła już prawie całkiem, mam tylko jeszcze sporo siniaków na udach, ale brzuch jest płaściutki. Mimo, że masaż jest zalecany dopiero w 10 dni po zabiegu, to ja masowałam się delikatnie już w 3 dniu. Póki co nie zauważyłam żadnych górek ani dolinek. U mnie na prawdę wygląda to dobrze. Kiedy Ty zaobserwowałaś te nierówności? Bo zaczynam się obawiać, że może dopiero wszystko przede mną? 5 miesięcy to strasznie długo, tyle, to się dochodzi do siebie po zwykłej liposukcji. No i te 13 tyś za sam brzuch to też ogromna kwota, ja za brzuch zapłaciłam ponad połowę mniej. Prawdą jest, że zabieg był bolesny momentami, ale teraz to bardziej dokuczają mi siniaki, bo to taki dziwny ból właściwie bardziej podobny do zakwasów niż do bólu. Według mnie u Ciebie to mogła być kwestia lekarza , który to wykonywał a nie samego zabiegu. Jest tu kilka niezadowolonych dziewczyn, którym została spartaczona robota. Mam nadzieję, że mi się mimo wszystko zakończy rekonwalescencja sukcesem..