Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość poz123
ja już po... obawiałam się ze zabieg będzie dla mnie bolesny ale okazał się nieprzyjemny i to też tylko chwilami, jest mnie teraz 2 litry tłuszczu mniej narazie jestem obrzęknięta i obolała więc wypoczywam :)

Gość feet
KTO MI DORADZI ? Chciałabym zrobić sobie bioderka i brzuch,mam kilka pytań. -czy można wykonywać taki zabieg chorując na niedoczynność tarczycy? -gdzie i u kogo polecacie taki zabieg? -ile zapłacę plus minus za biodra+brzuch ? - czytałam o powikłaniach typu nie równomierne odessanie tłuszczu,jak często się to zdarza? Bardzo proszę o pomoc :)

Gość Kryyycha
Ja jestem miesiąc po zabiegu na biodra i brzuch. Żadnych siniaków już nie ma. Obrzęk nadal występuje, ale czuć że tłuszczu nie ma bo te miejsca są twarde. Traktuje to codziennie pasem wibracyjnym i zamierzam udać się na endermologie. Nierówności żadnych na razie nie widzę. Boczki jeszcze trochę obolałe przy mocnym dotyku.

Gość poz123
nemo3377 jak tam twój stan? jak jestem mega obrzęknięta i fioletowo czarna na boczkach i dole brzucha. do tego jestem bardzo obolała ale jakoś daję radę. Mam nadzieje ze do świąt zejdą mi te obrzęki bo w nic się nie mieszcze ;) jak narazie to mam większy brzuch niż przed zabiegiem ;)

Gość wiewiora500
Ja jestem już po 3 masażu i wreszcie zaczęłam chodzić normalnie w spodniach. Ale efekt jest zarąbisty !!!!Dżinsy leżą super, żadnych fałdek, nic nie zwisa-brzuch płaska deska!!! Warto było!!!!! Niech każdy mówi co chce, ja wiem że na pewno poszłabym jeszcze raz. Ktoś mnie pytał po jakim czasie poszłam do pracy, otóż dosłownie po dwóch-trzech dniach. W kilogramach zgubiłam około jednego-tak przeliczając jeden litr tłuszczu=jeden kilogram wagi.

Gość feet
pomoże mi ktoś uzyskać odpowiedzi na zadane pytania? jeszcze bym miała pytanko dotyczące tych masaży...czy one są konieczne? I ile za nie się płaci?

Gość nemo3377
Poz123 czuje się srednio, siniakow nie mam ale obrzeknieta i obolala jestem strasznie, najgorzej jest usiąść, wstać no i ogolnie chodze jakas szalona i każdy dotyk boli, moj brzuch tak jak twoj jest duzo wiekszy niż był więc żadnych efektow jak narazie nie da się zaobserwować, mam nadzieje ze z czasem to wszystko zejdzie i już niedlugo bedziemy mogły zacząć masaze :)

Gość nemo3377
Wiewióra500 ile Tobie odessali?

Gość nemo3377
Wiewióra500 na jakie masaze chodzisz:)?

Gość poz123
nemo3377 jak twoje samopoczucie? masz jakieś dolegliwości?

Gość nemo3377
Poz123 obolala i opuchnieta jestem tylko strasznie poza tym to nic się nie dzieje, pierwszego dnia po zabiegu deam razy mi sie słabo zrobilo ale teraz już jest ok.Czekam tylko na jakies efekty bo jak narazie to jestem grubsza niż bylam a no i kilka siniakow mi sie pojawiło a u Ciebie jak?

Gość poz123
ja też obrzęknięta strasznie jestem w nic się nie mieszcze, boki i dół brzucha mam granatowy,obolała jestem bardzo i każda zmiana pozycji nie jest dla mnie przyjemna. bardzo już bym chciała sie pozbyć się tych obrzęków żeby chociaż ciut zobaczyć efekty

Gość wiewiora500
do nemo 3377 , odessali mi 1 litr, to pani doktor tłumaczyła jakbym zdjęła z brzucha 5 kostek masła-i tak jak na mnie to uważam że dużo. Chodzę na masaż limfatyczny, miałam je zacząć po 2 tygodniach, jednak tak długo utrzymywała się opuchlizna że musiałam przeczekać do 3 tygodni po zabiegu. No i całe szczęście, bo w tej chwili jeszcze podczas masażu w niektórych momentach podskakuje...Wydaje mi się że to kwestia indywidualna, niektórym szybciej schodzi i mogą się masować już po 2 tyg. Masaży powinno się odbyć 10, ja płacę 30 złotych za jeden. Dziewczyny nie martwcie się !!! Tak jest po zabiegu, mi też się wydawało że mam taki sam albo i większy brzuch niż przed-to wynik opuchlizny. Teraz już będzie z dnia na dzień coraz lepiej, jeszcze tylko co jest niefajne w tym momencie to ubrania-nie wszystko można nosić, mnie strasznie wszystko uwierało w brzuch i zostały mi leginsy i tuniki. Ale np dziś wskoczyłam w mega obcisłe jeansy i efekt jest wyborny!!!! Także głowa do góry, najgorsze już za wami!!!!

Gość wiewiora500
do feet , pytałaś o nadczynność tarczycy- nie wiem, u mnie w wynikach wyszedł wysoko cukier, kazali mi zbadać tarczycę -wyszło ok, więc mogłam mieć zabieg, nie wiem jak to wygląda jeśli ją się posiada. Ja miałam zabieg u dr. Osadowskiej w Poznaniu, ona przyjmuje jeszcze w Szczecinie. Płaciłam za brzuch 5 tys ze wszystkim już.Mogę ją polecić , jestem zadowolona. Co do nierówności trudno mi powiedzieć, u mnie jest ok. Sama też czytałam o tym w internecie, wydaje mi się że jak już chcesz sobie zrobić BJ to idz do doświadczonego lekarza i wtedy powinno być ok.

Gość poz123
ja robiłam też u Pani dr Osadowskiej i brzuch +boczki 7500zł , pani doktór mówiła ze właśnie masaz są ważne zeby nie było nierówności. Wiewióra500 gdzie robisz masaze?

Gość feet
Dzięki wielkie za odpowiedź ! :) Chciałabym sobie zrobić brzucho i boczki ,bo choć w miarę dbam o ciało biegam i ćwiczę to jednak oponka nie chce zejść,cholera wie czemu :/ Mam w poniedziałek termin więc będę wiedziała czy z tarczycą też można się odessać ;) Ceny zróżnicowane z tego co piszecie. Tam gdzie ja jadę drożej bo te dwie partie ciała od 9tys zł. Dlatego też pytałam od te masaże czy dodatkowo musiałabym za nie płacić. Jeszcze raz dzięki i piszcie o swoich efektach bo to ciekawi zwłaszcza osoby zainteresowane :)

Gość wiewiora500
do poz123 masaże robię w gabinecie w Grodzisku Wlkp A jak u Ciebie? już troszke lepiej ? Ja dziś byłam na 2 kontroli i jest ok, chociaż są niewielkie nierówności, ale pani doktor powiedziała że one zejdą. W gabinecie gdzie pobieram pani masażystka też twierdzi że to są jakieś zrosty po pękniętych naczyniach krwionośnych i trzeba to odprowadzić limfą. No i dziś miałąm wielką nadzieję,że wreszcie pozbędę się tego cudownego wdzianka, którego mam już serdecznie dosyć. Jednak lekarka powiedziała że dobrze byłoby żeby ponosiła tak długo aż mi rozmasują te zrosty.

Gość poz123
ja wczoraj miałam zdjęte szwy, ale obrzęk duży i sinikai tez ogromne, więc pewnie jeszcze trochę poczekam na efekt, masarze pewnie też nie prętko zacznę bo obalała bardzo jestem. Zabieg przeszłam ok to teraz muszę torchę pocierpieć :) Wiewióra500 sprawdzałaś ile centymetrów ubyło tobie w pasie?

Gość nemo3377
Monaliza zabieg robilam w klinice Bielenda na Biskupiej.Poz123 masz podobnie jak ja, zabieg przeżyłam za to teraz meczarnia, obrzęk duży, brzuch wiekszy niż mialam:( siniaki mam rodziło nie na brzuchu tylko na udach przy pachwinach, efektow narazie nie widać :(

Gość wiewiora500
memo3377 nie martw się ja też miałam siniaki w pachwinach, zaobserwuj - one się przesuwają z limfą w dół, ale już na pachwinach się kończą. Ja miałąm takie mocne że wysyłałam sms-a do pani doktor, z zapytaniem czy to normalne. Wszystko jest ok, teraz to już z górki, więc głowa do góry.

Gość wiewiora500
poz 123 niestety nie mierzyłam się ani przed , ani po więc nie umiem powiedzieć. Jedno jest pewne, teraz mam wcięcie w tali jak dawno temu...

po body-jet mam czerwone blizny, które nie chcą znikać. Jest ich w sumie 18, więc dosyć sporo i są widoczne. Smarowanie contractubexem nie pomaga. Zabieg miałam robiony w styczniu, opinia lekarza-w końcu zbledną, nie wydaje mi się pocieszająca, bo one ani drgną. Zna ktoś może jakieś sposoby na to, żeby blizny zrobiły się bledsze?

Sarossa, ja mam to samo. Już od roku... Przebarwienia nie schodzą. Chirurg wysłał mnie na pixel i dodatkowe masaże. Wydałam w sumie dodatkowo 2 tys.zl na nic! Jeśli ktoś wie, jak pozbyć się tych przebarwień, to również będę wdzięczna za informacje!

Gość wiewiora500
hej dziewczyny, jakie blizny? pierwsze słysze o czymś takim? na jakim etapie one wam wyszły? i jak one wyglądają? są pionowe, poziome? ja niczego takiego nie mam, mam nadzieję że mi nie wyjdzie ? odpiszcie proszę.

Gość janka153
Zbyt płytko prowadzona sonda uszkodzenie warstwy właściwej skóry i stąd te blizny - szkolenie na skróty się kłania

Dokładnie to powiedział mi inny lekarz: zbyt płytko przeprowadzona kanula. To nie są klasyczne blizny, ale czerwone przebarwienia na skórze. Janka, wiesz może,czy można je jakoś usunąć? Z góry dziękuję za pomocną radę!

Gość janka153
Spróbuj jonoforezy jodowej- powinno trochę pomóc

Gość poz123
mam pytanko czy re czerwone blizny są widoczne od razu czy po jakimś czasie??