Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZadużoPracującamama

Jak tanio kupic podręczniki szkolne - promocja w merlinie

Polecane posty

Gość mona88b
podreczniki szkolne tylko w matrasie , teraz maja nawet promocje do - 20% , moim zdaniem lepiej kupować jak się rok szkolny kończy bo jest znacznie taniej i taki sam na dobrą sprawe wybór, mama z mała wypłatą czy student na pewno wyjdzie zadowolony.

Gość gość
tanio, to w tym merlinie tak nie jest wolę księgarnię Orlą

Gość temele30
Można rzucić okiem na inbook.pl - z tego co pamiętam mieli duży wybór podręczników w naprawę bardzo fajnych cenach!

Gość Kosmooosik
ja mogę polecic http://ksiegarnia-internetowa.pl/ robię tam wszystkie zakupy, zarówno podręczniki a i jak potrzeba prezentu to i fajne tanie książki się znajdzie

Gość Precilka
Na inbook.pl tanie są nie tylko podręczniki,a le też rózne akcesoria do szkoły - super opcja, bo możemy zrobić sensowne zakupy w jednym sklepie, do tego wybór, jeśli chodzi o akcesoria, nieprawdę mają spory !!

Gość gość
Warto też kupować w hurtowaniach lub sklepach specjalizujacych się sprzedażą podręczników np. szkołą, które zamawiają też wyposażenie, wtedy można liczyć na rabat. Zobacz sobie np. ten sklep http://edusklep.pl/ Zgadajcie się w kilka mam i zamówcie, na pewno naliczą rabat.

Gość meliśka33
Ja zamówiłam wszystko na inbook.pl - naprawdę tanio, zaoszczędziłam na dwójce dzieci jakieś 150 zł spokojnie w porównaniu do cen u nas w księgarni

Gość Mefer8
Warto sprawdzić przed rokiem szkolny ofertę w internetowej księgarni pod bardzo łatwym do zapamiętania hasłem ksiegarnia-internetowa.pl

Gość Preszzz
Też polecam Inbook - wiele szukałam ostatnio, gdzie kupić najtaniej - i wyszło, że właśnie tam, do tego przesyłka 3,99 zł

Gość gość
inbook najtańszy, przynajmniej te, co my ich potrzebujemy, niestety nici z darmowych w tym roku, może w przyszłości ;/

Gość gość
Trochę rzeczy mojego ulubionego polskiego pisarza pana Pilipiuka udało mi się tanio kupić w księgarni internetowej Edyp -www.edyp.pl Warto tutaj zajrzeć, cenowo jest bardzo konkurencyjnie. Zwłaszcza jak robią wietrzenie magazynów to można fajnie zaoszczędzić. Mają rozbudowaną bazę tytułów i pisarzy, są polscy autorzy i zagraniczni, różne gatunki książek, w tym sporo poradników, bajek itp.

Gość gość
Dobre ceny i fajnych autorów można ustrzelić na stronie www.edyp.pl To w sumie niedawne moje odkrycie jeśli chodzi o księgarnie internetowe. Wcześniej zamawiałem głównie gdzie indziej. Tutaj też atutem jest na pewno tania i szybka wysyłka. Ja wybieram najczęściej paczkę w Ruchu, to nie dość, że sprawnie przesyłka dociera to jeszcze kosztuje raptem piątaka.

Gość gość
Wszystkie pozycje, jakich dotychczas szukaliśmy, udawało się znaleźć w dobrej cenie na Livro - za każdym razem, każdy tytuł. Ale to już od kilku ładnych lat w sieci jest zdecydowanie najtaniej i w przypadku księgarń internetowych to się nie zmieni. Raczej trudno będzie uniknąć zamykania stacjonarnych sklepów z książkami...

Gość gość
W Empiku Online zrobili już kategorię z podręcznikami - dobre ceny. Zresztą - musisz sobie porównać, ale jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby stacjonarnie mieli gdziekolwiek taniej. Raczej za każdym razem robimy jedno duże zamówienie, bo wtedy często jeszcze jakieś dodatkowe rabaty się przytrafiają.

Gość pakost

Ale tędy kupowaliście - empik.com/podreczniki-szkolne ?

Online ceny są takie same, jak stacjonarnie, czy czymś się różnicą?

Nawet minimalnie? Ktoś może mi jeszcze potwierdzić, że faktycznie przez net było taniej? Jakieś takie sprawdzone porównanie? 

Gość jaipur

Bonito ma dużo promocji. Ktoś napisał, że pod koniec roku szkolnego jest taniej. Nie jest to do końca prawda, bo ceny katalogowe są takie same wszędzie. Jedynie można polować na kupony zniżkowe. 10 czy 20%. I rzeczywiście teraz jest taniej, ale we wrześniu czy pod koniec sierpnia księgarnie szczególnie te internetowe także mogą mieć promocje.