Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurelka2009

Jakie jest prawdopodobienstwo ze dziecko bedzie białe?

Polecane posty

Gość eurelka2009

Przez kilka lat mieszkałam w Londynie, teraz wrócilam do Polski. Jestem z zajefajnym facetem, no ale jest problem. Jestem w ciaży. Na 100% ojcem dziecka jest czarnoskóry. Jakie jest prawdopodobienstwo,ze dziecko urodzi sie biale?

Gość dfds
rozumiem, że ojciec dziecka i Twój zajefajny facet to dwaj Panowie?

Gość jaafjaja
i po co się było puszczać na wyspach?

Według zasad genetyki: 1/4 dziecko białe 2/4 dziecko mulat 1/4 dziecko czarne

Gość olalalalalalagaaaaaaaaaaa
a co, chcesz wmowic ojcostwo swojemu obecnemu partnerowi? przeciez wiadomo, ze dziecko z czarnoskorym bedzie mialo rysy, typ urody typowy dla czarnoskorych, mimo, ze przykladowo cera bedzie jasniejsza

Widzisz, trzeba było się puszczać z białym, to wtedy bez problemu wkręciłabyś swojego "zajefajnego faceta" w tą ciążę.

Gość gatnom
Bardzo małe prawdopodobieństwo, że dziecko będzie białe. Na 90% będzie to mulatek z czarnymi oczami i kupą kędziorków na głowie. Niestety albo i stety.

szkoda że ten 'zajefajny facet' ma taką psychiczną dziewuchę która nie dość że puściła sie, to jeszcze teraz chce wrobić 'zajefajnego faceta' w dzieciaka :O

Szanse niemal zerowe, żeby je z białym pomylić. Nawet jak będzie miało białą skórę, to i tak będą wełniste kudły, czy szerokie wargi etc.

A to nie jest tak, że jeśli ciemnoskóry mężczyzna nie jest mulatem ani nie ma "jasnoskórych" przodków, to jest homozygotą dominującą i z białą (homozygota recesywna) kobietą może mieć tylko mieszane dzieci- same mulatki? Dopiero mulat moe mie i biae dyieci, i mulatw. Jeđli dobrye pamitam

Gość eurelka2009
nie wasza sprawa kto z kim sypia, pytam tylko o prawdopodobienstwo tego ze dziecko bedzie biale

Gość gatnom
więc ci odpowiedziałem, masz na to 0%, no przy dobrym powiewie, jeśli ciemnoskóry był mulatem, masz ok.3%

Gość alesta ja pocieszyli hahahahah

Gość wroc do anglii
moze jeszcze zdazysz usunac, a pozniej bedziesz opowiadac : " ja to bym nie mogla z murzynem"

Gość Będzie czarne to oczywiste
geny czarnoskórego są silniejsze, czyli kręcone włosy to gen dominujący, czarny koror skóry, ciemne oczy, duże usta, szeroki nos to są wszystkie geny dominujące

"Będzie czarne to oczywiste" Co Ci jest cholera jasna oczywiste?:D:D:D No ja biologii nie miałam od 3 lat już, ale z tego co pamiętam to geny recesywne też mają szansę się ujawnić w następnym pokoleniu:D Dziecko zapewne będzie po prostu mulatem.

Gość pamietaj by od tego zajefajneg
sciagac alimenty, badz kobieta!!!

Gość ja pierdacze
kurde, ja to bym sie cieszyla, ze bede miala sliczne bezowe dziecko, a nie jakas biala glizde :P

Gość gość
a jak do czarnej kawy dodasz mleko to co Ci wyjdzie?

Gość gość
Żadne nie będzie białego zawsze wyjdzie ciemnoskóre ..... id io ci

Gość gość
zalezy kto ma silniejsze geny. Jesli to on ma silniejsze geny a to bardziej prawdopodobne bo ludzie czarnoskorzy przewaznie maja silniejsze geny to dziecko bedzie czarnoskore jesli natomiast ty masz silniejsze geny dziecko bedzie na twoje szczescie biale. Chociaz moze stac sie tak ze dziecko moze byc mulatem tzn polaczenie sie 50 procent twoich genow i 50 proc genow ojca dziecka :)