Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauris88

Podoba mi się brat mojego faceta. Zwariowałam!!!!!

Polecane posty

Gość Lauris88

Naprawde nie wiem co się ze mną dzieje. mam 20 lat i od 2,5 roku jestem w związku ze świetnym facetem ( obecnie ma 25 lat). Wszystko jest super, on jest cudowny, dobrze nam sie układa, w jego rodzine jestem akceptowana. Ale jest jeden problem, jego starszy brat. Kurde no nie wiem co mi sie stało, ale on mi się podoba. Podle sie z tym czuję. Facet jest 9 lat starszy ode mnie, od 2 lat jest żonaty, ma małe dziecko. Nie czuje do niego nic specjalnego, nie ma żadnej miłości. Nie wiem co to jest, moze fascynacja? nie mogę sobie z tym poradzić. Już kiedy go poznałam, pomyślałam ze jest super. Zawsze wesoły, zabawny, wygadany, umiejący prawić komplementy. W sumie troszkę typ kobieciarza. Lubie z nim rozmawiać , zawsze ma dla mnie jakieś miłe słowo, poprostu fajny facet. I nawet nie chodzi o to że przystojny, bo mój chłopak obiektywnie jest od niego 100 razy przystojniejszy. Kiedyś już miałam taki napad, że zaczął mi sie podobać ale jakoś mi przeszło. A teraz znowu to powróciło i to tak,że aż śni mi się po nocach. Nie mam zamiaru nic z tym robić, bo kocham bardzo mojego chłopaka i nigdy w życiu nie chciałabym namieszać w ich rodzinie. Nikomu o tym nie powiem, bo aż wstyd. Dlatego chcę jak najszybciej wybić sobie z głowy tą durną fascynację. pomóżcie jak to zrobić. Pozdrawiam. Laura

Gość Burza morska
Trzeba przeczekać i tyle, takie fascynacje się zdarzają. To męczące, ale minie. Dobrze, że na tym poprzestajesz.

Gość Lauris88
ale ja naprawde koszmarnie się z tym czuje. Złapałam się na tym że w jego towarzystwie ciągle poprawiam włosy, makijaż, czasem nawet czuje się zażenowana przy nim. boże poradzcie. Niech ktoś jeszcze coś napisze

Gość Lauris88
dlaczego nikt wiecej nie chce wypowiedziec sie na mój temat. ja naprawde potrzebuje porady

Gość nie jest zle
zawsze mogl to być facet twojego brata, dopiero byloby po ptokach ;)

Gość Lauris88
chcialabym przynajmniej skosztowac jego rowa, jajeczek i kutaska... myslicie ze jest jakas szansa?

Gość gbupupupupupupppu

Gość niiuppupupupupupup

Gość Lauris88
mam nadzieje ze ktoś mi odpisze:(

Gość Balibinaaaaaa.
zauroczył cie on i tyle, albo cos na zasadzie zakazany owoc...

Gość Gabi7777777
domyslam się ze cię to meczy, ale nic z tym nie rób i pod zadnym pozorem ikomu nie mów. jeszcze sie rozniesie i bedzei ci głupio, albo w gorszej opcji stracisz faceta

nie za ciekawa sytuacja. chyba też bym się bala że ktoś cos zauwazy. moze ci przejdzie, skoro piszesz ze już tak miałas kiedys i przeszło

Gość nanaGB
mam ten sam problem jestem zmoim facetem 5 lat i jego starszy brat ma zone i dwojke dzieci jest ode mnie straszy o 7 lat. U mnie jest\trochę gorzej bo ja też mu sie podobam i chce zebysmy oboje zdradzili swoich partnerów ;/

Gość AdministratorNaKafeterii
nanaGB - namierzam Twoje IP i dam znac rodzinie co sie szykuje.