Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość ja_kwitnąca
Przecudny,no smarkaty jesteś, bo że brunet to fajnie :)) A zreszta większość panow w okolicach 40 woli młodsze, więc o czym ja tutaj gadam ;)

ej to nie portal randkowy :D:D:D:D:D:D Olka jestes?? pytałam cie czy juz na zewnatrz ktos zauwazyl,ze miedzy wami cos nie tak sie dzieje... ale cie nie ma ;(

Gość ja_kwitnąca
własnie czekam kiedy Olka przyjdzie i mnie wyrzuci :)) no ale ile dodatkowych rzeczy sie o rodzynkach dowiedziałysmy ;)))

dla mnie to sobie mozesz tu siedziec ile chcesz moge cie o cos spytac? co zrobilabys tak naprawde na miejscu Oli? przynajmniej atrzac z perspektywy wiekowej jak rozumiem ;)

Gość ja_kwitnąca
napisałam,że gdybym była mądrzejsza, to rozwiodłabym się wtedy. Nad czym się tu w ogóle zastanawiać, jesli ona go nie kocha?

Gość ja_kwitnąca
Przecudny, nie nabijaj się ze mnie! ja tu juz prawie rycząca ... (resztę sobie dopowiedz)

Gość olka_zdrada
No widzę, że tu wesoło ;) Bawcie się dobrze !!!

Gość ja_kwitnąca
Przecudny, ja tam nikogo brać nie chcę. No ale słabośc mam do szpakowatych , szczególnie jak maja seksowny mózg ;)

Gość ja_kwitnąca
Ola, wesoło, to prawda i możesz nawet Przecudnego brać, bo ja jestem za stara :))

Gość olka_zdrada
O znajomych?? Unikam spotkań w parach, wolę jakoś teraz spotkać się z kumpelami - kilka z nich wie, ale są i tacy "z jego strony", którzy nie mają zielonego pojęcia.

Gość i jeszcze
Ola życzę Ci na weekend żebyś znalazła w sobie odwagę motyki i ruszyła na słońce. Jeśli nie kochasz męża to podaj mu walizkę,worek,torbe czy cokolwiek innego i powiedz żeby honorowo sie wyniosł,że w Twoim życiu nie ma dla niego miejsca i może powinniście się rozstać żeby zobaczyć czy za soba tęsknicie. Bo może jeszcze zanim pozew nabierze mocy i zanim sędzia powie że rozprawę czas zaczynać to uznacie,że nie potraficie bez siebie życ. Jak sobie pościelesz..... ale to w końcu Twoje własne łóżko i jeli Ci tak wygodnie to śpij ;)

Gość olka_zdrada
Kwitnąca widać że jesteś rycząca ... i nie wypowiadaj się za przecudnej ... Narazie jako muszę skończyć jedno, zapomnieć o Ktosiu, a potem zobaczę co los przyniesie

Gość ja_kwitnąca
Olka,rozbawić Cię chciałam, oj nie obrazaj się:)

Gość i jeszcze
Ola -kolejność masz dobrą i to najważniejsze!!!! a los Ci na pewno przyniesie coś dobrego,uwierz w to i zepnij się na weekend,żeby pozbyć się w końcu tego rzepa z ogonka ;)

Gość ja_kwitnąca
Przecudny, teraz mowisz,ze zajety jesteś,a acały czas tu do Olki się uśmiechasz?! :)) Męski, dziękuję bardzo za docenienie. Zareczam,że i Przecudny, by się obejrzał za mną;))

Gość olka_zdrada
i podobno nie lubisz bab ;P Ok, życzę wszystkim miłego weekendu.

Gość ja_kwitnąca
Przecudny to bez bab raczej życ nie moze :)) a poza tym wszystkie Ole sa fajne, z doświadczenia wiem! Ola, wiesz plan masz dobry, ale nie upieraj się zbytnio przy tym zapomnieniu, ono moze sie nigdy nie zdarzyć, jeśli to był ktoś ważny. Ktoś kto obudził Cię do zycia, a oni czasem pojawiają się własnie tylko po to, to zachowaj w sercu ciepłe wspomnienie i idz do przodu, z wiarą,że jesteś szczęsciarą, powodzenia Ci życze :)

Gość olka_zdrada
Nie mówię, że wyrzucę go z serca, bo to raczej niemożliwe. Myślałam, że to przeznaczenie, ale pomyliłam się ... Ok spadam

Gość ja_kwitnąca
Ola, jak przeznaczenie, to wszytsko jeszcze się moze zdarzyc :) a Przecudny Cię ciągle podrywa, lobuz jeden :)) Przecudny, a może to Ty jesteś ten ktoś? :)