Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniadolly

jak zwalczyć rozstępy

Polecane posty

Gość aniadolly

hej dziewczyny.jestem już na końcówce ciązy i niestety mam wszędzie rozstępy.piersi,brzuch i co najgorsze całe uda,od dołu do góry.czym je teraz mogę smarować żeby zmalały i zbledły?stosowałam przez cały czas krem dla mam w ciązy ale jak widać nic to nie dało.ratujcie.jakie znacie sposoby?

Gość Mundzioł
klamrami spinac lub agrafkami. żelatyne dodać by sie galareta bardziej ściela

Gość intra
JUZ ZA POZNO JAK MASZ ROZTEPY TO SIE ICH JUZ NIE POZBEDZIESZ SAMA MAM ROZTEPY PO DWOJCE DZIECI I NIC ICH NIE ZLIKWIDOWALO CO PRAWDA SA TYLKO NA BRZUCHU I DLATEGO JAK TYLKO BEDZIE MNIE STAC ZROBIE SOBIE PLASTYKE POWLOKI BRZUCHA

Gość aaaallllaaaa
na wizaż.pl są porady jak pozbyć się rozstępów Pozdrawiam i Powodzenia

Gość załaamaaaanaaaaaaaaaa
niekoniecznie jest to spowodowane złym dbaniem o siebie... Ja schudłam 20kg - w pół roku (więc nie za szybko , podręcznikowe mniej niż 1 kg/tygoddniowo chudłam...). Do tego- cały czas - prysznice zakończone lodowatą wodę, mocne peelingi 2-3 razy w tygodniu, dobre balsamy ujędrniające/antyrozstępowe (vichy, elancyl) + ćwiczenia codziennie... I co? Rozstępy mam wszędzie - dosłownie od kostek do piersi! Jestem załamana... co z tego,że mam extra figurę jak nie mogę założyć szortów itp. Najgorsze są na łydkach (z tyłu, na udach i na kościach miednicy), a poza tym całej wymienionej powierzchni - tylko,że małe i krótkie. I co ja mam z tym zrobić?!

Ja uzywalam Huile Tonic firmy Clarins. Bardzo pomogl, u mnie np. nic nie widac! Polecam wszystkim dziewczynom, ktore maja predyspozycje do rozstepow (ja mam). Problem w tym ze to drogi produkt tu w USA kosztowal 50$ (to tez drogo) ale bylo warto. Ja uzywalam tonic od samego poczatku ciazy, ale moze i ten tonic pomaga zwalczac rozstepy.

Gość aniadolly
widzę że nie którym humorek dopisuje.ciekawe jak by sie czuli jak im ktoś by tak odpisał.nie ważne. nie wiem jak to dziadostwo zwalczyć

Gość trytrytryk
Ja jestem szczupla osoba, w ciazy przytylam tylko niecale 6kg, kremy stosowalam od poczatku a rozstepy i tak sa niestety

Gość niestety rozstępów
nie da rady sie pozbyć. tylko ewentualnie laser, czy inne zabiegi

Gość aniadolly
a jak je wybielić?czy same zbledna?

Witajcie:) jestem redaktorka Mamopedii, pierwszej encyklopedii dla mam, tworzonej przez mamy ambasadorki. Chciałabym służyć Wam radą przy wykorzystaniu zasobów Mamopedii. Wracając do wątku... Rozstępy "(...) pojawiają się (...) aż u 60 proc. (niektóre źródła podają, że nawet u 90 proc.) kobiet. (...)" aniadolly, chciałabym Cię zachęcić do zapoznania się z artykułem, który znajduje się w naszej encyklopedii. Mam nadzieję, że znajdziesz w nim cenne wskazówki, dotyczące tego jak poradzić sobie z rozstępami. http://mamopedia.pl/ciaza/polog/rozstepy Powodzenia!:) Ela, redaktorka Mamopedii

Gość gość
XekMeglRRNVQo24R93CNLaIR