Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ponury Książe

No dobra. A jaki krem do stóp?

Polecane posty

5 minut temu, Baba napisał:

Tylko po depilacji używam balsamu. Nie nakładam żadnego kremu na nogi. 

Wieczorem tylko pięty jakimś mocznikiem.

To musisz mieć dobra skórę, ja bym wyschła na wiór, to jedno. Drugie, bardzo lubię kosmetyki i to wszystkie zarówno makijażowe jak i pielęgnacyjne. Staram się jednak nad sobą panować i nie robić zapasów więcej niż 1 opakowanie danego produktu w zapasie i nie otwierać nowego zanim skończę stare, by mi nie zostawały resztki, co to potem ani zużyć ani wyrzucić. 

Jak mi się wydaje, że mam dużo to idę odwiedzić moją sis, wtedy wiem, że mam mało i wszystko pod kontrolą 😉  😂

Ty masz tak z zapachami to wiesz o co chodzi 😉 

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Bez przesady, nie obraziłam jej 

Niedługo już nic nie będzie tu można skomentować.

Ani nikt nie obraził ciebie. Twój forumowy modus operandi opiera się na tym, że wcinasz się zawsze zarzucając nielubianej stronie najgorsze pobudki, podczas gdy sama, jak to ładnie lubisz używać tego słowa, jesteś kanistrem. 

Przed chwilą, Miecz napisał:

A możesz chociaż raz odpuścić? Jest fajnie. Po co to psuć? Twoje zdanie już chyba każdy poznał, a nowych tutaj nie ma.

Ale co jest fajnie? Że Gena znowu kogoś obraża jak co rano? I mój jednozdaniowy komentarz popsuje ci armosferę?

To chyba raczej ty zaczynasz dzielić wlos na czworo a 5 linijek później oskarżysz mnie o rozwalenie tematu. Dlatego nie wchodzŵ w takie gierki. Nara.

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

Ani nikt nie obraził ciebie. Twój forumowy modus operandi opiera się na tym, że wcinasz się zawsze zarzucając nielubianej stronie najgorsze pobudki, podczas gdy sama, jak to ładnie lubisz używać tego słowa, jesteś kanistrem. 

Po prostu co rano widzę, że kogoś obrażasz. Spójrz sobie z boku. 

Dobra, bo już widzę drama się robi. Również nara.

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

.... ja bym wyschła na wiór...

Przy niesprzyjających okolicznościach nie do takich rzeczy dochodzi.

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Ale co jest fajnie? Że Gena znowu kogoś obraża jak co rano? I mój jednozdaniowy komentarz popsuje ci armosferę?

To chyba raczej ty zaczynasz dzielić wlos na czworo a 5 linijek później oskarżysz mnie o rozwalenie tematu. Dlatego nie wchodzŵ w takie gierki. Nara.

gruba wypad z tematu XD

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Po prostu co rano widzę, że kogoś obrażasz. Spójrz sobie z boku. 

Dobra, bo już widzę drama się robi. Również nara.

Nie masz koleżanek przy boku to się żegnasz? Ostatnio to samo mnie zarzucałaś. 

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Nara.

O to mi właśnie chodziło.

👋

Przed chwilą, Śliwka is Back napisał:

Btw również polecam krem z mocznikiem na noc 🙂

No to ja też polecam. Może baby z forum mają ośrupane paznokcie za to stópki są gładkie 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Miecz napisał:

Przy niesprzyjających okolicznościach nie do takich rzeczy dochodzi.

Pewnie tak, moim zmartwieniem jest delikatna, cienka cera ze skłonnościami do przesuszeń. 

To musisz mieć dobra skórę, ja bym wyschła na wiór, to jedno. Drugie, bardzo lubię kosmetyki i to wszystkie zarówno makijażowe jak i pielęgnacyjne. Staram się jednak nad sobą panować i nie robić zapasów więcej niż 1 opakowanie danego produktu w zapasie i nie otwierać nowego zanim skończę stare, by mi nie zostawały resztki, co to potem ani zużyć ani wyrzucić. 

Jak mi się wydaje, że mam dużo to idę odwiedzić moją sis, wtedy wiem, że mam mało i wszystko pod kontrolą 😉  😂

Ty masz tak z zapachami to wiesz o co chodzi 😉 

Tak, z tymi zapachami muszę nad sobą popracować. Wczoraj późnym wieczorem zamówiłam kolejne mgiełki. To nie jest tak, że mi kosmetyków brak. Mam i tusz i konturówki, i cienie do powiek w kredkach nabłyszczane, kremy do rąk, stóp, korektor, podkład, pilling, maseczkę, peptydowo miedziowa maska napinająca skórę twarzy itd. Problem polega na tym, że mam tłusta skórę i ograniczam te wynalazki. Czuję się przy wysokich temperaturach jak w beczce oleju.

4 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Pewnie tak, moim zmartwieniem jest delikatna, cienka cera ze skłonnościami do przesuszeń. 

Nawet nie wiem jaką mam cerę. Pomarszczoną to na bank.

7 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

No to ja też polecam. Może baby z forum mają ośrupane paznokcie za to stópki są gładkie 😄

Niekrórym gorzej pomaga na gruboskórność 😉

9 minut temu, Ponury Książe napisał:

Ja jestem tu jednym z młodszych. 

Dla mnie to bez znaczenia. Nie jesteśmy na portalu randkowym gdzie się szuka partnera w zbliżonym wieku.

1 minutę temu, Baba napisał:

Tak, z tymi zapachami muszę nad sobą popracować. Wczoraj późnym wieczorem zamówiłam kolejne mgiełki. To nie jest tak, że mi kosmetyków brak. Mam i tusz i konturówki, i cienie do powiek w kredkach nabłyszczane, kremy do rąk, stóp, korektor, podkład, pilling, maseczkę, peptydowo miedziowa maska napinająca skórę twarzy itd. Problem polega na tym, że mam tłusta skórę i ograniczam te wynalazki. Czuję się przy wysokich temperaturach jak w beczce oleju.

To ja mam zupełnie odwrotnie, jak zmyje makijaż i zrobię "wieczorną" pielęgnacje o 18,  to o 22 muszę powtórzyć proces 😏 

1 minutę temu, Miecz napisał:

Nawet nie wiem jaką mam cerę. Pomarszczoną to na bank.

Zmarszczki to inny problem. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Dla mnie to bez znaczenia. Nie jesteśmy na portalu randkowym gdzie się szuka partnera w zbliżonym wieku.

Babo, a zgubiłaś gdzieś dystans, a ja nie miałem złych zamiarów. Mam nadzieję, że Cię nigdzie nie uraziłem. 

17 minut temu, BellaS napisał:

Który to temat? Dowiem sie??

Wątek - Dziejowe Rozstrzygnięcie, niestety forum "na różowo" blokuje bezpośrednie linki do twoich wypowiedzi. 

Głupio wyszło. Ale po tobie nie spodziewam się już wiele, notorycznie się kompromitujesz.

Przed chwilą, Ponury Książe napisał:

Wątek - Dziejowe Rozstrzygnięcie, niestety forum "na różowo" blokuje bezpośrednie linki do twoich wypowiedzi. 

Głupio wyszło. Ale po tobie nie spodziewam się już wiele, notorycznie się kompromitujesz.

Niech i tak będzie, a między nami już żadnych interakcji nie będzie, nie lubie ludzi z kijem w dópie

Zmarszczki to inny problem. 

Jak za długo siedzę w wodzie to jestem strasznie pomarszczony😴

1 minutę temu, Ponury Książe napisał:

Wiem, że żartujesz, ale trochę przystopuj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się