Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto-krotka1987

JAK ROZPOZNAĆ CIĄŻĘ PRZY BRANIU TABLETEK ANTY?????

Polecane posty

Gość sto-krotka1987

wiadomo - tabletki dają 99% pewności, więc istnieje możliwość wpadki. jak rozpoznać ewentualną ciążę? czy wtedy nie pojawia się krwawienie z odstaienia?

Gość kiedy test wychodzi pozytywny

Gość sto-krotka1987
ale ja nie jestem ciąży nie chce robić testu tylko zamierzam brać anty i pytam. bo to krawienie jest sztuczne, nie jest miesiączką, bo przecież nie ma owulacji. czy więc nie wystąpi kraienie pomimo ciąży?

Gość UUUUUUUUUUUPP

Gość ggggggggggggg
bardzo proszę o odp

wydaje mi sie, ze bylby to jedyny objaw wczesnej ciazy, tzn brak krwawienia z odstawienia. przeszukalam tez google, ale nic o tym nie jest napisane. nie martw sie jednak na zapas, tabletki sa naprawde bardzo suteczne w przypadku prawidlowego stosowania, tzn. nieprzekraczania 12 godzinnego czasu przyjmowania, braku biegunki czy wymiotow. ja bralam 5 lat z powodzeniem, po odstawieniu w 3cim cyklu zaszlam w zaplanowana ciaze. pozdrawiam!

Gość mamuska aaa
ja wpadlam biorac tabletki;) z doswiadczenia radze wiec bys zabezpieczala sie dodatkowo w wypadku choroby. ja przez 2 dniowe dolegliwosci z zoladkiem mam teraz maluskie dziecko;) a jak bylo z objawami hmm w sumie to zatrzymanie krwawienia ja zwalalam to na stres, odchudzamie, wymeczenie organizmu choroba