Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iumeran9

Moja córka przyniosła mi wstyd przed ludźmi, młodszy syn także

Polecane posty

Gość a ja mysle ze sa

a Ty jesteś zadowolona ze swojego życia zawodowego? Ważne że Twoje dzieci mają pracę, nie kradną, i z tego powinnaś być dumna. Córce doradź aby poszła na jakiś kurs, aby się rozwijała bo może ona naprawdę lubi swoją pracę... Co do syna alkoholika to może zabrakło mu wsparcia albo pomocy ze strony kogokolwiek, bardzo prawdopodobne że cała twoja rodzina była ślepa gdy coraz częściej sięgał po alkohol. Syn mechanik już taki jest i albo się pogodzisz z jego wyborami albo stracisz z nim kontakt potępiając go.

Gość iumeran9
Mój mąż sama się dorobiał. Mówiłam wtedy były inne czasy, nie było tak łatwo jak teraz dostac się np. na studia. A my to naszym dzieciom umożliwiliśmy. Tylko że te młodsze z tego nie skorzystały.

Gość sluchaj kobieto
twoje dzieci to lekarz i prawnik no i dlatego poprzewracalo ci sie kompletnie w glowie i na innych patrzysz juz z gory, kazdy inny to przynosi juz wstyd to jest zalosne :o

Gość iumeran9
Nie patrze na innych z góry, po prostu chciałam zawsze dla swoich dzieci jak najlepiej. Może orientacja seksualna to nie jest wina mojego syna, mój mąż się do niego od tego czasu nie odzywa. Córka sama sobie zgotowała taki los.

Gość moze twoja córka
tez chciała sie poswięcic rodzinie tak jak ty ale trafiła na złego człowieka tak w zyciu bywa po zapachu nie da sie poznac drugiego człowieka! a twoj syn coż tak chciał dla niego los!i nikt tego nie zmieni a juz na pewno nie ty!ty powinnaś wspierac swoje dzieci w trudnych chwilach a nie krytykowac wyzywac itp.im tez nie jest łatwo tym bardziej ze wiedza jakie nastawienie mają ich rodzice!Wiem ze kazdy chce dla swoich dzieci jak najlepeij ale wszystkiego w zyciu miec nie mozna!A twoim błędem jest to,ze porównujesz je do reszty rodzeństwa jeden sie rodzi geniuszem drugi tumanem taki jest nasz los!

Gość taka mamuśka to skarb
Jesli nie bija ,nie pija w melinach i nie kurwią sie na przystankach autobusowych to nie narzekaj ,bo naprawde wyrodne dziecko to by Ci po prostu pysk oklepało

Gość no to przypomni jakie relacje
łączyły syna i ojca jak dojrzewał? I tu masz odpowiedź...

Nie, nie kochasz dzieci, skoro liczy się dla Ciebie przede wszystkim opinia sąsiadów, a nie szczęście syna i córki. I co z tego, że Twój syn jest gejem? Powinnaś go wspierać, bo i tak napewno jest mu ciężko. Ale nie, ty jeszcze bardziej go pogrążasz. A że córka jest fryzjerką, panną z dzieckiem... Ciesz się, że ma jakiś zawód, a nie wyciąga rączkę po zasiłek. Pomagaj jej w wychowaniu dziecka, a nie ciągle narzekasz. Czasu nie cofniesz, ale możesz sprawić, że wszystkim Wam będzie żyło się lepiej. Przestań marudzić i doceń swoje dzieci!

Gość jcgjcgkvhkgi
przecież to jest durna prowokacja jedzie tym na kilometry .... 🖐️

Gość iumeran9
Relacje syna z jego ojcem były poprawne, wtedy gdy dojrzewał również. Dopiero jak skończył 20 lat to przyznał się nam do tego, co przed nami ukrywał.

Gość ALE MATKA
Kojarzysz mi się z Panią Bukietową z takiego śmiesznego serialu pod tyt. " Co ludzie powiedzą?" Żadna matka z Ciebie!

Wiesz co jak to czytam to rzygać mi się chce. Co z ciebie za matka? A tak na marginesie to mój brat jest mechanikiem samochodowym ja mam wyższe i wiesz to on wcale nie jest wyrzutkiem. Bo dziś mając 33 lata jeździ porsche, a ja nie mam nawet mieszkania. Więc gdzie jest napisane, że wyższe daje szczęście?????

Nie masz prawa wypowiaac dzieciom wykształcenia skoro sama masz zawodówkę. I nie zasłąniaj się czasami i problemami z dostaniem się na studia skoro nawet nie masz matury.

Gość iumeran9
Od dziecka dawaliśmy dzieciom wszystko co im było potrzebne, były dobrze ubrane, nakarmione niczego im nie brakowało. Was może to zdziwi ale ja słysze codziennie jak ludzie wypowiadają się na temat homoseksualistów. A moja córka, ma marne wykształcenie, samotnie będzie wychowywała dziecko, od tamtego czasu jak kupiła mieszkanie blisko nas rozmawiałam z nią tylko kilka razy.

Gość racja cienka
Owszem moze studia były kiedys trudniej dostepne ale mature mogł zrobic kazdy chodź odrobinę ambitny. Ta "mamuska" zuzyła cała miłosc rodzicielska dla lekarzy i prawników bo jej imponowali a dzieciaki po zawodówkach odstawiła bo nie ma sie czym przed sasiadami chwalic .KRETYNKA jak dla mnie a gadanie ze robiła wszystko z mysla a ich szczesciu mnie rozwala ,robiła to co powinna przecież dzieciaki sie same na swiat nie prosiły. zrobiła urodziła to jej zasranym obowiazkiem było w "odchować"

Gość ten temat to jakas kpina
Kobieto co Ty chcesz od swojej córki? Niejedna fryzjerka może teraz więcej zarobić niż osoba po marnych studiach. Co do syna to musicie się z tym oswoić i tyle. Chociaż wydaje mi się, że zagladasz mu do łóżka. EH ZAL.

Gość to jest chore
jak wogóle mozesz tak mowic i myslec. Twoja corka oswiadczyla nieszczesliwej milosci i zapewne potrzebuje wsparcia a ty sie jej wstydzisz. Twoj syn sam nie wybieral ze chce byc homoseksualista i tez potrzebuje twojego wsparcia szczegolnie gdy twoj maz z nim nie rozmawia. Ja mieszkam na wsi gdzie wszyscy sie znaja i moja corka tez zaszla w ciaze i to jeszcze w czasie nauki szkolnej ale ja zamiast ja potepiac i dolowac to jej pomoglam. Corka skonczyla szkole poszla na studia zaoczne, ja jej pomagalam przy dziecku na, na studiach poznala wspanialego faceta ktory pokochal ja i jej coreczke i sa teraz szczesliwym malzenstwem i czekaja na przyjcie drugiego dziecka. Zastanow sie nad tym i nie mow ze nie maja szans do niczego dojc, a choc by nawet mialo sie tak tac to powinni miec w matce przyjaciela a nie wroga.

Gość Typowe gadanie mochera

Gość skoro córka
kupiła mieszkanie - to już znaczy, ze radzi sobie świetnie. Matka samotnie wychowująca dziecko kupująca mieszkanie to dowód, ze dziewczyna jest zaradna i nie patrzy, zeby kątem mieszkać gdzieś za darmochę tylko sama ciężko zapracowała na swoje cztery ściany. Jesteś mamuśką z niespełnionymi ambicjami, które próbujesz realizować poprzez swoje dzieci. Zapomniał wół jak cielęciem był?

Gość yeyjuu
Po pierwsze to na pewno prowokacja, wystarczy spojrzeć na sposób pisania, tak nie pisze kobieta która całe życie przesiedziała w domu na tyłku rodząc i piorąc na zmianę, do tego nie skończyła nawet żadnej szkoły. Po drugie ten tyk kobiet, żon i matek nie korzysta z internetu czy komputera. Dla nich to marnowanie czasu bo trzeba przecież dbac o swoją reputację. Po trzecie taka osoba się nie chwali na prawo i lewo swoim zyciem jeśli widzi w nim coś złego. Skoro dla takiej osoby zależy bardzo na tym co powiedzą o niej obcy ludzie to na zdrowy rozsądek, po co ma się wystawiać znów na wstyd, tym razem w internecie? Może i to tylko internet ale dla takich osób to różnicy nie ma, jest wstyd i koniec. Po czwarte najprawdopodobniej to dziecko które się nudzi. W wersji hardcore to córka takiej matki, oczywiście ta dobra córka. Po piąte... trochę dystansu do tego co czytacie. Wystarczy odrobina rozsądku i interpretacja paru faktów by wiedzieć co jest prawdą a co wymysłem.

Gość ciotka adelajda
racja taka matka to wstyd dla córki i katastrofa dla syna.Kobieto czy nie zastanawia cie fakt ze nikt na tym forum nie stanął po twojej stronie? Przemyśl to.

Gość dokładnie
skoro stac ją na mieszkanie to nie jest marną fryzjerką i to juz powinien byc dla ciebie powód do dumy ze sobie radzi! a co do mechaników mam w rodzinie kilku i muszę ci powiedziec ze to dobrze płatny zawód moj kuzyn nim jest i bardzo dobrze mu sie powodzi!! zmien swoje nastawienie do dzieci bo kiedys zostaniesz sama a wtedy bedzie juz za pozno na zmiany!a jezlei chcesz zacząc zmieniac swiat i ludzi własnie zacznij od siebie!

Gość kcxnjdsbc
To zwykłą prowokacja,bo ktora matka w wieku juz podeszłym byłaby tak głupia.

Gość od razu pisałam ze to prowokac
i miałam racje

Gość sssssssssfffff
oj beznadziejna prowokacja. To juz bylo tylko w wymiarze corka i syn sasiadki. Dokladnie to samo.

Prowokacja czy nie taki ciemnogród trzeba zwalczać za głupie myślenie