Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martusiaaa18

dieta Mż

Polecane posty

hej dziewczyny , jakos nie miałam czasu i ochoty pisać , ale na bieżąco śledzę wasze wypowiedzi . Chyba jesienna chandra . U mnie nie najgorzej , wagowo dobrze . Wszystko jest w stopce :) Pogoda dzis brzydka więc pewnie nie będzie spaceru , ale będą ćwiczenia . Zaczęłam ćwiczyć codziennie , może nie długo , ale jak na początek po kilkanaście minut . Nigdy nie lubiłam ćwiczeń . Wyszłam jednak z założenia , że jeżeli nie będzie spaceru np . tak jak dziś z powodu pogody musi byc inny ruch . Pozdrawiam .

Hej, Doti, fajne batony ale trochę drogie. Z tego co widzę to coś w stylu corny. Wczoraj byłam bardzo grzeczna i nic nie podjadałam. :) I efekty widać na wadze -już prawie wróciła do normy. Mam nadzieję że zacznie spadać. :D Dziś zjadłam już: na czczo -kilka śliwek plus woda na trawienie śn. jajecznica z wędliną i cebulą plus dwie kromki chleba w planie: II śn. jogurt z sucharkiem obiad: jeszcze muszę pomyślec :) podw. coś drobnego kolacja: sałatka z tuńczyka Dziś u nas podgoda paskudna -od wczoraj pada i jest zimno.

hejka dziewczyny u mnie na wadze...77,2 hurrra!!! wlasnie pije zielona herbate i uciekam do pracy :)zycze wszystkim zdrowego chudniecia i milego dzionka :)

Hello Kasia - Ty już schudłaś 9kg! Niesamowite, że tak dużo.Gratulacje ! Ja już po śniadanku - kromeczki razowca z wędlinką.Na drugie jabłko.Na obiad filet drobiowy z warzywami.Podwieczorek jogurt a kolacja hmmm...twaróg chyba. My chyba też dziś nie wyjdziemy bo jak na razie pada ale dziś po południu aerobik.:)

ja zaraz szamnę drugie śniadanie. :) Posprzatałam trochę ale pył nadal się trzyma. :( Aga, cieżko byłoby to przesłać -pełna wersja ma ok 350MB. Ale możesz sobie pobrać ten filmik z netu. Tutaj masz linki : http://rapidshare.com/files/273879879/Ty_te__mo_esz_mie__taki_brzuch.part1.rar http://rapidshare.com/files/273894804/Ty_te__mo_esz_mie__taki_brzuch.part2.rar

Ja będę się ważyć może w czwartek. Jadłospis napiszę wieczorem po kolacji. Dziś zacznę ćwiczyć na ten brzuszek i poszukam ćwiczeń na pupę. Gratulację zrzuconych kilosków dziewczyny!!!

zjadłam jogurt i 3 herbatniki. :) ja też chcę wrócić do ćwczeń ale czekam na okres więc nie wiem czy jest sens. Oj a tak dobrze mi szło w lecie. Ale od wyjazdu na urlop przestałam. :O

ja jakieś mięcho rozmroziłam -wygląda to na kotlety. Więc pewnie za jakiś czas się za to wezmę. Nie idziemy dzis na spacer bo pada.

U mnie też pada i jakoś zimno się zrobiło....wrrr Jak ja nie lubię takiej pogody. Robię porządki ubraniowe w szafie.:)

U mnie jeszcze nie pada o dziwo :) Załatwiłam w urzędzie wszystko mogę wracać hurra Taką mam ochotę na słodkie, że chyba drugie śniadanie to będzię kawa mrożona domowej roboty. Cieszę się też, że mogę powiedzieć, że mój stosunek do jedzenia zaczyna być coraz bardziej normalny, ale dalej KOCHAM :) Trzymajcie się w ten deszczowwy czas może jakaś fajna książka albo komedia.

A u mnie juz po obiadku -kotlet, fasola szparagowa i ziemniaki. W ramach podwieczorku zjadłam trochę bakalii. :)

Dziewczyny podpowiedzcie jak mam to ściągnąć , bo nie mam pojęcia jak to zrobić? Czy to jest płatne? Nie znam ang.

Aga tutaj masz instrukcję: www.shp.net.pl/modules.php?name=RapidShare#pobieranie Gdy pobierzesz jeden plik musisz odczekać ok 15min, aż będziesz mogła pobrać drugi.

hej dziewczyny dzięki za pocieszenie dalaj dzięki za fajny tekst bardzo mi się przyda u mnie dziś tak sobie lepiej niż wczoraj ale nie było rewelacji czułam cały dzień głód choć jadłam tak jak zwykle dziś planuje poćwiczyć i już od jutra od jutra napewno:)hehe wiem wiem miało być od dziś byłood dziś ale od jura bardziej drastycznie!!!!! śniadanie będzie inne zdrowsze:)3 maj cie sie ja spadam:)pa

Aga: Kliknij w Free user czekasz 95 sec klikasz w kółko DAWNLOAD czekasz aż się ściągnie Dzisiejszy jadłospis: I śn: owsianka z jogurtem II śn: kawa mrożona, 4 herbatniki, sucha kromka razowca Obiad: stek z warzywa z wody (marchew, groszek, fasolka szparagowa) Kolacja: Twaróg z pomidorkami No i przydałoby się poćwiczyć a jakoś tak sennie się zrobiło :) może najpierw kawa.

Już po ćwiczeniach są super chyba zrobie fotke brzuszka teraz i np. za miesiąc, żeby widzieć jakie są efekty. Może to samo z pupą :)

Ja po aerobiku...Superrr było ....;) Teraz czuję trochę głód ale lecę po wodę....:)

Hej, u mnie dziś waga już prawie prawie zgodna ze stopką. Uff w końcu wracam do normy. :D Oglądałam wczoraj fajny program na Tvn Style -Cała prawda o jedzeniu. Będą powtórki więc obejrzyjcie jeśli macie tę stację. :) Naprawdę warto. :) tu macie kiedy emitują http://www.teleman.pl/prog-1139389-cala-prawda-o-jedzeniu.html leci tez na BBC Lifestyle. Wczoraj byłam bardzo grzeczna. :D Nic nie podjadałam. A dziś zjadłam już : na czczo śliwki śn. kromka z bieluchem, kromka z wedlina i serem; kawa z mlekiem, II śn. jogurt obiad: jajko, ziemniaki i szparagówka, podw. ?? kolacja: twaróg chyba

Hej dziewczynki Ja juz dziś na miejscu, przeczytałam wszystkie wczorajsze wypowiedzi Dalaj - ja też mam tvn style - jest to mój ulubiony program, a z tym jedzeniem to pokazują fajne pomyły. Wczoraj byłam w Toruniu, naganiałam się okropnie, jadłam umiarkowanie - jedyny wyskoko to trzy pierniczki w pociągu, całe szczęście że nie miałam picia bo pewnie na trzech by się nie skończyło. Dziś znowu praca, domowe obowiązki a potem aerobic. Dziś na aerobic idę ostatni raz. Teraz będę chodzić na tenisa ziemnego i na flamenko.

Hello Melduję się na chwilę bo zaraz mam gości. Dalaj super.:) U mnie też dziś na wadze rano było 71,50kg :) Czuję się super bo inny już zauważają, że mnie mniej a to motywuje bardzoooooo.:) Dziś moje menu : Śniadanie - 2 kromki razowca z wędliną. II śniadanie - ciastko z gośćmi:) Na obiad też jajko,ziemniaki i sos koperkowy :) Podwieczorek - hmm... Kolacja - tuńczyk. Fajnie - flamenco , u mnie tylko aerobik. Ja to bym chodziła na salsę czy jakiś inny taniec chętnie.:) Ale na aerobiku też mi się podoba.:) Miłego dnia.Dziś u mnie słonecznie się robi choć na razie jeszcze zimno...

My pospacerowaliśmy trochę. Synuś poszalał. Teraz czekam a może zachce mu się spać. A wtedy zabiorę się za obiad. :)

obiad zrobiłam i zjadłam zgodnie z planem. :) Nie mam sił na nic. :O

Ja po odwiedzinach...Moja kumpela ( również mamusia 18 mies. chłopca) waży 57kg przy wzroście 1,70m.Wygląda super - nawet aż za szczupło.Zaraz Dalaj pomyślałam o Tobie, że TY jeszcze chcesz mniej...Na pewno wyglądasz świetnie... Ja trochę zgrzeszyłam bo i na II śniadanie i na obiad jadłam ciasto ( weselne) . Więc jeszcze tylko z mężem trochę obiadu zjem po 16.00 i to tyle na dziś.:) Kolację muszę sobie już podarować.:) Zostają herbatki, woda, kawa zbożowa..itp itd....:) A jak Wam idzie ????????

oj Doti, wiadomo że człowiek człowiekowi wyglądem nierówny. ;) U mnie gwarantuję ci że żadne kości nie sterczą i sterczeć nie będą gdy zrzucę te 1,5kg. :) U mnie masę tworzą mięśnie co przy moich lekkich kościach daje całkiem przyjemny widok. Mąż nie narzeka. ;) No to ładnie pogrzeszyłaś. Szkoda że aż na dwa posiłki jadłaś to ciasto. Teraz najlepiej jeśli już coś masz jeść to zjedz samo białko -jakieś mięso. :) Ja tymczasem grzecznie jem. Zaraz szamnę trochę bakalii w ramach podwieczorku. :)

Ściągłam ćwiczenia ale nie chcą mi się otworzyć, trudno coś jest nie tak. Czeka więc mnie jazda na rowerze. Na śniadanie bułeczka z serkiem kanapkowym Na obiad zupa ogórkowa. To tyle na dzisiaj. dalaj- jak to jest z płatkami kukurydzianymi CORN FLAKES, bo ja je uwielbiam jeść same bez żadnego mleka?

Aga, a rozpakowałaś pliki? Chodzi o to że musisz z tych kilku plików zrobić jeden o rozszerzeniu avi. :) Można to zrobić albo uzywając opcji windowsa albo ściągnać program np. winzip. :) Co do płatków to mają sporo kalorii ze względu na dużą ilość węglowodanów. Rozumiem że lubisz je podjadać?