Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmal21221213324

Czy jak rzucę palenie to urosnę ?

Polecane posty

Gość Karmal21221213324

Od początku ...Mam 16 lat palę hmm ok 6lat może więcej i to nałogowo i nie wiem czy jak rzucę to urosnę wiem że będę miał lepszą kondycję itp..Ale czy jest szansa na to że urosnę ?? obecnie mam 170cm mój tata miał ok 190cm mama ok 160cm siostra 170cm..Sorry że tak zamotanie piszę ale nie spałem 3dni i 3 noce ...Proszę o odpowiedzi ...

Gość Anastazja333420
Hmm nie mam pojęcia ale chyba urośniesz :) chodź Ja jak paliłam to urosłam :) więc nie wiem ...

Gość MarekGebert
Urośniesz!!! i będziesz się lepiej czuł ...

Gość 1234567....
no no jestem w szoku chcesz powiedzieć że palisz od 10 roku życia ??? może urośniesz jeszcze lub nie ?...to że ojciec miał 190 nie znaczy że i Ty do tylu dociągniesz a fajki rzuć mimo wszytko

Gość Karmal21221213324
10roku życia bądź 8 :/ wiem głupota ...Ale jest szansa że jeszcze podrosnę ??

Gość dont smoke
Moi kuzyni palili...I zawsze mówili, że palacze rosną... ale wolniej...I fakt jednego roku strzelili w górę... Mysle, ze jak rzucisz to urosniesz:)

Gość pani wszystkowiedząca
była kiedyś taka zasada że oblicza się średnią wzrostu obojga rodziców i dodaje 12cm jeśli ma wyjść wzrost ich syna(oczywiście przy prawidłowym rozwoju, nie zaburzony np. papierosami czy brakiem pokarmu) w twoim wypadku średnia z rodziców to 175cm +12cm wychodzi na to że 187cm powinien wynosić twój wzrost właściwy. jeśli do tylu nie urośniesz to tylko z własnej winy

Gość pani wszystkowiedząca
niezaburzony*