Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulencja

sex z koleżanką... oh

Polecane posty

Gość do the art
czochraj bobra !!!!!

The Art to ze ciebie to nie podnieca to nie znaczy ze innych tez. Widac ze malo jeszcze przezyłaś. Z wiekiem upodobania sie zmieniają i człowiek szuka urozmaicenia ;)

dawno mnie tu nie było... dobrze mi się układa ostatnio... z tym facetem nie wyszło, z dziewczynami żyje dobrze ale już nie dochodzi do tego co kiedyś i chyba dobrze. Monika jest w ciąży, dziewczyny też poukładały już sobie życie bo Aneta wychodzi za dwa tygodnie za mąż, Weronika za pół roku. no a ja zostałam sama ale o dziwo nie przeszkada mi to :) pozdrawiam :)

tak dawno mnie nie było na kafeterii, a nawet sie nie nauczyliście zmieniać linków żeby nie było odrazu wiadomo że to link na menela.

martulencja widze ze tu czasem zagladasz.....i wypadało by dodać ... wszyscy zyli dlugo i szczesliwie ;)

Gość do martulencji
a czemu nie wyszło z tamtym facetem? chciał tylko Cie przelecieć? Jak coś to jestem chętny do lizania Twej cipeczki po pracy. Tak dla relaksu :)

hehe... :D dobre, ja nie jestem raczej chętna :P a z tamtym facetem to nie wyszło bo jakoś nie pasowaliśmy do siebie, oczekiwał ode mnie coś a ja chciałam mu dać coś innego i odwrotnie. chodziło mu w życiu o coś innego niż mi. mam nadzieje że w końcu znajdę tego jedynego. :) pozdrawiam

Gość znawca tematu 69
niestety tak to jest jak, jedno chce tylko oral a drugie chce anal

Gość i jak tam martulencjo
jak tam Twoja cipeczka ?

Gość dla mnie sex z partnerem tej
samej plci to nie sex.... takze gdyby moj chlopak sie przespal z innym chlopakiem nie potraktowalabym tego jako zdrady.... co do facetow to oni inaczej patrza na sex 2 kobiet...musisz sie go zapytac co on o tym mysli...a moze zrobicie sobie trojkat?

tez chcialabym miec taka kolezanke:p bo nie wiem mam chlopaka juz 3 lata sex z nim jest wspanialy ale jest troche za malo gry wstepnej;( a wydaje mi sie ze sex z dziewczyna opiera sie wylacznie na zabawie soba tak jak podczas wstepu z facetem:p i dlatego chcialabym przekonac sie jak to naprawde jest:p

Gość kałek
ale tu burdel :P

Gość jebaczek sraczek
podbijamy :)

Gość jebaczek sraczek
podbijamy :)

Gość P gyuf
hehe

Gość ciekawska Monika34
i jak tam martulencjo zyjesz ??

Gość rudlan
Przeżyłaś cudowne chwile - i to jest super. Teraz musisz tylko się określić co dalej- czy kobiety, czy czasami też mężczyźni.Dojdziesz do tego prędzej czy później. Życzę dużo przyjemności z sexu

Gość skej
fajnie !!!!! miałaś :) :D

Gość koneser kobiet
czasu nie wrocisz , nie wracaj do tego tematu,udawaj ze nic nie pamietasz i zyjcie dalej jak do tej pory,kolezanki nie beda pytac a ty im nie mow

Gość Zainspirowany84
Martulencja coś nowego w twoim życiu ;)

Gość do martulencji
a ja bardzo bym chciał a żeby moja dziewczyna miała takie koleżanki. Aby mi opowiadała ze szczegółami swoje spotkania. Żebym mógł się im przyglądać i patrzeć jak sobie sprawiają przyjemność. A od czasu do czasu pozwolić sobie na trójkąt w układzie 2k+ 1m. Ot takie mam fantazje i marzenie. I coś ekstra dla Ciebie i innych dziewczyn marzących o koleżankach www.lesbijkisex.com

Gość weronata
a Ja chętnie poznam taką koleżankę. Mój maż niema nic przeciwko.

Gość weronata
Czy można tu poznać taką dziewczynę , kobietę, która chciałaby mieć taką koleżankę , przyjaciółkę? Ja mężatka 33 lata. Chętnie poznam na kawę plotki zakupy i nie tylko. Małopolska.

Gość NORMALNY facet...
Odkopuje, ale muszę coś napisać od siebie... "Widzę, że wszyscy faceci na tym forum są normalni i nie robią problemów z seksu z koleżanką"... Phah, normalni? napaleni...i taka prawda. Kolejna sprawa, jest to zdrada i nie jest to normalne... Ja czułbym się cholernie zraniony po takiej sytuacji. Dziewczyna chce się za przeproszeniem pieprzyć z inną dla zabawy? To niech sobie do cholery znajdzie dziewczynkę do ruchania, jeszcze faceta na boku i róbcie trójkąty nawet, kurwa, nikt Wam nie broni, ale do cholery jasnej jeśli macie faceta, to jednak coś to znaczy, tak? Jeśli jest zazdrosny i nie chce się Wami dzielić, to znaczy, że Was kocha... Jeśli facet gapi się jak jego dziewczyna pieprzy się z kumpelą i jeszcze proponuje trójkąty to do kurwy nędzy jest pierdolonym zboczeńcem, który tak naprawdę ma Was w dupie, ot...laska do ruchania. Chcecie się pieprzyć z koleżanką? Zostańcie lez, albo żyjcie bez związku i pieprzcie się z kim chcecie...W tym nie ma miłości ludzie, ale to Wasz wybór. Chcecie założyć rodzinę, mieć dzieci, a cholera jasna nie rozumiecie prostych rzeczy... Chcecie "skakać w bok"? Nawet nie dawajcie nadziei chłopakowi, tylko ruchajcie się z kim tam sobie chcecie, normalne życie, rodzina i dzieci nie są dla Was, macie problemy ze sobą. Moja dziewczyna przyznała mi się, że jest Bi i że kiedyś miała fantazje, ale odkąd jesteśmy razem po prostu ich nie ma, jestem tylko ja... Tak samo w moim wypadku, widziałem kiedyś wiele dziewczyn, teraz jest tylko ta jedna...jedyna, do końca życia. Wydaje się nudne? Zostawić faceta i nie ranić go. To tak samo, jakby on pierdolił się z innym facetem, ale byłoby miło, nie?...Nie. Pozostawiam to do Waszych przemyśleń, jednych pustych, jednych sensownych. Róbta co chceta, ale nie pierdolcie komuś życia przez Wasze jebane seksualne zachcianki. Pozdrawiam: normalny, kochający chłopak...

Gość zygzak mc
Jaka zdrada co wy za glupoty piszecie , to czlowiek na sile wymyslil zwiazki aby miec latwiejsza kontrole nad ludzmi i zeby na wzajem pilnowali a co sie z tym wiaze meczli ,ja rozwiodlem sie za to ze nie moglem nawet patrzec na inne kobiety non stop awantura a facet juz taki jest ze lubi oko zawiesic na dziewcznach i co w tym zlego mowie to kup sobie taka mini to na Ciebie bede patrzyl ,zobaczcie jak to jest wsrod zwierzat czy samica da pupy slabemu samcowi nie bo tu chodzi o geny i instynkt jej podpowiada aby wybrac silnego samca ,i jak my zapatrzymy sie na inna partnerke to robimy to nie swiadomie gdyz mozg nam podpowiada o przekazaniu genu dobrej samicy ,a wracajac do tematu mam nowa partnerke ona sypia czesto z kolezanka oznajmiajac mi ze to najpiekniejszy sex gdyz wiedza o swoich potrzebach i potrafia doprowadzic sie do cudownych orgazmow ,na sama mysl mi twardnieje obiecala ze kiedys sobie popatrze czekam z utesknieniem ,a choroby no coz musimy dbac o higiene

Gość Stefan123
moze zaproponuj chłopakowi trójkącik?