Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrr .

Hip-hop.

Polecane posty

Gość axa666
w ostatnim zdaniu zjadlam pre slow z pospiechu:P.Chodzi mi o to,ze nie bedziesz mi zarzucal,ze czegos nie rozumiem kiedy Ty opisujesz muzyke tak naprawde RAP i nazywasz te muzyke HIP HOP...

Wiem co to jest hh kolego:D A skoro hh to 4 elementy z czego w każdym utworze są zawsze dwa to mam prawo pisać hh:D:D A zrób do tego teledysk w którym kilka osób zatańczy BD a za nimi ktos zrobi graffiti to masz pełny obraz kultury hh:D Rozbawileś mnie i to bardzo dziękuje:)

Gość axa666
i nie wiem co tam jest w tym linku,bo zadnego rapu ja tam nie widze.Klasyka to dla mnie KALIBER44,PAKTOFONIKA,NAGLY ATAK SPAWACZA.I gardze mezem,jeden osiem srel itp.A dziewczyny slucham ostatnio nawet na ipoda ja wrzucilam,bo spiewa o tym czego Ty nie rozumiesz,bo jestes facetem.Mamy troche inne problemy zyciowe niz Ty.Nie widzialam jeszcze polskiego rapera co spiewa o prawie do aborcji albo,ze chce sie odchudzic no sorry.A to dla mojego ucha fajne teksty.Tobie nie musi sie podobac,nie jestes pempkiem swiata.

Gość axa666
chyba kolezanko... "Facet nie musisz znac sie na hh zeby odróżnić co jest słabe .." znaczy mowiles o kulturze mam rozumiec??Skoro wiesz co to hip hop a co rap to tam powinno byc zamiast HH-RAP!!skoro wiesz to nie myl!

Niech bedzie koleżanko..:) Nie popisuj się tym ze wiesz że hh to kultura bo to jest jasne.. Rap to jeden z dwu elemntów hh na który składa sie utwór..jaki utwór? Hip Hopowy:D

Gość axa666
pozatym widziales kiedys podziemia...?

Gość axa666
popisywac sie na forum.jak widze to ty popisowe posty strzelasz juz od pierwszych stron tego watku do tego masz wielce popisowy nick...wiesz co mnie sie wydaje,ze jestes jakims glupim szowinista.Dlaczego niby to co rapuja dziewcyzny to ma byc dno wszystko??To jest nie prawda.I nazwales mnie kolega,bo myslalaes moze ze,dziewczyna nie wie czym sie rozni rap od hip hopu?Wiesz jak gadam z takimi faciami to mam ochote zostac feministka...:/

Od początku pisze ironicznie..i bawi mnie kiedy się oburzacie:classic_cool:.. W ten sposób tez pokazujecie że nie macie pojęcia o hh i na siłe próbujecie udowodnić ze szajs jest dobry..co do rapujacych kobiet..pewnie gdzieś są jakieś dobre..nie neguje tego..ale rozmawiamy o piosence dziewczyny o ksywie AJMI:classic_cool:..

Gość axa666
glupi jestes.Sluchasz tego co puszczaja Ci w radyjku takie moje zdanie.Tymczasem podziemia maja czesto lepsze kawalki od tych wypromowanych,wycacanych teledyskow z vivy.Gowno wiesz o rapie jak i o hip hopie.A teraz sorry ale spadam,bo mam mase rzeczy dzis do zrobienia,a Ty chyba sie nudzisz i jestes na bezroblu:)

Gość axa666
"W ten sposób tez pokazujecie że nie macie pojęcia o hh i na siłe próbujecie udowodnić ze szajs jest dobry.." no nie wiedzialam,ze klasyka ktora wczesniej wymienilam jest szajsem...dobrze,ze spotkalam takiego wspanialego krytyka jak Ty...glupie argumenty masz,ktore sie nie skoncza zapewne i dalej bedziesz pisac,bo Ty musz miec ostatnie zdanie... "nigdy nie dyskutuj z glupcem,najpierw znizy Cie do swojego poziomu,a potem pokona doswiadczeniem"

No jasne nie ma to jak zaćpane rymy samobójcy Magika:classic_cool: i wulgarne popisy Spawaczy:classic_cool:..którymi facynuja się dzieci w podstawówce..myślałem ze jaja sobie robisz:D

Gość axa666
"Pomyliłaś sie teraz co do mnie w każdym z 6 zarzutów" oo liczyc tez nie umiesz...

"glupi jestes.Sluchasz tego co puszczaja Ci w radyjku takie moje zdanie.Tymczasem podziemia maja czesto lepsze kawalki od tych wypromowanych,wycacanych teledyskow z vivy.Gowno wiesz o rapie jak i o hip hopie.A teraz sorry ale spadam,bo mam mase rzeczy dzis do zrobienia,a Ty chyba sie nudzisz i jestes na bezroblu" Głupi nie jestem Nie słucham tego co puszczają w radiu Gówno wiem o rapie-Nie Jak i o HH -też nie Nie nudze sie Nie jestem bezrobotny 6

wiedziałem że ktoś z tym wyskoczy :) KALIBER44,PAKTOFONIKA co nie którzy są strasznie ograniczeni, i jeśli dla kogoś Rakim i Guru to nie klasyk to jeszcze bardziej chce mi się śmiać :)

Ale w jednym sie zgodze..musze mieć ostatnie zdanie..w końcu nick zobowiązuje:classic_cool: Wróć lepiej do szkoły..starej szkoły hh i ucz sie panienko:classic_cool:..bo klasyka rapu to nie pfk etc..chociaż przyznaje ze mieli jakiś tam wpływ na rozwój hh w polsce..mniejszy jak k44 ale również..

Gość Dariusz z Warszawy
Chcecie jeszcze dobrego hip-hopu? To macie http://www.youtube.com/watch?v=0EWJ9JrxU0g&feature=fvw Oldschoolowy rap od Gang Starr Ja nie wiedziałem, że zbliżając się do 24 lat znów będę zafascynowanym hip-hopem i sposobem ubierania się jak hip-hopowcy. Mam w planie stworzenie studia muzycznego w domu i zacząć coś tworzyć. Nigdy nie jest za późno :)

Gość do ja wiem najlepiej

Cieszę się że ktoś cię kolego w końcu podsumował. Prawda jest taka zgrywasz mądre a pierdolisz o tym o czym nie masz pojęcia ;]]]]]].

"Cieszę się że ktoś cię kolego w końcu podsumował. Prawda jest taka zgrywasz mądre a pie**olisz o tym o czym nie masz pojęcia ;]]]]]]." Naucz się czytać ze zrozumieniem..potem przeczytaj jeszcze raz moje wpisy i tej dziewczyny..wyciągnij wniosku..przy tym posłuchaj dla relaksu Step In the Arena. Zaczerwienisz się wtedy ze wstydu i bedziesz unikać mojego niku:classic_cool:..

to co piszesz jest żałosne. mam czytać ze zrozumieniem ? moze ty przeczytaj o czym miał być topic. twoja wiedza o tej kulturze jest równa zeru.

Spokojnie człowieku..ja tylko oceniłem dziewczyne..i rzuciła sie na mnie sfora szczekających psów..wspomniałem że znam hh od jego podstaw i wy na siłe udawadniacie mi ze sie nie znam:D..Fajnie..:classic_cool:..