Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrr .

Hip-hop.

Polecane posty

Gość grrrrrrr .

Pytanie oczywiście dotyczy hh. Co sądzicie o dziewczynach pormujących hh ? tj. - piszące teksty i nagrywające :). Sama to robie, dlatego chce znac opinie również z zewnątrz :)

Gość dno i 3 tony mułu
:o

Gość dziewczyny zajmujące się
hh w poslce to dno. bo wiadomo za granicą to ma klasę... tutaj żenada :O

Gość grrrrrrrrrrr.
najlepiej napisać cos w stylu 'dno i 3 tony mułu' zamiast inteligentnej odpowiedzi :P

Gość bo tylko tak da sie podsumowac
polski hip hop w ostatnich latach :O szczegolnie w wersji damskiej 🖐️

Gość Do grrr
Jak zrobisz cos podobnego do electric rudeboy- spc i polecisz podobnie jak Ona to szacunek do Ciebie. A jak chcesz rymowac o tym jak to go kochałas a on Ciebie zdradził- daj sobie spokoj.;)

Gość mccccccccccc.
czym nazywasz dno ? ja nazwalabym dnem polską scene która zamiast pormowac polskich młodych artysow hh sciaga 50centa. Polski hh ma również swoją klasykę. Kaliber, Płomien 81, Peja Pih bynajmniej oni.

Gość BYNAJMNIEJ to nie
przynajmniej :O kurwa jełopy pierdolone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grrrrrrrrrr.
zastanawia mnie tylko jedno ;), dlaczego wiekoszsc osob jest nastawionych tak negatywnie do hh ;], a tym bardziej w żeńskiej wersji, liczy sie pasja oraz to że robi sie to co sie lubi ? ;] i jeszcze jedno czy dziewczyna musi odrazu bitowac o miłości ? wątpię. jest wiele ciekawych tematów.

Gość hahahaha padłam
BYNAJMNIEJ to nie przynajmniej k**wa jełopy pie**olone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dokladnie :D grrrrrrrrrr. to moze nam zaprezentuj cos w swoim wykonaniu? zobaczymy o czym ciekawym 'nawijasz' ;)

Gość tak tak tak tak
poszukajcie młodych wykonawców hh na myspace w wersji dziewczyn, są naparwde dobre. hh słucham od 15 roku życia [mam 22 lata] Rzygać mi się chce kiedy czytam wasze posty zamiast normlanej rozmowy wypisujecie jakieś smieszne aroganckie rzeczy. Polska młodzież spada na psy. Grrrrrrrr - moim zdaniem szacunek robisz co lubisz masz pasje. Zastanawia mnie co robią inne dziewczyny błyszyk puder obcas czyż nie? ;]

Gość do haha padłam
założe się ze słcuhasz techna albo popu tak muzyka ambitna ze az palce lizać. wystraczy wsluchac sie teksty hh ! a jesli ktos ma pasje i zajawke niech to robi. Damski hh ? Bynajmniej Wdowa czy Lilu.

Gość grrrrrrrrrrr.
oszczędzę sobie. a szczegolnie tutaj.

Gość hip hop to kutl istnienia
rap to kunszt mowienia wiec Ty sie najpierw zastanów co nagrywasz :P

Gość ooooooooooooooooooooo..
nie słyszałam wczesniej ale podoba mi się widac ze dziewczyny mają jakąs pasje a lepsze to niz kolejna pusta panienka na zakupaach ;].

Nic na siłę nie chcesz odłóż w sklepie tą taśmę. Proste, po co słuchać Tylko po to, żeby z rana w internecie Bawić się w młodych gniewnych Już lepiej nie wiem, Zrób cos z tym hajsem. Idź z dziewczyną na obiad, Kup kwiaty matce. Jasne?

Gość Dariusz z Warszawy
Peja, Hemp Gru, Dixon 37 to jest HIP-HOP!!!

Hemp Gru to nie jest inteligentny rap. Na kluczu mają może 2 porządne kawałki reszta to pierdolenie o jebaniu policji. Nic nie wnoszą, Wilku dobrze wie, że to co nagra zaraz będą powtarzać małolaci więc powinien uważać na słowa. Już lepiej nawijał jak był w Moleście. HG uderza w tym kierunku co Firma, a Firma to dno polskiego rapu.

Gość nie wiem ale chyba
czy mi sie zdaje czy podozamy nie w tym kierunku ? wydaje mi sie ze dyskusja miala tyzyc sie mlodych artystow towrzacych hh

Gość no ja tak mysle i
poruszając watek młodych ludzi tworzacych hh predzej czy pozniej ofiary mody odpadną ! jesli komus zalezy znajdzie studia i bedzie nagrywał ale najpier trzeba miec tą zajawke. teksty typu wstalem rano usiadłam na ławce wypiłam browara i jest spoko nie przejdą. słyszałam naparwde wielu młodych wykonawców w tym dziewczyn i naprawde jestem pod wrażeniem, szkoda tylko ze wiele z nich nie ma przebicia z małego miasta. wystarczy poszukac na myspace :) jak juz wczesniej ktos wspomniał :)

W gatunku POP przebicie ma doda w HH jest to np. OSTR:P wszędzie tak jest zawsze popularniejszy był M.Jackson od Black Moon etc etc nie ma się na co oburzać..większy budżet jest w muzyce popularnej. Dziewczyny rapujące kojarzą mi się z dziwkami za przeproszeniem:P..

Gość popieram w 100
o tak tak swieta prawda a chlopacy i dziewczyny promujący subkulture hh są skreslani na pierwszych krokach dobrze ze są ludzie ktorzy pomagają im kontynuowac pasje ;)

Gość do ja wiem lepiej
z dziwkami ? :| wiesz kto to dziwka? dziewczyna która rapuje ma zajawke, chce cos przekazac swiatu albo zatrzymac w pamięci z dziwką raczej kojarzy sie gosia andrzejewicz czy doda wybacz ale to co piszesz genralnie mnie smieszy ! ale cóż ... ;)