Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrr .

Hip-hop.

Polecane posty

Gość do ja wiem lepiej
dobrze że chcoiaż umiesz wykonać prostą funkcję kopiuj. wklej. znawco rapu :D ! haha.

Gość do ja wiem najlepiej
oceniles ? ja bym to nazwał wciskaniem blednego zdania kazdemu kto odwiedzi ten topic. żałosne.

Gość Dariusz z Warszawy
Nie wiem po co się kłócicie? Prawda jest taka, ze PFK wyszła na wyżyny dzięki modzie na HH w mediach. Kaliber 44 był pierwszy, nie zapomniana "Księga Tajemnicza. Prolog" ale czy ktoś jeszcze pamieta pierwsze kawałki Liroya, Wzgórze Yapa 3? "Skandal" Molesty? http://www.youtube.com/watch?v=nMGHEtZad-Y WYP 3 z 1995 roku

Gość do ja wiem lepiej
Twoja gadka jest bezsensowna. Zostales podsumowany juz przez kilka osob. Cóż za brak samokrytyki ;), kilkanascie osob pisze ci że gówno wiesz, a ty nadal twierdzisz że wiesz wiele ;) pada tylko proste zdanie : molska młodzież schodzi na psy a wiesz, namniej robi ten który najwięcej szczeka.

Ale wrócmy do tego kiedy ja tutaj przyszedłem..Mi chodzi tylko o to, że bardzo ubolewałbym nad tym kiedy taki marny utwór jak tej dziewczyny AJMI byłby promowany jako HH..a wy plujecie mi w twarz za szczerość..

przegrali ? raczej sie znudzili twoja gadka jest nudna nie znam innego człowieka który posiada brak samokrytyki i jest tak zapatrzony w siebie że nie widzi że nie ma racji są ludzie i taborety. taborecie ;].

Nie znudzili tylko nie wiedzą co napisać sensownego zeby obronić swoją teze..Ty też masz już z tym problem i obrażasz mnie..Tobie nie tylko przyda się lekcja w starej szkole hh ale równiez w lekcja kultury:(

Gość do ja wiem lepiej
a wiesz co to kultura ? po twoich postach nie sądze .

WYP 3 z 1995 roku :) klasyk mam kasetę do tej pory stan opłakany ale często wracam to było coś ja na tamte czasy oczywiście w Polsce a co do tych linków co były wcześniej rzeczywiście flow do niczego ale nie jest aż tak źle :)

I u mnie kaseta z czerwoną okładką z 95 i nawet jakieś CENTRUM się znajdzie:classic_cool:.. Liczyłem tutaj na dyskusje o hh musze użerać się z niewychowanymi gówniarzami:(..Zaraz spadam

wiec nie mów o wartościach o których nie masz pojęcia. ty w ogole coś wiesz ?!

Gość Dariusz z Warszawy
Dobra bo schodzimy z tematu. Chodzi bardziej o dzisiejszą kondycję hip-hopu w Polsce. Jak hip-hipowcy są spostrzegani przez społeczność nie związana z tą muzyką

jestes załozny i zadufany w sobie. kompletne zero wiedzy i charakteru.

do ja wiem najlepiej panu już dziękujemy:) 🖐️ Kondycja hh w Polsce nie jest aż taka zła..dzięki takim jak Eldo, OSTR czy Fisz jest jakiś poziom..jeżeli wszystko bedzie szło w tym kierunku to jeszcze okej. Opinia też sie zmienia..przez to ze hh mimo ze gówniany promowany w mediach stał się popularny to i ludzie inaczej już to postrzegają..chociaz nadal panuje sterotyp o hip hopowcach jako krzyczacych chwdp gówniarzach..to dlatego ze zanim hip hop wszedł ileś lat temu do Polskich medii to taki nadano mu obraz

twoja osoba jest żałosna. jak już wczesniej wspomniałem dobrze że nauczyłeś się takiego czegoś jak : kopiuj wklej. TOPIC MIAŁ BYC O MŁODYCH ARTYSTACH TWORZACYCH HH. wiec człowieku co ty tu piperzysz, w szkole nie uczyli czym jest pisanie na temat ?!

Ktoś z tobą rozmawia?:O:O Odpowiadam na ten wątek. "Dobra bo schodzimy z tematu. Chodzi bardziej o dzisiejszą kondycję hip-hopu w Polsce. Jak hip-hipowcy są spostrzegani przez społeczność nie związana z tą muzyką" Ide..🖐️

ty to robiłeś z kolejnym posem się ponizając. gadka nie na temat. do wszytskiego dochodzi jeszcze brak wykształcenia. marzenie ;).

Nie bardzo wiem co masz na myśli..i przeczytaj też swoje posty..nie napisałeś nic sensownego związanego z hh.. Masz szanse to nadrobić..jutro poczytam.. Teraz naprawde już ide..

gdybys zauzyl temat nie był o hh tylko o mlodych artystach hh. co wiec pernik do wiatraka?

przeczytaj 1 post gówniarzu ;)

Więc Ty naprawdę jesteś taki głupi:( Zero wiedzy o HH jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale nieumiejętności logicznego myślenia i łączenia faktów już nie bardzo.

łączenie faktów ? :| trzymajcie mnie. popatrz o czym miał być topic idioto.