Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrr .

Hip-hop.

Polecane posty

Gość do ja wiem najlepiej
uciekł :D. wyszło szydlo z worka ;).

Jesteś takim kretynem, że nie ma sensu z tobą rozmawiać poważnie. Wiesz, ze ja nadal po cichu liczę, ze to była ironia z twojej strony:(.. Ten post: "gdybys zauzyl temat nie był o hh tylko o mlodych artystach hh. co wiec pernik do wiatraka? " Rusz głową chłopaku..potem wróc tu i spróbuj napisać coś sensownego. Na dowolny temat:D tylko zrób to z głową:D Miej litość..Ucz się..a z drzewa do ziemi zostanie ci jeszcze tylko kilka metrów:D

Gość do ja wiem najlepiej
zgrywasz mądre a nadal gówno iwesz, upierasz sie przy swoim. mimo ze temat miał być o młodych artystach torzących rap. gadaj swoje, a ja będę się nadal smiał, bo co jak co ale szczy gówniarstwa się szerzy :D

cześc dziewczyny :) bardzo proszę was o pomoc, gdyż też z chęcia bym się do was dołończyła i jestem na stanie kupna hula hop czy ktoś moze mi powiedzieć cos na temat tego hula hop???? jestem poczatkująca wiec nie wiem czy jest ono dobre :((((( bardzo prosze o szybką odpowiedź http://www.allegro.pl/item758029829_kolo_hula_hop_charcoal_hoop_z_magnesem_weglowym.html

Gość kakkaka
nie wiem o czym tak piszecie ale w tytule jest hip hop wiec pisze Kocham hip hop zarowno muzyke taniec i filmy o nim- kocham to!! nie podoba mi sie jak dziewczyny rapuja, ogulnie wole meski glos jednak podobaja mi sie damskie wstawki:D no ale uwazam ze hip hop to jest klasa sama w sobie zaden rok, metal itp nie dorownuja mu do piet z polskich zespolow uwielbiam paktofonike a z niepolskich akona (choc on laczy pop z hip hopem) i snoop doga sa tez inni znakomici wykonawcya el nie bede ich teraz wymieniac. Pozdrawiam wszystkich fanow hip hopu:*

Gość hghghghg
kobiecy rap jesy zajebisty

Gość WDOWA95
POLECI MI KTOS DOBRY KOBIECY RAP? bardzo lubiem jak dziewczyny rapuja

Gość Mała mi93
Hmmm ja bym poleciła Wdowe, Lilu, Kade, Kawu, Ajmi :) akurat te dziewczyny lubię, 3 ostatnie działają jedynie w podziemiu, awiec moglas o nich nie slyszeć.....

Gość person break91
nie przepadam z rapujacymi laskami ale fakt są w tym dobre jakos tak mi ne przypadają do gustu

Gość GÓWNO WIESZ O RAPIE.
do: JA WIEM LEPIEJ chyba cie pojebało kertynie posluchaj sobie jak ta dziewczyna rapuje a potem ją oceniaj jesteś kolejnym hejtersem któremu żal dupe ściska bo ktoś jest w tym dobry ssssssssssssssssssssssij i zapadnij sie pod ziemie gniocie !

Gość PatrycjaEs85
p czym wgl tutaj mowa? niech kazdy zajmie sie swoim zyciem a nie jak zawsze ZAWISTNY polski naród komnetuje poczynania innych nie wiem po kim jedziecie i kogo bronicie bo nie czytalam wszytskiego opanujcie sie ludzie bo aż chce sie opuscic polske przez takich ludzi

Gość erfgthyju
ja pierdole kolejne zebranie kolka rozancowego hejterów do budy !!!!!!!!

Gość honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ao czym tu jest gadka ja widze ze klotnie zaczal jakiś kretyn czy nie kretynka która/y pozjadal/a wszytskie rozumy haha

Gość nie wiem mamo powiedz
co jest hip hop??????????

Gość fvgbnhyjtgfedvtby5trve4tr
wielcy znawcy sie odezwali kazdy umie czytac wikipedie nie wiem w czym problem zwłaszcza do ajmi skoro ona zajebiscie rapuje ;ooooooooo ! ogarnijcie ludzie przeiez zalicza sie do elity podziemia w damskiej wersji !! inne zdania tez są proste wiec zamknąc twarzyczki jak nic nie wiecie to sobie posłuchajcie ajmi andzeli tes i kawu i to jest elita i nara

Gość dedededed
ajmi jest zajebista

Gość fvgby
w polsce mieszka zbyt dużo hołoty zeby docenić dobry rap taka hołota potrafi tylko wyzywać inncyh od brudasów