Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnikan

dobra spacerówka

Polecane posty

Gość arnikan

potrzebuję spacerówki, która łatwo się składa i zajmuje niewiele miejsca w samochodzie, w domu mam wózek trzyfunkcyjny ale włożyć go do samochodu to koszmar, a często podróżujemy. moje dziecko ma 6 miesięcy więc musi to być coś co się rozkłada do pozycji leżącej i mam zamiar jej używać do końca. czy ktoś może coś polecić ?

Tez jestem ciekawa propozycji bo chce zakupic spacerowke, ktora byla by lekka,ladna i niedroga :D

Gość arnikan
czy naprawdę nikt nie może pomóc ?

ja mam gesslein model swift bardzo fajna parasolka oparcie można ustawiać praktycznie w każdej pozycji

No na allegro jest tego sporo tylko nie wiem jak wszystkie zalety tych wozkow w praktyce sie sprawdzaja

Ja mam maclarena i polecam. Oparcie sie rozklada (nie zupelnie na plasko ale prawie). Tylko zalezy gdzie chcesz uzywaz bo ma male kolka. Latwo sie prowadzi ale po dobrej nawierzchni. Lasy i wyboje odpadaja

polecam peg perego, ja mam pliko p3: waży 7,5 kg, składa się jak parasolka, rozkłada do pozycji leżacej (4 poziomy), przednie skrętne kółka (podwójne), duża buda (rozsuwana i przesuwana - ochrona przed słońcem), 5 punktowe pasy, ochraniacz na nóżki, regulowany podnóżek, regulowane rączki, co tam jeszcze... warto kupić na allegro zza oceanu - parę stówek taniej wychodzi niż w sklepie:)

Cosatto jest bardzo podobny do maclarena. Rozkłada się na płasko, ma skrętne kółka (większe niż maclaren), jest zgrabny, bardzo łatwo się składa, wszędzie się zmieści. Regulowane pasy, regulowany podnóżek. W zestawie folia przeciwdeszczowa i śpiworek. Dajemy radę nawet po wybojach :)

No, kółka oczywiście też niewielkie, ale po wybojach da się jechać, z tym, że niewygodnie;) Koleżanka ma obecnie 2,5 letnie dziecko i nadal nim jeździ :)

Gość to tylko jaaaa
polecam chicco simplicity

Gość pelowata83
ja polecam Graco Mosaic,mozna rozłożyć do pozycji leżacej,dobrze sie prowadzi,jest lekki i cena nie jest wysoka.

ja swojego maclarena moze teraz przetestuje po lesnych sciezkach ale chyba jednak bede prowadzac malego za reke po lesie bo pamietam ze po galeziach itd to mi sie ciezko prowadzilo :O na codzien jednak tylko po chodnikach jezdze i jest super. Skladam i rozkladam jedna reka. Jest lekki. W jedna reke dziecko w druga wozek ( ma raczke z boku) i torba na ramie i daje rade. Ale to tak jak mowie, najlepiej w miescie po chodniku

Ja polecam Zooper Twist, kupiłam w sklepie internetowym za ok 400zł. Genialny, lekki, super prowadzący sie i do tego ładny wózek.

My mamy Espiro 3-kołowie. Niestey hmulce działają niebardzo...Sa 2 pedały i jeden się blokuje a powinien odskakiwać automatycznie. Młody korzysta z niej od 5mż (ma 1,5 roku) na zmianę z 3 funkcyjnym. Najpierw leżał, teraz siedzi. Mogę Ci tylko poradzić abyś zwróciła uwagę czy budka jest głęboka i jak wygląda kosz na zakupy