Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia za niedługo

Czy podoba wam się imię Dżenifer?

Polecane posty

Gość mamusia za niedługo

Ostatnio zauważyłam, że jest moda na nowoczesne imiona i tak sobie myslę własnie o imieniu Dżenifer. Podoba się wam? Prawdę mówiąc mąż chce Viktorę, ale ja się uparłam i już. Moje koleżanki nadały już podobne imiona i myślę, że to akurat pasuje mojej małej księżniczce :)

Gość ja pierdacze
podoba mi sie ja dzem z renifera :D

Gość omamuniu
Dżenifer - boskie, cudne. Koniecznie przez "dż"! Natomiast Viktoria - zdecydowanie nie. Victoria - tak będzie super! Niezależnie od tego, które z tych dwóch wybierzecie, dziewczynka będzie miała piękne imię.

Gość mamusia za niedługo
czemu krzywdzę? Moje koleżanki mają Nikol, Vanessę i jakoś żyją. Ja bym miała małą Dżenifcię :)

Gość TO IMIĘ PASUJE DO NAZWISKA
JACKSON-GŁUPIA TY

Gość ja pierdacze
no wlasnie, co nowoczesnego w imieniu dzenifer lub wiktoria? nic. ale to i tak podpucha ;) albo jakas wyjatkowo uposledzona intelektualnie przyszla mamusia o zgrozo 😭

Gość dsdsds
Cipensja brzmi lepiej i jest bardziej oryginalne. Zauwazylem ze margines spoleczny przoduje w nadawaniu dzieciom najbardziej wymyslnych imion, zapytam z ciekawosci jestes alkoholiczka czy narkomanka ?

Gość mamusia za niedługo
No chociaż jedna osoba doseniła to, ale czemu Victoria a nie Viktoria?

Gość renifer rudolf ciągnie sanie
To jak RENIFER :D i do tego ta polska pisownia. Mało mamy normalnych imion?

Gość O________O
kojaży mi sie z zuzyta podpaska buhahahah

Gość mamusia za niedługo
margines? Ja ukończyłam szkołę zawodową i spełniam się w swojej karierze :o Żaden margines

A dziś znowu moda na polskie imiona... Dżenifer to dno. Lepiej zaakceptowac pisownię oryginalną, Jennifer.

Gość omamuniu
Bardziej amerykańsko będzie.

Imię szczególnie przez 'dż' jest boskie ;/ Mało to normalnych, w miarę polsko brzmiących imion? Jak będzie wyglądać Dż(o zgrozo!)enifer Kowalska, czy inna Nowakowa? Rób jak chcesz, ale wydaje mi się, że Ty chcesz nadać takie imię dzieciakowi, bo koleżanki mają :/

Moja kuzynka ma na imię Nicole, ale to normalne, bo ona mieszka hen, daleko, za granicą. W Polsce to imię dziwnie wygląda.

Gość mamusia za niedługo
Cipensja, a co o w ogóle za imię? :o

Gość kikiko
Tak imie Dżenifer pisane przez Dż jet cudowne.Zobaczysz,że a 10-15 lat Twoje dziecko wypomni Ci tą głupote ;) Swają drogą to ciekawe.Zawsze jak dzieci mają jakies kretynskie imiona typu Dżesika,Dżenifer,Nikola to ich rodzice okazują sie zwykłymi tępakami po zawodówce.Nie mówie tu,że wszyscy ludzie po zawodówce są tępi.Oczywiscie niektórzy idą tam spełniac swoje marzenia i po niej znajdują prace którą kochaja.Ale myśle,że normalni ludzie nie skrzywdzą swojich dzieci tego typu imionami.Jest tyle pięknych imion.Ale to Twoja sprawa ;) To doprawdy fascynujące ze ludzie kierują sie wyborem imion ze wzgląd na swoje koleżanki.To tak jakby nie mieli własnego zdania,poglądów i nie byli sobą.Ja naprzykład nie oszpeciłabym dziecka takim imieniem tylko dlatego,że tak zrobiły moje koleżanki ;) Pozdrawiam.

Gość kikiko
Czy nie widzisz,że z tą Cipensją to zwykłe jaja? Własnie jak masz a imie droga mamusiu?

Gość mamusia za niedługo
Katarzyna, a co?

Pojebało was ludzie ? :O Po co spolszczać takie imiona ? :O JUż lepiej oryginalną wersję nadać :O

Gość dsadas
Zajebiste... Jak mamusia tipsiara solarna to i Dżenifer może przejść

Gość piczuła
Dżenifer jest to ładne imię, miło się słyszy, w pisowni lepiej brzmi jednak Jenifer, ale jest to imię nie dla polskiego dziecka, to imię nie pasuje do Polski. Ja bym posłuchał męża w tym przypadku. Chyba, że nie odpowiada Tobie Victoria, to wspólnie zastanówcie się nad innym imieniem. Jesteśmy w Polsce, a przypisywanie imion zagranicznych kojarzących się jedynie z amerykańskimi filmami, myślę że nie jest na miejscu.