Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkrótce nauczycielka

Czy to prawda, że w polskich szkołach jest teraz gorzej niż w Młodych gniewnych?

Polecane posty

Gość O________O
yo ziom a o yetim slyszalas heh oby w twojej szkole tego nie bylo..bo to masakra jest

Gość kafeteriuszeczki
teraz jest wszedzie zle

Gość to zalezy
w jakich, najgorzej jest w gimnazjach, w podstawówkach i liceach lepiej, chociaz sa i dobre gimnazja

Ja będę uczyć w liceum, ale w takim z młodzieżą nieco "trudniejszą".

a gdzie nauczyciele są zamiast pomagać odbębniają godz i nie wychowuja młodzieży

A to nie rodzice wychowują dzieci?

Gość wqrqwrq
u nas w zeszlym roku dwoch pierwszakow (7latki!!!) chcialo wsadzoc koledze glowe do sedesu w kiblu... jak beda mieli 13 to beda z maczetami zapierdalac po szkole niczym waszka g, a my bedziemy musieli zbroje zakladac do pracy

Gość ja chcodzę do gimnazjum
i tam jest masakra. Nabawiłam się nerwicy i płaczę, bo muszę tam wracać. A cuda się tam dzieją :(

Ale co się dziwić ,szkoła powinna wychowywać i przygotować do życia ,a teraz żaden nauczyciel nie ma podejścia. jeżeli chcą by ich szanować niech sami też okazują szacunek i8 chociaż wymagają go od uczniów :O a nie jak u mojej siostry nauczyciel pozwala przeklinać na l;ekcji ,mówić do niego " na ty" i mówi uczniom jak różne przekleństwa brzmią w języku angielskim :O I to jest najdelikatniejszy z przypadków jakie znam ,dlatego uważam ,że to co się dzisiaj dzieje to wina nauczycieli ,którzy nie potrafią sobie radzić z młodzieżą ,nie są przygotowani i nie potrafią wzbudzić szacunku :O