Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagchaa

szczepienia są już nieobowiązkowe

Polecane posty

Gość aagchaa
Ode mnie należy ci sie tylko ignorancja

Gość Fantazzzzzzja
To ja powiem jeszcze raz. W szczepieniu dziecka nie ma niczego złego pod warunkiem, że wydłuży się odstęp między kolejnymi i zwróci uwagę na skład szczepionki. Jako rodzice mamy prawo ŻĄDAĆ, aby te informacje nam udostępniono!! Jeżeli szczepionka nie zawiera thimerosalu, to spokojnie można dziecko zaszczepić. Jednak trzeba się tym zainteresować.

Gość przeciwnicy szczepień
aagchaa - uwierz mi, mam ciebie i twoją ignorancję bardzo głeboko w odbycie :) ja też czytałem te wszystkie publikacje, tabelki z zawartością rtęci, no i co?

Gość przeciwnicy szczepien
tabelki z zawartością rtęci, no i co? i nic zarazilem wlasne dzieco :o

Gość przeciwnicy szczepien
aplikuję w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra :)

:D :D :D zaraziłem :D :D :D do sejmu won!!! aagchaa najbardziej mnie rozwaliła twoja mondra wypowiedz o darmowych szczepieniach :D brawo :D patrze ze naprawde zorientowana osoba z ciebie :D

czołem podszywaczu :) ładny text ładny :) lubie borsuki, wsadzam je w doope rozhukanym wyrostkom ze stuleyą :)

A przeczytałaś też na temat wyroku, który dostał ten baran po swoich publikacjach na temat zależności między autyzmem a MMRII? Taka oczytana Jesteś, to wiesz o kogo chodzi. Wiesz na jakiej grupie reprezentatywnej je oparł, jak fałszował wyniki?

czasami analnie tez laduje sobie rtec zeby poczuc sie lepiej

Gość przeciiwnicy szczepień
ale uściślijmy że ładuje sobie analnie rtęć w beczkach po piwie Lech, oczywiście razem z kurkiem :) komuś sie spodobał mój nick?? :)

Gość przeciiwniicy szczepień
eee, nudy 😴 na erotycznym podszywacze są zjadliwsi, te tu to jakieś wały z kołdry

Gość krolkrol23 mama
CZY KTOS NIE SZCZEPI SWOICH DZIECI JA SIę BOJę ZASZCZEPIC NA ODRE śWINKE I RóżYCZKę POMóZCIE CO MAM ZROBIC

Gość Andzia334
Ja nie szczepie w ogole,mieszkam w Niemczech i tu szczepienia nie sa obowiazkowe,dostalam jeszzce w szpitalu mase ulotek na temat szczepien i wierzcie mi wiecej przemawialo za tym by malucha nie szczepic.Synek ma 5 lat i jak do tej pory w ogole mi nie chorowal,nie liczac drobnych infekcji typu katar,antybiotyku na oczy nie widzial.Nie mam zamiaru swiadomie dziecka truc,ale to jest sprawa kazdej z Was czy zaszczepicie dzieci czy nie,tylko zanim to zrobicie radzilabym zaglebic sie bardziej w temat.Pozdrawiam

Gość NO_NWO
Jedno jest pewne, sam PRZYMUS szczepień jest zły ! Kto chce niech szczepi, kto nie chce niech nie szczepi. Tyle Dla tych którzy nie chcą szczepić mam pocieszenie, http://www.bpp.gov.pl/dok/sprzeciw/katalog%20-%20sprzeciw%20przysluguje.pdf - szczególnie pkt 7