Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagchaa

szczepienia są już nieobowiązkowe

Polecane posty

Gość aagchaa
przeciwnicy szczepień - sam jestes popierdolonym i niedoinformowanym kutasem! jak troche poczytasz to wtedy wejde z toba w polemike. Na razie skończyłam dyskusje z toba tepaku i pierdol sobie co chcesz chuju

O Matko... a ilu umarło przy próbnych lotach w kosmos!!! Ktoś musi umrzeć, żeby inny mógł żyć.

Gość Fantazzzzzzja
Ludzie, ale my tu mówimy o podstawowych szczepieniach! Nie na swinska grype, nie na hiv!!! Jak mozna nie zaszczepic dziecka na odre, swinke czy zlotaczke?!?!

Gość aleluuuuuujah
a co mnie yebie szczepionka na hiv przepraszam? skoro jestes tym kim sie podajesz czyli PIERDOLONYM TATUSKIEm to powinno cie obchodzic to ze INNE DZIECI w wieku twojego dziecka umieraja bo testuja ich jak kroliki doświadczalne:o pieprzony hipokryta

Gość przeciwnicy szczepień
no narazie to z ciebie w końcu troche kultury wylazło :) porządny lekarz przeciwko szczepieniom, :o takich porządnych to odststrzelić tylko z działki jabłuszka, o jak dobrze, a działka przy szosie przez którą przejść trudno tak samochody walą, łudź się dalej

Gość ludzie przejrzyjcie na oczy
acha fantazja chodzi ci o te szczepionki z rtęcia dla noworodkow ? to co ostatnio wyszlo ?

Gość jakie tępidloooo
no narazie to z ciebie w końcu troche kultury wylazło z ciebie wylazło na 1 stronie jak wyzwales autorke tematu od glupiej kurvy, nie no HIPOKRYZJA pelna geba:o wspolczuje zonie i dziecku🖐️

no proszę, ale ciebie nie zmartwi jak nie zaszczepione dziecko, albo człowiek dorosły umrze na polio, różyczkę lub inną chorobę?? taki wyjąteczek tak? prosze bardzo moge się strasznie przejąc że dzieci w afryce umierają tylko nie rozumiem dlaczego z tego mego przejecia ma wynikać nie zaszczepienie mego dziecka, ta twoja logika z zakretami jakas

Gość i bardzo dobrze
że je zlikwidowano, bo to głównie przez nie matki wytracają dziś ciężkie pieniądze na przychodnie rehabilitacyje i neurologów, bo co 4 dziecko w kraju nabawia się niemowlęcego napięcia mięśniowego jest mnóstwo opracować akademickich na temat bezzasadności szczepień i są dzieci, których rodzice nigdy na nic je nie szczepili. i o dziwo te dzieci są dziś duże i jakoś zdrowe, na nic nigdy prócz zwykłej ospy wietrznej nie chorowały. tyle.

i bardzo dobrze że je zlikwidowano, bo to głównie przez nie matki wytracają dziś ciężkie pieniądze na przychodnie rehabilitacyje i neurologów, bo co 4 dziecko w kraju nabawia się niemowlęcego napięcia mięśniowego Nabawia się niemowlęcego napięcia mięśniowego... Taaa... pani doktor widzę, że wie, że dzwonią, tylko już nie wie gdzie.

dokładnie w tym rzecz dziecko, ja wypaliłem na pierwszej stronie a wy tu ach ach przeczytajcie opracowanie ach ach a jak ktoś sie nie zgadza to na chooje przechodzicie

>>>a jak ktoś sie nie zgadza to na chooje przechodzicie A to dziwne takie? Przyjemne przecież.

Gość nauka mysleenia
rozwin swoje zdanie bo nic nie zrozumialam z niego, zero logiki:o

kolejny yebany pasożyt oczywiście że na nic nie chorowały, na co mają chorować jak większość jest zaszczepiona i wokoło brak chorych? napięcie mieśniowe? jeszcze mi powiedz ze dzieci nie zaszczepione nigdy nie potrzebują rehabilitacji, masz dziecko wogóle? pierdzisz takie głupoty że czapa boli

Gość LULAK
przeciwnicy -> wypierdalaj stad bo merytorycznie jestes niedorozwoj do dyskusji . Obrazasz kogos a pozniej krytykujesz ja za brak kultury . Po prostu potraktowala cie Twoja miara i co sie dziwisz?

Gość Brawoo dla pana
ty masz dziecko ale juz mi go szkoda ze ma takiego tatusia ktory ludzi wyzywa od kurwa fajny mu przyklad dasz napewno bedzie pseudoynteligetnym prostakiem ktoremu sloma z bucikow wystaje

Gość Fantazzzzzzja
Bo zanim pójdziemy zaszczepić dziecko, trzeba się dowiedzieć czym ono będzie szczepione!! Ja za każdym razem idąć z synem na szczepienie wałkowałam cały skład, co jest i ile!! Nigdy nie szczepiłam żadnymi badziewiami skojarzonymi, bo to największe świństwo. Robiłam dłuższą przerwę między kolejnymi szczepieniami nie patrząc na krzywe uśmiechy pielęgniarek, ale nie dałabym skrzywdzić własnego dziecka. Drogie mamy czy to jest taki wielki wysiłek zaintereswoac sie co wstrzykują naszym dzieciom? Wiekszosc leci zaszczepic, a potem wielki lament, bo cos tam wyczyta :o Najpierw trzeba się dowiedziec, pochodzic, popytac, a dopiero isc z dzieckiem..

Gość aagchaa
daj spokoj temu debilowi , chyba ma w mozgu rtec poszczepienna

Gość rtnęc ma naewnooo
racja :D

niom merytorycznie jestem mniej wiecej tak samo przygotowany jak autorka topiku i troche lepiej niż kilku innych tu mądrych do fantazja na temat skojarzonych są rózne zdania, u mego dziecka nie było za bardzo wyjścia bo przez długie miesiące nie było wogóle szczepione ze względu na m.in. NIEPRAWIDŁOWE NAPIĘCIE MIĘSNIOWE I PROBLEMY NEUROLOGICZNE (aż dziw, pojawiły się przed szczepionkami!!) i nie było już czasu na pojedyncze zastrzyki, i jest wszystko dobrze

Gość do widamomop
koleś skad ty sie urwales ? z ciemnogrodu ?

Gość aagchaa
przypominam ze szczepi sie dziecko zaraz po urodzeniu

przynajmniej mam mózg frajerki, jak nie pasuje poziom dyskusji to udajcie się na kolejny zlot maniaków antyszczepiennych ze specjalnie dobranymi goścmi, są takie, zapraszają kogo trzeba i robią pseudonaukowy szum

aagchaa przypominam ze szczepi sie dziecko zaraz po urodzeniu Tak, w pierwsze dobie, przeciwko WZW i gruźlicy... Nie chcesz, nie szczep.

Gość ja ci powiem chlopiee
przeciwnicy szczepień to moze ty sie udaj do korytka bo zachowujesz sie jak swinia :) autorka zalozyla temat i bedzie tu ile bedzie chciala a ty mzoesz wypierdalac

Gość aagchaa
musztarda -chwileczke , gdzie powiedziałam ze nie szczepie dziecka?? Moje było zaszczepione juz w szpitalu.

to ja ci też coś powiem :) ja też tu posiedze ile zechce :) a jak nie pasuje zestaw koorev to po lewej stronie masz link "zgłoś do usunięcia", zrób coś dla świata, kliknij, a potem pojdź i skocz :) 🌻

to jest dopiero hipokryzja...

Gość aagchaa
A po zapoznaniu sie z publikacjami na temat szczepien zastanawiam sie czy szczepic w dalszym ciągu . Ten kto wie , o czym mowie bedzie prowadził kulturalna dyskusje . Inni zasługuja na potraktowanie ich w taki sam sposób. Proste ''przeciwnicy szczepien''

Gość looolkuss
nie wieksza niz twoja ;)