Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

jestem na forum 20 miesiecy i

Polecane posty

stwierdzam ze kocham kafeterie!!!!!!! dzieki wszytskim ze jestescie, ze przed pojsciem spac zawsze moge poczytac, popisac spedzic z wami milo czas!!!!!!! tak sie zrymowalo!!!! zycze wszytskim przyszlym mamom szczesliwego rozwiazania a obecnym wytrwalosci:))) muaaaa

tak mnie wzielo jakos na wspominajki z casow ciazy jak tu siedziala zadawalam pytania bedac w ciazy a pozniej jak mala byla na swiecie, nie mialam wtedy swojego nika jeszcze, dziewczyny duzo mi pomoglyscie:))

Gość ja 3 i pol roku
a Rafinke lubie bo mi coneco traffic doradziła :)

rafinka widze ze masz tutaj mamy wielbicielki:) jak milo, a czemu ja nie mam, taka samotna jestem, mala spi, maz mnie dzis olal....eh szkoda gadac

a ja wlasnie niee, juz nie wiem o co kaman z tym moim Maciejem.... chlop ma 30 lat a zachowuje sie jakby mial 50!!!!!!!!!!!! kedys byl inny, teraz kuzwa wiecznie by spal! mam dosc chyba kupie wibratora, przyjaciela:D

no bez jaj... chiociaż my też dzisiaj chata wolna, Duża wyjechała, mały śpi a on pranie wiesza :O

Rafinka sliczne masz dzici a cora to juz pannica,kurde ciekawe jak to bedzie jak ja bede miala juz taka duza moja mala Ole:)))

Gość ja 3 i pol roku
sprawdzil sie ,sprawdzil-dziekuje

Gość ja 3 i pol roku
po długim uzytkowaniu opona sie przetarła ale ja wszedzie wozkiem -dziecko plus zakupy to sie wysłuzyl i obciazenie mial -teraz moj 3latek dobija w wozku od kolezanki -taki trupek troche ten wozek ale dobrze ze maly w nim siedzi jeszcze -dla mnie to mega wygoda

mój jeździł długo aż wózek się rozleciał :D dobrze że poszedł do przedszkola, to było mu wstyd

oja olka ma dzisiaj skonczyla 14 miesiecy:))) tak jestem rocznik 84 hehe stara juz dupa a co do wozkow coneco to mialam taki gleboko spacerowy:))) u nas chyba zaraz burza bedzie bo cos sie zaczyna blyskac:DDD jak sie mala obudzi to nie wiem co to bedzie :)

Gość ja 3 i pol roku
taaaaa to ja 77 :O

Gość ja 3 i pol roku
rocznik 77 wiec kto tu stary :)