Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam.....

Czy sa tu kobiety uwielbiajace sex?

Polecane posty

Sama jestem kobieta i nie wyobrazam sobie zycia bez sexu, a podobno mowi sie, ze jest to domena mezczyzn.

Gość zapytaj na erotycznym

Gość ale nie z tobą trollu

Gość zaloze sie ze
autor tematu to jakis leszcz i chce sie podniecic, zeby jakas napisala ze kocha sex

Gość nie niemożliwe
ja nie nazwę się kobietą uwielbiającą seks, bo dla mnie seks nie jest wartoscią samą w sobie, dla mnie seks jest wyjątkową częścią składową mojego związku z ukochanym, a dzięki temu że mam duży temperament i kocham , seks jest wyjątkowym dopełnieniem miłości. Ale sam seks jako taki nie jest czymś do uwielbienia i używania , nie jest bytem samoistnym oderwanym od osoby, kochanej osoby. Więc nie nazywaj mnie kobietą uwielbiajaca seks, to bzdura...mogę uwielbiać kotlety schabowe i jazdę na deskorolce, ............ale miłośc i seks z milości to inny wymiar.

nie jestem mezczyzna. Wlasnie takich reakcji sie spodziewalam, bo kobiecie nie wypada mowic o seksie, a juz tym bardziej, ze sie go uwielbia. Polski zascianek, smuten to. Kosciol zrobil wam wode z mozgu.

Gość gość
sex jest wspanialy bez względu na wiek jestem meszczyzna po 50 i twierdze ze najwspanialsz sex jest z kobieta o podobnym wieku

Gość gość
napisze jakaś do mnie? mam czarne włosy,ciemne oczy robię pod siebie,nie lubię makaronu,kszy mannej,swoich dzieci,kobitki jestem szatanem i szukam kobitki:(

Gość gość
każdy lubi seks, nie oszukujmy sie