Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de de do

ilo metrowe macie domy?

Polecane posty

Gość a ja chciałabym choćby kurnik
ale własny:(

Gość likto
my mamy jeszcze drugi,nad morzem-210 metrow Zapraszam do Juraty:)

Gość bebe22
no tak..

Gość Zdzisiek_W
Mój na wtapie końcowym ma 220 mkw. Możecie zobaczyc jeszcze stan surowy bo wykonawca wrzucil do ciebei na stronę http://auris.pl/realizacje.html Z reszta na marginesie polecam gorąca ta solidną i terminową firmę!

Gość Bodog
Nie wiem dokladnie ile maja metrow^2 ale dosc spory segment w szerogowcu. Na dole duzy pokoj, kuchnia, toaleta, klatka schodowa, korytarz, spory schowek na rowery itp., taras i niemaly ogrodek, a na gorze 3 sypialnie, duza lazienka, maly schowek na walizki, prasowalnik itp. i calkiem spory balkon. To bardzo przemyslany projekt. Nie narzekamy. :)

Gość Bodog
A i na gorze od frontu jest jeszcze mini balkon, ale go nie uzywamy bo jest od ulicy i nie ma prywatnosci, ale przydaje sie do wystawienia np zgrzewki z napojami jak jest chlodno i nie ma miejsca w lodowce. ;)

my mamy 170 mkw, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, wc, garderoba, schowek, piwnica plus 110mkw strychu do adaptacji (nie mamy zamiaru), pokoje są naprawdę duże, spokojnie na domek wystarczy 9--120 mkw. Nam się taki trafił, nie budowaliśmy, gdybym budowała to mniejszy, bo to jednak jest sporo chodzenia ;)

Gość gość
100m2. Lubię duże domy. Nasz projektowała firma, DD projekt, zawsze marzyłam by zasadzić to pzysłowiowe drzewo i wybudować dom :) udało się!

Gość gość
100 m2 to według ciebie duży dom? Ja mam 500 m2 i mogę powiedzieć, że faktycznie jest duży.